TIP | Nog geen plannen dit weekend? Trek naar ‘Vegan Summer Fest’

De vegan lifestyle is booming. Steeds meer mensen zweren dierlijke producten volledig af, sommigen zijn zogeheten ‘flexi-vegans’ en eten zo nu en dan enkel puur plantaardig. Logisch dan ook dat er zich steeds meer evenementen gaan richten naar deze doelgroep, zo ook ‘Vegan Summer Fest’. Dit festival vindt dit weekend plaats in de Gentse Flanders Expo en is een waar walhalla voor (flexi-)vegans overal ter lande. Met heerlijke foodtrucks, kraampjes vol make-up en kledij maar ook inspirerende lezingen is dit dé place to be.

WAT?

‘Vegan Summer Fest’ is – zoals de naam reeds verraadt – een 100% veganistisch festival. Zoals op de meeste festivalletjes, vind je ook hier verscheidene (inter)nationale foodtrucks die je voorzien van donuts, wraps, ijsjes, hamburgers en ga zo maar door. Het beste van al? Je hoeft niet te vragen of het vegan is!

Eventjes een pauze nodig tussen het smullen door? Take a stroll door de gezellige markt die een ruim aanbod heeft aan veganistische kazen maar ook aan schoenen, handtassen, mooie shirts, verzorgingsproducten enzovoort. Ook kan je er inspirerende lezingen en activiteiten zoals kookdemo’s bijwonen. Meer dan genoeg te doen dus om je een dag – letterlijk en figuurlijk – zoet te houden. Hier vind je een lijst van alle deelnemers. 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B0bMSYFAmus/ hidecaption=true]

WAAR EN WANNEER?

Zaterdag 17/08/2019 – van 11 tot 22h in Flanders Expo, Gent. Tickets kopen kan hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *