TIP | Ga deze week schuilen op bis, bouw-en inspiratiesalon in Flanders Expo

Eventjes eerlijk wezen: het is geen weer om een hond door te jagen. Zelfs Paddington zoekt momenteel liever beschutting op, ook al is hij op ieder moment van de dag van kop tot teen beschermd door zijn regenhoedje en bijpassende laarsjes. Gelukkig voor jou – en Paddington – heb ik het perfecte schuilplekje gevonden. Nog tot en met 13 oktober kan je je immers droog houden in de Gentse Flanders Expo en bis bezoeken. Het bouw-en inspiratiesalon is dé jaarlijkse hoogmis voor iedereen met (ver)bouwplannen en heeft deze editie weer belachelijk veel leuks in de aanbieding. Klaar om het stulpje van je dromen te creëeren? Hieronder vind je de 4 beste redenen om bis een bezoekje te brengen.

NIET ENKEL BIJ GROTE (VER)BOUWPLANNEN

Aangezien we door komende maanden noodgedwongen nog heel wat uurtjes zullen slijten in onze eigenste stulpje, is het een slim idee om eventjes na te denken over hoe je deze plek kan upgraden. Bis bezoeken kan immers ook wanneer je geen grote (ver)bouwplannen hebt maar simpelweg wat inspiratie wil opdoen om jouw woning gedeeltelijk opnieuw in te richten. De prachtige beurstoonzalen geven je belachelijk veel visies op hoe je een ruimte precies kan inkleden. Maak een vrijblijvend praatje met de exposanten en bekijk wat mogelijk is in jouw situatie en met jouw budget.

SCAVENGER HUNT MET HEERLIJKE BELONINGEN

Wordt jouw doen en laten net als bij mij gecontroleerd door een FitBit? Jouw smartwatch zal je dankbaar zijn want een bezoekje naar bis betekent gegarandeerd meer dan 10.000 stappen. Zéker wanneer je meedoet aan de heuse scavenger hunt. Opzet is simpel: op verscheidene plekken op de beurs liggen stickervelletjes verstopt. Wanneer je alle stickers gevonden hebt, ding je mee naar heerlijke prijzen, waaronder een Smeg-koelkast twv €900. Jep: moet ik nog verdergaan of ben je momenteel reeds in je auto gesprongen? Je kan ook verscheidene waardebonnen winnen of zelfs een douche WC. Score!

NEEM EEN KIJKJE NAAR DE TOEKOMST

Het is vast geen nieuwe informatie: we wonen allemaal op een te grote oppervlakte. De enige oplossing om dit probleem een halt toe te roepen, is om in de toekomst kleinschaliger te gaan wonen. Jep: een hip volkswagenbusje kan zeker een oplossing zijn. Zowel bouwbedrijven als architecten zijn echter volop aan het experimenteren met compacte doch kwalitatieve ‘woonpods’ die in een mum van tijd zo goed als overal kunnen worden neergezet. Een iets moderne oplossing dan een hipster busje dus. Op bis ontdek je alles over deze trend van morgen en kan je speciale, hypermoderne woonoplossingen van naderbij bekijken. Heel interessant wanneer je, net als ik, geboeid bent door de wondere wereld van architectuur.

GRATIS ADVIESSESSIES IN GROEP OF INDIVIDUEEL

Bouwen en verbouwen is een serieuze zaak. Logisch dan ook dat je boordevol vragen zit. Op bis staan honderden vakmensen te trappelen om je van de juiste informatie te voorzien en je vragen zo precies mogelijk te beantwoorden. Je kan deelnemen aan tal van adviessessies, zowel persoonlijk als in groep. Hier vind je een uitgebreide lijst met meer info omtrent deze sessies.

PRAKTISCHE INFO

  • 5/10 t.e.m. 13/10 in de Gentse Flanders Expo
  • Weekdagen: 13-18h30
  • Weekend: 10h-18h30
  • Vrijdag 11/10 staat de zogeheten ‘nacht van bis’ gepland. De beurs opent dan zijn deuren tot 23h.
  • Tickets kopen kan hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *