The Hat Diaries

DSC04565_edited

Het natte weer in ons kikkerlandje moe gezien, zocht ik afgelopen woensdag warmere oorden op. De zomer in Rome is boiling hot, een frozen pineapple margarita is voor mij inmiddels dan ook levensnoodzakelijk geworden. Buiten alcoholvrije fruitcocktails helpt het hoedje dat ik begin deze maand scoorde bij Primark ook enorm tegen de hitte.

Normaliter schaar ik me volledig achter everything hipster (hello unicorns and caramel macchiatos!) maar de hoedentrend liet ik lang aan me voorbij gaan. Telkens wanneer ik op Pinterest of op modeblogs dames tegenkwam met hoeden zo groot als een parasol, vond ik dit steeds zo effortelessly cool en chique staan maar bij mezelf; not so sure. Met de Italiaanse zon in het vooruitzicht besloot ik het er gewoon op te wagen en ik moet zeggen; kinda digging it! Er is, wat mij betreft, voor ieder een juist model hoed. Mij  heeft het jaren zoekwerk én gestresseerde oksels bezorgd maar op ieder hoofdje past een hoedje. AMEN!

DSC04635_edited

Ben jij een hoedjesdrager?

Love

Naamloos-1

 


18 gedachten over “The Hat Diaries

 1. Babs Beantwoorden

  Ik ben dol op hoeden en heb volgens mij ook een echt hoeden-hoofd. Op Instagram poste ik laatst nog mijzelf en mijn hoed 🙂
  Hij staat je geweldig en het is gewoon heerlijk tegen de felle zon!
  (wat een mooi kapsel heb je overigens en een mooie haarkleur!)

 2. Esmay Beantwoorden

  Wat een prachtig hoedje!

 3. Louise Beantwoorden

  Mooie foto’s! Dat hoedje staat je echt goed 🙂

 4. Kimberley Beantwoorden

  Dit hoedje staat je heel leuk! Zelf ben ik ook dol op hoedjes, alleen ik vergeet ze altijd te shoppen, haha.

 5. Sheila Beantwoorden

  Wat staat die je goed!! Echt super en heel leuk zomers.

  Ik ben gek op hoeden. Maar niet dat soort modellen. Ik ben vooral gek op de klassieke (heren)modellen en ze staan me nog goed ook (als ik even schaamteloos eerlijk mag zijn). Het zijn alleen meer hoeden geschikt voor de frissere/koudere dagen. Dat maakt ook meteen waarom ik gek ben op de koude seizoenen. Dan draag ik dus altijd mutsen en hoeden. Geweldig vind ik dat.

 6. Eline Van Dingenen Beantwoorden

  Het hoedje staat je fantastisch, en als België nu ook eens zou veranderen in een tropisch paradijs, dan zou ik dat van mij ook eindelijk uit zijn graf mogen halen 🙂
  X, Eline

 7. Elien Beantwoorden

  Ik begrijp wat je bedoelt, ik vind hoedjes erg leuk maar ik vond het gewoon niet mooi bij me staan haha!
  Maar nu ben ik een enorme hoeden fan, zomer of winter = ik draag er altijd eentje.

 8. Angelique Beantwoorden

  Nee, helemaal niet! Maar ik vind het wel super leuk!

 9. Astrid Beantwoorden

  Superleuk hoedje! En ook zo comfortabel met de volle zon op vakantie.

 10. Rebecca Beantwoorden

  Het hoedje staat je inderdaad erg goed! Vooral ook erg nodig zometeen in het zonnetje.
  Een echte win-win situatie dus 🙂

 11. Joyce rdt Beantwoorden

  Heel leuk hoedje, staat je goed! Toevallig heb ik er ook een gekocht in the US of A, heel handig. Ik hou van hoedjes! Liefs.x

 12. Kirsty Beantwoorden

  Leuke hoed! Ik zou zelf ook wel wat vaker een hoed willen dragen, maar ik doe het maar niet.

 13. Sandra Beantwoorden

  Jaaaa wat staat hij je leuk! Ik vind het echt heel tof staan, hihi. Ik vind hoeden ook heel leuk, maar heb er nog nooit een gekocht. Toch wel een keertje doen denk ik. 🙂

 14. Mariëlle Beantwoorden

  Ik heb er absoluut geen hoofd voor en daar baal ik van haha! Ik vind het bij jou leuk 🙂

 15. Els Beantwoorden

  Wat een leuk hoedje! Misschien moet ik ook eens gaan kijken voor een hoed, maar vind het me nooit zo staan.

 16. sammie Beantwoorden

  Ik ben gek op hoedjes, heb er een aantal ook zo’n wat groter model. Dat is de enige die ik nog nooit gedragen heb.. maar ben van plan ‘m mee te nemen op vakantie 🙂 Deze staat je erg leuk!

 17. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Je staat met een hoed! Ik hou er ook wel van 🙂

 18. Hannelore Beantwoorden

  Dat hoedje staat u super mooi! Ik ben niet zo’n hoedjesdrager maar het lijk wel leuk om te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *