Visitekaartjes via Smartphoto.be

Mijn blog (alsook Instagram) groeit de laatste tijd best snel. Samenwerkingen komen steeds vaker voor, mensen vragen vaker mijn contactinformatie. Hoog tijd werd het dus om eindelijk eens werk te maken van professionele visitekaartjes. Hoe cool is het immers om iemand een zelfontworpen kaartje te geven waar alle vitale informatie opstaat om jou te bereiken? Mijn gebeden werden aanhoord wanneer ik plotseling een mailtje kreeg van smartphoto.be met de vraag of ik een eventuele samenwerking zou zien zitten. Hell yes!

Smartphoto heeft werkelijk een heel arsenaal aan toffe foto-ideetjes. Een koffiemok met de foto van je favoriete huisdier erop of gepersonaliseerde stickers om te kleven op verscheidene koekjestrommels? Geen probleem, smartphoto.be has got you covered. Groot was mijn vreugde wanneer ik ontdekte dat de website ook visitekaartjes aan de man brengt. De werkwijze is extreem eenvoudig: er is in toto keuze uit 15 verschillende designs. Gegarandeerd voor elk wat wils dus. Na jouw favoriete ontwerp geselecteerd te hebben, tik je de benodigde informatie in die dient te komen op de voor- en achterzijde van het visitekaartje (denk hierbij aan jouw volledige naam, jouw functie-omschrijving maar ook jouw e-mailadres en telefoonnummer). Klaar? Bestellen maar! Inmiddels heb ik reeds enkele visitekaartjes uitgedeeld en de reacties waren steeds bijzonder positief. Niet enkel zijn de kleuren prima, het materiaal is ook best stevig en duurzaam. Geïntrigeerd geraakt? Hier kun je jouw persoonlijke visitekaartjes maken!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Mijn relaas is echter steeds oprecht.

 

 


11 gedachten over “Visitekaartjes via Smartphoto.be

 1. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ik vind jouw visitekaartje bijzonder leuk met de foto! Dank voor de tip!

 2. Natalie Beantwoorden

  Mooi geworden, de kwaliteit ziet er ook goed uit!

 3. Ilse Zwart Beantwoorden

  Kaartjes zien er goed uit! Ga ik ook maar eens naar kijken 🙂

 4. Sabine Beantwoorden

  Oh super zeg, ik zou ook wel weer eens nieuwe visite kaartjes kunnen gebruiken. Die van mij zijn best oud inmiddels!

 5. Verena Beantwoorden

  Ziet er heel mooi uit! Ik ga dit zeker onthouden, kan voor mij ook nog wel eens nuttig zijn

 6. Judith Beantwoorden

  Wat een leuke visitekaartjes. Die van mij zin alweer bijna op, dus ben ook aan het rondkijken weer

 7. Marion Stam Beantwoorden

  Ziet er goed uit. Altijd goed te weten welke mogelijkheden er nog meer zijn naast Vistaprint.

 8. Louise Beantwoorden

  Ziet er leuk uit! Interessant voor wanneer ik binnenkort op zoek ga beginnen gaan naar een job! 😀

 9. Laura Martens Beantwoorden

  Ziet er super goed uit! Ik heb helemaal geen visitekaartje en vind dit ook nog niet nodig, maar goede tip voor later misschien! Het ziet er zeker professioneel en mooi uit.

 10. MamaMinke Beantwoorden

  Wat een leuke visitekaartjes. Ik heb er ook een aantal liggen. Zo handig voor je blog idd. Kun je direct kaartjes geven en hebben ze al je informatie.

 11. Chantal Beantwoorden

  O wat een leuk visitekaartje! Als de mijne op zijn, zal ik eens gaan rondkijken op de site! Thanks voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *