South Korean Make-Up Products

 

my_collage(5)

Schattige verpakkingen weten mij altijd te bekoren en als er één ding is waar Zuid-Koreanen goed in zijn, is het vast en zeker dit. Zuid-Korea is momenteel dan ook dé place to be in beautyland en tal van trends die ginds al jaren hot zijn, vinden stilletjes aan hun weg naar Amerika en Europa. Inventief zijn ze absoluut: een panda-concealer die je afhelpt van donkere kringen onder je ogen (humor hebben ze daar duidelijk ook) of een handcrème in de vorm van een banaan; you name it, they have it! (and I need it!) Lees mee en ontdek welke items hoog op mijn Asian Wishlist staan!

1. Tony Moly Pocket Bunny Mist

tony-moly-pocket-bunny-moist-mist

Hoe schattig zijn deze parfumflesjes? De witte variant (Sleek Mist) bevat extracten van bloemkool (ik heb dit tien maal gecheckt want seriously, bloemkool?), ananas en citroen en belooft een oily skin te voorkomen. Het roze zusje (Moist Mist) ruikt dan weer naar perzik, framboos en appel (klinkt toch ietsje aantrekkelijker, nee?) en bezorgt jouw huid een gehydrateerd gevoel. Ik ben alvast razend benieuwd naar hoe bloemkool nou precies ruikt.

2. Tony Moly Panda’s Dream: Good-bye Dark Eye Corrector

Tony-Moly-Pandas-Dream-Goodbye-Dark-Eye-Corrector

Deze panda schiet je maar al te graag te hulp om die verdomde zwarte kringen onder je ogen weg te jagen. Wees eerlijk: wie heeft er meer ervaring met dergelijke bad boys dan Mister Panda? Niemand! Ik ben dan ook bereid deze ervaringsdeskundige te volgen en ik wil dit graag eens uitproberen!

3. Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

index

Ik heb vrij veel last van droge handen dus een handcrème is altijd welkom, zéker een exemplaar in de vorm van een banaan, why not?

4. Tony Moly Petit Bunny Gloss Bar

Deze lipglossjes zijn by far het product waar ik het meest benieuwd naar ben. Na een tiental minuutjes zoeken op internet, vond ik deze voor een zacht prijsje op Ebay en besloot enkele dan ook in mijn winkelmandje te gooien. Review coming soon!

5. Etude House Dear My Blooming Shimmer Blusher

et_look_blusher_10_367875a5-6bee-41fe-b280-11beb4c1de0a

Genoeg gekwijld bij de producten van Tony Moly, over naar een ander Zuid-Koreaans merk dat mijn hart een sprongetje doet slaan: Etude House. Dit merk werd onlangs aangehaald bij collega Pauline en ik schaar me volledig achter haar lofzang op dit merk. Deze doosjes lijken verdacht veel op de Bobbi Brown Shimmer Bricks, maar dan in een pastelroze verpakking (én aan een veel zachter prijsje).

6. Etude House XOXO Minnie Touch Blusher

1381819757848_large

Naast het creëren van überschattige verpakkingen, is Etude House duidelijk ook meester in het bedenken van collaborations. Blush, pastelkleurig én Minnie? Ik ben overtuigd!

7. Etude House Sweet Idea Bunny Nail

07.Etude+House+Sweet+Idea+Bunny+Nails

Kan jij weerstaan aan deze konijntjes? Nailart wordt nog véél leuker met dergelijke flesjes! Verschillende combinaties zijn mogelijk, mijn favoriet is het uiterst linkse setje, Analog Bunny: deze bezit glitters in de vorm van konijnenhoofdjes!

8. The Face Shop Lovely Mix Mini Pet Hand Cream

detail_135690729351e4a65e20848

Zuid-Koreanen hebben, net als ik, blijkbaar ook enorme last van droge handen. De talloze schattige handcrèmes wijzen hier in ieder geval op. Keuze is er tussen Baby Powder, Sweet Fruit, White Floral en Fruity Floral: I want them all!

Kunnen deze Zuid-Koreaanse goodies jou bekoren?

Love,

Sofie Katelijne


17 thoughts on “South Korean Make-Up Products

 1. Axelle Beantwoorden

  Ooh wat een leuke spulletjes allemaal, word er helemaal hebberig van!

 2. Jana Beantwoorden

  Ik heb hier echt een zwak voor he! 🙂

 3. Versatile Eva Beantwoorden

  Hoe kan je nu weerstaan aan deze verpakkingen? Je hebt me wat aangedaan hoor, hahah! Nu wil ik echt massa’s producten bestellen! 😉 Vooral die bananen handcrème lijkt me super! 😉

 4. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Heee, wat een schattige dingen allemaal! Ik vond dit ook zo’n originele post. Leuk!

 5. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Altijd zulke onwijs lieve, schattige make-up producten!

 6. Sas Beantwoorden

  Wat een leukerds!

 7. Steffi Beantwoorden

  Wat een super schattige producten! Ik vind vooral het idee van een panda die ervoor zorgt dat je donkere kringen weg gaan heel erg leuk bedacht en de verpakkingen zien er natuurlijk helemaal cute uit!

 8. Bibiane Beantwoorden

  Zo leuk! Ik vraag me bij die dingen vaak wel af wat de kwaliteit ervan is…. Ik moet dan vaak denken aan make up van de speelgoedwinkel

 9. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Ohja, deze producten herken ik van een meisje waar ik mee samen speel en die uit Zuid-Korea komt. Ze laat het gewoon invliegen en weigert ook nog maar iets van Yves Saint Laurent of Mac te gebruiken hihi. xx

 10. Kirsty Beantwoorden

  Wat een schattige producten allemaal! Daar zijn ze in Zuid Korea zeker goed in, ik word meteen enthousiast omdat het er leuk uitziet 🙂 Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar die mist met bloemkool erin naar zal ruiken!

 11. Veerle - CreateShine Beantwoorden

  Ah, zo schattig allemaal! ^^

 12. Louise Beantwoorden

  Ooooohhhh superschattig allemaal! Die panda! Die konijntjes! I love all of it 😀

 13. Hannelore Beantwoorden

  Al deze producten zien er echt zo leuk uit!

 14. Kayla Beantwoorden

  Zo schattig allemaal! Ik ben wel benieuwd naar die poeders die lijken op de Shimmer Bricks van Bobbi Brown.

 15. Pauline Beantwoorden

  Dankje voor de vermelding, superlief! Waaa, die laatste handcrèmes zijn zo cute! En haha bloemkool, dat wil ik wel eens ruiken! De verpakking is in elk geval te leuk!

 16. Sophiesfavorite Beantwoorden

  Aww, HOE LEUK!

 17. sammie Beantwoorden

  Het ziet er allemaal erg schattig uit 🙂 Die banaan, haha. Daar kijken mensen wel even voor op denk ik 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *