the Carrie necklace

Carrie Bradshaw. De dame die de term ‘baguette’ (nee hoor, geen Frans stokbrood maar een kleine ‘bag’ of simpelweg een mini-handtas) tot een wereldwijd fenomeen maakte. Ook degene door wie menig vrouw zich opeens een poederroze tule rok wou aanschaffen. Miss Bradshaw is naast een fictief televisiepersonage iets véél belangrijkers: stijlicoon.

Hoewel je je met de waarde van de inhoud van Carrie’s kleerkast gemakkelijk een luxevilla aan het Italiaanse Gardameer kan aanschaffen, was er één specifiek item dat steeds in het oog sprong: het gouden ‘Carrie’-kettinkje. Carrie gaf aan het ooit op een fleamarket gekocht te hebben voor enkele luttele dollars. Desondanks het lage prijskaartje was het voor haar van onschatbare waarde.

Van alle horror die Carrie ten dele viel tijdens de jaren dat Sex and the City op antenne verscheen, was er niks dat het verlies van het felbegeerde gouden sieraad kon overstijgen. Het naamkettinkje kent door de Amerikaanse sitcom een enorme populariteitsstijging en past perfect binnen de trend van minimalistische juweeltjes, die momenteel énorm in trek zijn. Wanneer Names4Ever me een mailtje stuurde met de vraag of ik een samenwerking zou zien zitten, zei ik – als aspirerende-Carrie – volmondig ‘ja’. Zeker wanneer me werd voorgesteld om hier ook een winactie aan te koppelen. Ik mag één van jullie blij maken met een belated kerstcadeautje. Zo leuk om te krijgen maar misschien nog leuker om te geven. Namen zijn tijdloos. Iedere vrouw heeft er eentje: oud, jong, klein, groot. Heb je nog geen kerstcadeautje voor je beste vriendin, moeder of zus? Look no further en personaliseer jouw eigen sieraad!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Volg me op Instagram en laat onder de foto ivm deze winactie achter wat jij gaat doen op Kerstdag. Zo weet ik dat je deelneemt.
 2. Like mijn Facebook-pagina.
 3. Fingers crossed!

Deze winactie loopt t.e.m. woensdag 28/12. Op mijn Instagram-pagina kondig ik de winnaar aan. (BE + NL)

Succes/Vrolijk Kerstfeest!

Love

Meer info over Names4Ever en hun minimalistische sieraden? Klik hier: naamketting Names4Ever

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


5 gedachten over “the Carrie necklace

 1. Florentine Beantwoorden

  Wauw wat is ‘ie mooi! Super leuk<3

 2. Lynn Beantwoorden

  Oooooh zo’n naamkettinkje heb ik altijd al gewild en yesss ook een Carrie Bradshaw-fan over here!

 3. Kirsty Beantwoorden

  Wat een leuke ketting! De winactie sla ik over, ik wens iedereen heel veel succes!

 4. Rebecca Beantwoorden

  Oh wat een mooi kettinkje zeg!

 5. jeapiebel Beantwoorden

  Normaal ben ik niet echt iemand die ketting van mijn eigen naam zal dragen. Deze ketting is dan weer echt leuk. Als ik win dan zet ik de naam van mijn kinderen er in. Ik volg je like stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *