The Fabulous Five

12596288_10208848060821664_983387165_n

Beautynieuwtjes over de laatste trends en lanceringen zijn altijd mooi meegenomen. Bepaalde collecties als de samenwerkingen tussen M.A.C.-Cosmetics en The Simpsons of een prachtige Limited Editionlijn van Catrice maken me steeds (waarschijnlijk een tikkeltje té) enthousiast. Al worden er iedere dag verse, nieuwe producten op ons losgelaten en is de keuze intussen meer dan grandioos, sommige producten blijven een vaste waarde in mijn makeup tasje en dus in mijn dagelijkse routine. Welke vijf producten mogen zich tot mijn intieme kring rekenen? Meet the fabulous five!

Rimmel Stay Matte Foudation Belachelijk veel foundations heb ik al getest en nog nooit heb ik het geluk gehad te botsen op eentje die tipt aan deze topper. Stay Matte van Rimmel werkt wonderen voor meisjes met een ietwat vette huid  en doet je onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Soap & Glory Kickass Concealer Magie in een ienieminie potje, zo kan ik dit product waarschijnlijk het best omschrijven. Het magische zit’m zeker en vast in het stappenplan achter deze concealer. Wanneer je het doosje openklapt, vind je twee verschillende layers. In de onderste layer bevinden zich twee verschillende concealers, elk met een eigen doel. De eerste is lichtroze/peachy en is bedoeld voor onder de ogen. De tweede heeft als doel om onzuiverheden te camoufleren. In het bovenste gedeelte van het doosje bevindt zich dan een transparante poeder die de concealer heel de dag op z’n plaats houdt. Works wonders!

Too Faced Chocolate Bar Palette Oke, ik heb een lichte obsessie wat betreft Too Faced. De überschattige verpakking en de fantastische pigmentatie van vrijwel alle producten van dit merk resulteren in een ware aanslag op mijn bankrekening. Het Chocolate Bar Palette  ziet er niet enkel uit om van te smullen, je kan er ook nog eens de meest prachtige looks mee maken. Too Faced zelf spreekt van The Chocolate Bar experience: het is immers geen alledaags palette aangezien de geur van verse cacaobonen je neusvleugels helemaal doen opleven. Buiten een heerlijk luchtje, bevat dit item ook 16 perfect gepigmenteerde kleurtjes, helemaal in het thema van chocolade. Een échte aanrader voor een alledaagse make-uplook maar ook perfect voor een avondje uit, het palette heeft immers ook een aantal shimmer oogschaduwkleurtjes in store!

Hema Soft Matt Lipbalm in 02 Wanneer Hema exact een jaar geleden de Soft Matt Lipbalm-collectie uitbracht, was ik meteen verkocht. Deze lijn bestond initieel uit eight shades of pink (waarvan dit kleurtje onderdeel vormt) maar intussen is de lijn meer en meer uitgebreid. Joepie! Een subtiel kleurtje voor iedere dag en de matte finish ziet er gesofisticeerd en girly uit. Een toppertje die absoluut de 5 euries waard is.

The Balm Mary-Lou Manizer Ja hoor, hier ben ik weer met mijn lofzang op deze highlighter.#sorrynotsorry. De glans die dit product afgeeft, heb ik bij nog geen enkele andere highlighter mogen waarnemen. Zomer of winter, deze highlighter zorgt dat je schittert zoals nooit tevoren.

Welke producten zijn met geen stokken uit jouw makeup tasje te krijgen?

Love

Sofie Katelijne


21 gedachten over “The Fabulous Five

 1. Sabrina Beantwoorden

  Ik ben een grote fan van de HEMA soft matt lipbalm! Heb er op dit moment 6 liggen en er komen weer nieuwe kleuren bij dus ben erg benieuwd!

  -x- Sabrina

 2. Angèlique Beantwoorden

  Het palette Is zo mooi! Die wil ik echt graag hebben.

 3. Rachel Kromdijk Beantwoorden

  Dat chocolate bar palette is zo onwijs fijn!

 4. peggy Beantwoorden

  Fijne producten die je laat zien.

 5. Florentine Beantwoorden

  Wat een geweldige producten!!

 6. Nilou Beantwoorden

  Mooie producten, bij mij kan de mac lippenstift niet ontbreken en mijn mattifying poeder 😀

 7. heidi Beantwoorden

  Wat fijn om te lezen

 8. Joyce rdt Beantwoorden

  Mooi lijstje!
  Mijn L’oreal Foundation is niet meer weg te denken, verder ben ik verzot op mijn Sephora make up kwast!

  Liefs.x

 9. Jana Beantwoorden

  Mary-Lou is sinds kort ook in mijn bezit. Echt een favoriet van mij! 🙂

 10. Sas Beantwoorden

  Ik heb niet eens een make-up tasje haha :’)
  Ik kan niet zonder zwitsal, BB cream en mascara.

 11. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Prachtige items! Mijn make-up tasje is niet compleet zonder lipliner!

 12. reshma Beantwoorden

  Allemaal prachtige producten! Ik kan echt niet zonder mijn wenkbrauwpotlood van de Hema, gebruik die al jaren en die kan ik echt niet missen

 13. Mariska Beantwoorden

  Dat zijn ook echt gewoon zo prachtige producten!

 14. Kirsty Beantwoorden

  Mooie producten! Je Too Faced obsessie herken ik wel haha, daar heb ik ook wel last van 🙂

 15. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Dat Too Faced palet is echt mooi, prachtige kleuren.

 16. Mariëlle Beantwoorden

  Leuk om te zien en ook heel begrijpelijk! Het palette zou ik ook nog wel willen, het lip potlood en de highlighter heb ik ook <3

 17. jeapiebel Beantwoorden

  Ik ben het er helemaal mee eens over de keus van cosmetica die op de markt ligt. Er is zoveel en het overdonderd mij soms zo dat ik soms gewoon niets koop.. kan geen keus maken..haha Als je iets hebt wat je weet dat een blijvertje is, gewoon ervan genieten. Als mij iets bevalt blijf ik het ook gewoon kopen.

 18. Griet Beantwoorden

  Het Chocolate Bar palette van Too faced kan ik ook echt niet meer missen!

 19. VeerlePlume Beantwoorden

  Wat een leuk artikel, ik ben erg benieuwd naar die concealer!

 20. Hannelore Beantwoorden

  Ik ben aan het overwegen om dat chocolate bar pallette te kopen. Echt mooie kleuren en het ruikt verrukkelijk!

 21. Lynn Beantwoorden

  Ooh die concealer wil ik wel eens proberen!! De Soft Matt Lipbalms vind ik ook echt super! Ik heb er intussen ook twee! 😉 liefs x Lynn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *