The Three Things TAG

11751021_10207334784270696_2040813098_o

Hi!

Een speciale post vandaag! Ik zit immers op een flamingo en dat niet zonder reden; leer mij een tikkeltje beter kennen aan de hand van deze TAG! 1 flamingo, 2 flamingo’s, 3 flamingo’s en GO!

1. Drie dingen in mijn tas

– Kauwgom. Ik beken, kauwgom-addict over here! Ik heb altijd een doosje Mentos in mijn handtas zitten, doosjes zijn zoveel handiger dan die pakjes die je amper openkrijgt (en wanneer je ze eenmaal hebt opengetrokken, vallen ze allemaal los in je tas, been there a thousand times).

– Iphone Powerbank. Zonder dit mintgroene dingetje kan ik écht niet leven. Iedereen met een Iphone kent het wel: na een uurtje bellen, 30 minuutjes Candy Crush en wat sms’jes hier en daar is je smartphone in no time zo plat als een vijg. Voorbereid als ik ben, neem ik altijd mijn oplader mee. Deze heeft me al ettelijke hartaanvalletjes bespaard, believe me.

– Lipstick. En dan niet gewoon ééntje maar een vijftal. Tja. Een mens moet keuze hebben, niet?

2. Drie favoriete meubelen bij mij thuis

– Marmeren tafeltje van Zuiver: instant crush wanneer ik het voorbij zag komen bij Vera.

– Ladenkastje van Blokker: zie het artikel van vorige week. Het allerleukste aan dit kastje is de prijs: €29.95!

– Make-up tafeltje van Ikea: Stiekem niet bedoeld als make-up tafel (Ikea omschrijft het als een raamtafel, no idea wat hiervan het precieze nut is) maar ik rebelleer maar al te graag voor dit mosgroene prachtstuk. Gekocht een dik half jaar geleden en nog steeds zó blij mee!

11733487_10207312412111406_1308145339_n     11739563_10207314867852798_1469999668_n

3. Drie dingen op mijn bureau

– Cactus. What can I say? Ik ben geobsedeerd. Ik wil ze in alle maten en vormen: bol, lang, met bloemetjes, zonder bloemetjes. NEED IT!

– Grote mok thee. Zomer of winter, warm of koud. Geef me maar een kopje Earl Grey, English Breakfast of verse muntthee. Liefst met een scheutje melk, je bent nu eenmaal een anglophile of je bent het niet.

– Washi Tape. Om mijn to do-list mee op te fleuren of gewoon om naar te staren.

4. Drie favoriete fruitsoorten

– Aardbeien. Iedereen kent het wel, de embarrassment die je voelt wanneer iemand je e-mailadres vraagt en dit er ééntje is die je op je 11e hebt aangemaakt. De mijne bevat nog steeds het woordje ‘strawberry’, enerzijds omdat ik het toen een leuk woord vond (can’t explain, ik hou gewoon zonder reden van bepaalde woorden), anderzijds omdat ik van aardbeien hou: favourite fruit!

– Blauwe bessen. Superlekker gemengd met de bovenvermelde aardbeien, wat granola en een grote kwak Griekse yoghurt. Perfect als ontbijt. Gegarandeerd geen honger meer tot 13h dus het snoepen kan je de gehele voormiddag zonder problemen achterwege laten.

– Kersen. Voor één of andere vreemde reden, had ik heel lang het idee niet van kersen te houden. Aangezien het kersen-seizoen weer is aangebroken en ik op een gegeven moment een fruitcraving had, besloot ik het toch een kans te geven. Gevolg: gisteren weer een halve kilo gekocht, I love it!

11113803_10153261256245485_5219004699857837725_n

5. Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

– All of the Lights van Kanye West Feat. Rihanna, Kid Cudi. Een enorm powerlied wat mij betreft. Ik ben niet bepaald fan van Kanye maar sinds hij de wederhelft van Kimmy is geworden, kan ik hem ietsje beter uitstaan. Kardashians for life!

– Shooting Star van Air Traffic. Beste groep ter wereld. Jammer genoeg gesplitst nog voor hun tweede album uitkwam dus spendeer ik mijn tijd met hun eerste album een miljoen keer on repeat te zetten, vooral dit liedje!

– Littlest Things van Lily Allen. Lily was jarenlang mijn grote idool. Sinds haar comeback echter, ben ik de liefde een klein beetje kwijtgeraakt (attention whore gehalte is beetje too much geworden voor mij). Dit liedje komt dan ook uit de periode waarin ik dol was op het Britse zangeresje. Haar Cockney-accent, stem en kledingstijl, wow!

6. Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

– Thesis. Nog 6.942 woorden te gaan. Oh well.

– Kamer opruimen. Voornemen dat dateert van tijdens de examens. Wanneer ik moet leren, verandert mijn kamer in een  oorlogsveld (not exaggerating here), vloer bezaaid met boeken, kleren en eten (don’t judge).

– Vakantie. Na mijn korte reisje naar Engeland, begint het weer een beetje te kriebelen.

11720461_10153361717870485_699294749_n

7. Drie blogs die ik dagelijks bezoek

www.veracamilla.nl. Ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk maar Vera is zonder twijfel mijn all time favourite blogster. Ze is super down-to-earth en lijkt me gewoon een lief persoon. We delen een liefde voor Michael Kors, marmeren tafeltjes en make-up dus dat schept een (weliswaar imaginary) band.

www.essiebutton.com. Zoals ik reeds aanhaalde in het allereerste artikel; ik surf regelmatig naar internationale beautyguru’s en Essie is één van mijn favorieten. Geboren in Canada maar wonend te Londen. Ik hou van haar humor en haar stijl (en stiekem vooral van haar hond Reggie)!

www.gh0stparties.com. Kate is Schots (enkel deze reden is voor mij reason enough om elke dag naar haar blog te surfen) en maakt de mooiste productfoto’s ooit! Zeker eens checken wanneer je zonder fotografie inspiratie zit.

8. Drie Vakantiebestemmingen

– Brighton. Engeland, Engeland. Geen plaats waar ik liever wil zijn.

– Schotland. Naast Engeland, ben ik ook weg van Schotland. Ik ben er inmiddels al tweemaal geweest en wil héél snel terug!

– Griekenland. Ik ben enorm gefascineerd door de antieke Griekse cultuur en droom er al heel lang van eindelijk eens naar de Pelopennesos af te zakken.

11721965_10153345634060485_1086938663_n     11721195_10153345634070485_1625198190_n

9. Drie dingen die ik dit jaar wil doen

– Afstuderen. Fingers crossed voor september!

– Bloggen. Gisteren was het alweer twee weken geleden dat mijn allereerste artikel ever online kwam. Ik haal er zo enorm veel plezier uit en wil het nog héél lang blijven doen!

– Alle Disneyfilms bekeken hebben. Goals!

Love,

Sofie Katelijne


10 gedachten over “The Three Things TAG

 1. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Wat een grappige tag is dit zeg. Mijn favoriete meubel is onze chesterfield die ik voor 25 euro kocht via marktplaats!

 2. Janneke Beantwoorden

  Leuk om te lezen! Leuke tag ook 🙂

 3. Laura - Dagelijkse hap Beantwoorden

  Ik heb ook altijd een berg lipsticks in mijn tas 😀 Zo is er altijd genoeg keuze 😉

 4. Kelly Beantwoorden

  Hele leuke tag! En wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen!

 5. Kirsty Beantwoorden

  Leuke tag! Ik heb ook vrijwel altijd thee bij mij staan, ben er echt gek op! 🙂 Succes trouwens nog met je thesis!

 6. Louise Beantwoorden

  To do: Disney-avond! 🙂 Leuke post <3

 7. Aelissia Beantwoorden

  Go Sophie, veel succes met de thesis!
  Keep posting these fun messages <3

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Thank you <3

 8. Lisa Beantwoorden

  Ik hou echt van blauwe bessen, zo lekker! Dat dessert ziet er heerlijk uit. Waar komt dat flamingo dekbed vandaan?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Primark! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *