The Lipstick Chronicles

Lipstick: ik krijg er simpelweg maar niet genoeg van. De liefde is groot. Zo groot zelfs dat ik meestal wel een lippenstift of vijf, zes met me meezeul. Een vrouw heeft opties nodig, toch?! Over het algemeen ben ik fan van roze kleurtjes maar ook van de de my-lips-but-better trend (dus oudroze tot lichtbruine tinten) ben ik he-le-maal weg. Benieuwd om te weten te komen welke vier lipsticks mijn uitverkorene zijn? Voor ieder budget is er alvast wat wils.

Milani Fruit Punch Color Statement Lipstick (€8,95)Een koraalroze, glanzend kleurtje, boordevol Vitamine A en C waar je instant vrolijk van wordt. Dit is de enige lipstick van het Italiaanse merk die ik bezit maar ik ben van plan er snel nog enkele in huis te halen. Ook van de verpakking word ik blij: een gouden huls met onderaan duidelijk de kleur van de lipstick zichtbaar. Fruit Punch is bijzonder goed gepigmenteerd en glijdt als het ware over de lippen, I am in heaven.

Rimmel Moisture Renew Lipstick in As You Want Victoria (€10,99) – Een heel stuk feller van kleur dan de vorige maar ook een waar pareltje dat heel goed aanvoelt op de lippen en ze in één-twee-drie bedekt. Net als Fruit Punch heeft ook deze lipstick een glanzende finish. Een opmerkelijke bonus trouwens: deze lipstick ruikt naar babypoeder. Geen idee hoe Rimmel dit voor elkaar heeft gekregen maar ik vind het héérlijk. Klein nadeel: desondanks deze lipstick heel zacht aanvoelt, houdt ie het niet zo heel lang uit op de lippen. Af en toe bijstiften is dan ook aanbevolen.

Etos Moisturizing Lipstick in Forbidden Pink (€4,99)- Hoe prachtig heeft Etos deze lipstick vorm gegeven? Ik ben alvast helemaal weg van de koperen huls die de lippenstift omgeeft. Van de lipstick zelf ben ik ook zeker te spreken: een typisch nineties kleurtje dat je lippen er net dat tikkeltje beter doet uitzien. Mij doet ie sterk denken aan Stoned Rose van Charlotte Tilbury, maar dan voor een luttele €5.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats in Decadent Pink (€30)- Een lipstick van Franse mode-icoon YSL is een soort van investering. Zéker wanneer het een kleurtje betreft waar iedereen gegarandeerd mee staat. Ik kreeg deze lippenstift voor mijn verjaardag (mijn vriendinnen kennen me duidelijk héél goed) en werd gelijk enthousiast toen ik de prachtige gouden verpakking zag. Decadent Pink is een matte (zoals de naam van de collectie het reeds verraadt) koraalroze, koel kleurtje dat perfect matcht met zalig lente-en zomerweer. Ik ben er alvast klaar voor.

(van onder naar boven: Milani/Rimmel/Etos/YSL)

Wat is jouw favoriete lipstick?

Love


30 gedachten over “The Lipstick Chronicles

 1. Dyonne Bakker Beantwoorden

  Ik vind matte lipsticks echt heel fijn! Ik heb er eentje van Kiko en die is geweldig, maar die van Rimmel is ook erg mooi!

 2. elke Beantwoorden

  Ik vind die van rimmel van kleur echt de mooiste <3

 3. Sheila Beantwoorden

  Wow… €30 voor een lippenstift. Dat zou ik er dus nooit aan uitgeven. Leuk dat je dat als cadeau hebt gekregen.

  Is die van de etos ook fijn voor droge lippen? Want daar heb ik echt erg veel last van.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Voor droge lippen raad ik je eerder die van Rimmel aan, die is heel verzorgdend 🙂

 4. Lucia Beantwoorden

  Wat een mooie rode kleuren! Ik ben gek op rood. Ik vind die YSL wel erg mooi…

 5. Maris Beantwoorden

  Als ik eens in de zoveel tijd mijn tas uitruim kom ik ook altijd een hele lading lipsticks tegen :’) Mijn favoriet op het moment is MAC Brave.

 6. Danella Beantwoorden

  Wat een mooie kleuren, ik denk dat ik de Yves Saint Laurent het mooiste vind. Zelf draag ik dit merk ook graag, maar ook wel Clinique of MAC.

 7. Mieke | mieksmind Beantwoorden

  ik ben ook dol op roze tinten. rood staat me niet zo , dat maakt me erg flets maar ik ben vooral van de roze en nude kleuren

 8. hillybillybeauty Beantwoorden

  Ik hou ook van roze tinten! Eigenlijk zijn dat de enige tinten die ik elke keer aanschaf. Vooral Essence en MAC vind ik zalige lipsticks.

 9. Chantal Beantwoorden

  Prachtige kleuren! Zelf draag ik graag MAC of Jeffree Star. Xxx

 10. Eva Beantwoorden

  Ik draag zelf maar heel weinig lippenstift maar ik heb er eentje van de Kiko die ik heel mooi vind, een klassieke rode kleur is dat.
  Zo’n YSL lippenstift staat voor de toekomst nog wel ook op mijn lijstje, gewoon omdat inderdaad de verpakking al zo mooi is <3

 11. Marloes Beantwoorden

  Mooie kleuren! Vooral die van de Etos vind ik heel mooi. Ik hou zelf ook heel erg van lipstick!

 12. Jill Beantwoorden

  Mooie kleuren! Ik ben zelf van de MAC brave red en On Hold.

 13. Kirsty Beantwoorden

  Mooie kleurtjes! Ik heb zelf vaak ook meerdere lipsticks in mijn tas zitten haha. Vaak probeer ik het dan nog op te ruimen, maar met een paar dagen heb ik weer hetzelfde resultaat.

 14. Evy Beantwoorden

  Erg mooi! Mijn favoriete lipstick is Brave van MAC.

 15. Mariska Beantwoorden

  Mooie foto’s en mooie tinten lipsticks! Zelf draag ik het liefst een semi-donkere nude, en af en toe wat geks 😛

 16. Tania Beantwoorden

  Ik heb heel wat lipsticks maar zou ze wat vaker moeyen dragen. Ik draag het liefste bessenkleurtjes

 17. Eke Beantwoorden

  Ik ben dol op matte lipsticks maar zoek nog een lipstick die mooi en natuurlijk is maar toch wat extra’s geeft. Ik moet me maar eens laten adviseren bij Mac ofzo.

 18. Louise Beantwoorden

  Het YSL-kleurtje ziet er echt mooi uit! Ik ben ook helemaal weg van zowel de verpakking als de lipstick van Etos <3

 19. Sheila Beantwoorden

  Ik wou dat ik niet zo snel last had van droge lippen. Dan zou ik zeker vaker lippenstift gebruiken. Ik wil er ook weer veel geld aan uitgeven. Want kan me voorstellen dat de duurdere merken je lippen tegelijkertijd beter verzorgen.

 20. jeapiebel Beantwoorden

  Ze komen ongeveer in dezelfde tinten, wel prachtig. De fel oranje kan ik alleen gebruik als ik combineer met een wat donkerdere lipstick ander het is te veel voor mijn gekleurde huid. Van Rimmel past het beste bij mij. 🙂 Mooie lipsticks.

 21. Rebecca Beantwoorden

  Alle vier vind ik ze erg mooi, maar die van Rimmel springt er voor mij wel echt tussenuit! Heel mooi!

 22. Daniëlle Beantwoorden

  Wauw, ik vind ze alle vier erg mooi !

 23. Lisette Beantwoorden

  Heel erg mooi! Krijg er helemaa zomerse gevoelens van 🙂

 24. Daphne Beantwoorden

  Ik ben dol op lipstick, dit zijn 4 hele mooie kleuren!

 25. Kim Beantwoorden

  Wat een mooie kleurtjes! Ik ben gek op lipstick!

 26. Irma Beantwoorden

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik gebruik zelf alleen de kleurtjes die niet zo opvallen, terwijl ik rood en roze bij anderen wel heel tof vind!

 27. Florentine Beantwoorden

  Wauw wat zijn ze super mooi! En je hebt er ook zulke geweldige foto’s van gemaakt! Want want <3
  Liefs, Florentine

 28. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat een mooie kleuren, ik vind die van Etos heel mooi. Mijn favo lipstick is op het moment de kleur Twig van MAC. Liefs.x

 29. TypischKim Beantwoorden

  Wat een mooie lipsticks! Erg mooie kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *