SHINE BRIGHT | De allerbeste highlighters op een rijtje

Stiekem zijn we allen op zoek naar dat extra tikkeltje fonkeling in ons leven. Enter highlighter. Het product dat jouw jukbeenderen voorziet van een gezonde, doch glamoureuze gloed. In de loop der jaren verzamelde ik een mooie collectie. Maar al te graag stel ik je voor aan mijn vier favorieten. Klaar om te schitteren als nooit tevoren?

  • The Balm Mary Lou-Manizer

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BnzxO3bFQjz/ hidecaption=true]

Hoge kwaliteit, zonder dat het je een rib uit je lijf kost. Mary Lou-Manizer scheert al een hele poos hoge toppen, menig beautyliefhebber is fan – ik incluis. Een prachtige gouden haast metallic glans, ongelooflijk goed gepigmenteerd en in een doosje om van te smullen. The Balm weet net zoals collega Too Faced van wanten als het op verpakking aankomt.

Verkrijgbaar bij Boozyshop, €22,49

  • Sleek Solstice Highlighting Palette

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bt1eQ7Eg7nY/ hidecaption=true]

Dit palette is hét ultieme bewijs dat de hemel weldegelijk bestaat. Voor net geen €14 verwent Sleek je met vier prachtige highlighters; drie in poedervorm, één met een crèmige textuur. De kwaliteit is top, het resultaat oogverblindend. Mijn persoonlijke favoriet is subsolar (onderaan links); een koele lichtgele tint die me een instant glowy en frisse gloed bezorgt. oa

Verkrijgbaar bij Boozyshop, €13,95

  • M.A.C. Mineralize Skinfinish in Lightscapade

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BbwtyYWjJZy/ hidecaption=true]

De op-één-na populairste highlighter van M.A.C. (na soft and gentle) stond al een heel poosje bovenaan mijn verlanglijstje. Nadat ik hem had aangeschaft, lag ie beschamend lang te bestoffen in mijn makeup lade. De laatste tijd heb ik dit doosje echter helemaal herontdekt. Het fijne aan lightscapade is dat ie prima op te bouwen is. In tegenstelling tot Mary Lou-Manizer is deze niet enorm out there. Prima voor een alledaagse, natuurlijke look met toch dat tikkeltje glans.

Verkrijgbaar bij M.A.C., €32,50

  • Makeup Revolution Radiance Palette 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BMDO3sHBJFx/ hidecaption=true]

Dit zwarte rechthoekige doosje herbergt drie prachtige highlighters: een gouden variant (vrij gelijkend op Albatros van NARS), een peachy kleurtje en als laatste een highlighter met een roze glans. Voor ieder wat wils en dit een een handig reisformaat. Prachtige kwaliteit voor een echte meeneemprijs.

Verkrijgbaar bij Bol.com, €17,95


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *