Violet Hamden – The Time Is Now

Het gebeurt zelden dat ik het huis verlaat zonder wat armcandy. Het juiste armbandje dat perfect past bij een prachtig horloge kan zoveel verschil maken en maakt je look gewoonweg net dat tikkeltje meer af. Groot was mijn vreugde dan ook wanneer ik de collectie van Violet Hamden, een Amsterdam-based horlogemerk, mocht ontdekken.

Violet Hamden heeft momenteel twee magnifieke collecties in de aanbieding: de Nowness en the Day & Night-collectie. De eerstgenoemde heeft mesh bandjes (zie degene die ik uitkoos), de andere collectie bevat stevige lederen bandjes. Je horloge na enige tijd moe gezien? Geen probleem: je kan de bandjes er eenvoudig afklikken en opteren voor een ander paar. Bonus: naast horloges, stilt het merk ook de honger van zij die maar niet genoeg weten te krijgen van andere armsnoepjes. Met de Moon & Stones armband (verkrijgbaar in goud én zilver) kun je je pols volledig opleuken.

Het allerleukste aan Violet Hamden is zonder enige twijfel het authentieke verhaal dat achter het merk zit. In tijden waarin we allemaal druk, drukker, drukst zijn, is het fijner dan ooit om eens wat vaker stil te staan bij kleine geluksmomentjes. In het gezelschap van een schuimende cappuccino een goed boek verorberen, de laatste macaron uit het doosje oppeuzelen of een herfstwandeling maken na een stevige regenbui (wie houdt er nog meer van de geur van regen?!). Violet Hamden wil ons bewuster met tijd leren omgaan. Een lesje die yours truly zeker kan gebruiken.

Bekijk de collecties via de website of via Brandfield. Voor €99 haal je een lieverdje in huis.

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Mijn relaas is echter steeds oprecht.


12 gedachten over “Violet Hamden – The Time Is Now

 1. Kim Beantwoorden

  Mooi horloge, hoewel ik er nooit één draag.

 2. Florentine Beantwoorden

  WAT een beauty! Echt heel mooi <3
  De kleur, de classy donkere wijzerplaat en de simpele vorm. I want one..!!!

 3. Louise Beantwoorden

  Supermooi horloge! En leuk dat je er ook armbandjes kan kopen 🙂

 4. layla Beantwoorden

  Wat een mooi horloge…. ik zou de zilvere versie nemen.

 5. Silkeblogs Beantwoorden

  Wat een prachtig horloge! Ik wil er ook al superlang eentje!

 6. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Een mooi en duidelijk horloge! Wel vind ik het relatief groot. Zelf draag ik altijd een activity tracker.

 7. Fleur Beantwoorden

  Ik draag al heel lang geen horloge meer en eigenlijk best zo de. Deze is namelijk wel erg mooi

 8. Astrid Beantwoorden

  Ik draag nooit horloges maar deze lijkt mij wel heel mooi. Super oo da tje de bandjes eraf kan klikken.

 9. Marie-Lise (Reislustig.be) Beantwoorden

  Erg mooi uurwerk! Ik ben eerder nogal praktisch: een Swatch met grote cijfers erop, zodat ik me zeker nooit vergis in tijd 😉

 10. Tania Beantwoorden

  Dit merk kende ik nog niet. Het uurwerk ziet er prachtig uit

 11. Marjolein Beantwoorden

  Mooie foto heb je erbij gemaakt. Prachtig exemplaar en de prijs vind ik ook zeker meevallen. Stylish!

 12. Joyce Beantwoorden

  Hij is prachtig zeg! Ik heb een soort horloge tic… regelmatig schaf ik er een aan. Die draag ik dan een paar weken en dan stop ik er weer mee… waarom? Omdat ik niet zo graag iets om mijn polsen heb, maar ik vind ze zo mooi. Stom hè?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *