Violet Hamden – The Time Is Now

Het gebeurt zelden dat ik het huis verlaat zonder wat armcandy. Het juiste armbandje dat perfect past bij een prachtig horloge kan zoveel verschil maken en maakt je look gewoonweg net dat tikkeltje meer af. Groot was mijn vreugde dan ook wanneer ik de collectie van Violet Hamden, een Amsterdam-based horlogemerk, mocht ontdekken.

Violet Hamden heeft momenteel twee magnifieke collecties in de aanbieding: de Nowness en the Day & Night-collectie. De eerstgenoemde heeft mesh bandjes (zie degene die ik uitkoos), de andere collectie bevat stevige lederen bandjes. Je horloge na enige tijd moe gezien? Geen probleem: je kan de bandjes er eenvoudig afklikken en opteren voor een ander paar. Bonus: naast horloges, stilt het merk ook de honger van zij die maar niet genoeg weten te krijgen van andere armsnoepjes. Met de Moon & Stones armband (verkrijgbaar in goud én zilver) kun je je pols volledig opleuken.

Het allerleukste aan Violet Hamden is zonder enige twijfel het authentieke verhaal dat achter het merk zit. In tijden waarin we allemaal druk, drukker, drukst zijn, is het fijner dan ooit om eens wat vaker stil te staan bij kleine geluksmomentjes. In het gezelschap van een schuimende cappuccino een goed boek verorberen, de laatste macaron uit het doosje oppeuzelen of een herfstwandeling maken na een stevige regenbui (wie houdt er nog meer van de geur van regen?!). Violet Hamden wil ons bewuster met tijd leren omgaan. Een lesje die yours truly zeker kan gebruiken.

Bekijk de collecties via de website of via Brandfield. Voor €99 haal je een lieverdje in huis.

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Mijn relaas is echter steeds oprecht.


12 thoughts on “Violet Hamden – The Time Is Now

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *