September Beauty Picks

14518348_10210804611974220_172432563_n

De zomer moesten we dit jaar nog niet uitwuiven in september; een Indian Summer hield ons kikkerlandje een hele poos in bedwang en dit heeft uiteraard ook een weerslag op de inhoud van mijn make-uptasje. Een dikke laag foundation of donkere kleurtjes op de oogleden waren nog niet aan de orde afgelopen maand; wél een lichtdekkende fond de teint én sprankelende shades of gold. Momenteel maak ik me jammer genoeg volop op voor de herfst maar voor nu eventjes een throwback naar september; meet my september beauty picks!

H&M Eyeshadow in Ginger Snap De oogschaduwpalettes van H&M Beauty vind ik twee keer niks maar van mono eyeshadows heeft H&M kennelijk wél kaas gegeten. Ginger Snap is koperkleurig, heeft een fluweelachtige textuur en is supergepigmenteerd. Meer van dat H&M! Pretty please?! Check zeker ook de andere mono’s van H&M; er zitten ware pareltjes tussen (zoals bv. Paradise Lost en Triple Raspberry).

NARS Sheer Glow Foundation Na ettelijke lovende reviews op YouTube en talrijke internationale blogs, rekende ik begin dit jaar ein-de-lijk deze foundation af in Sephora Stockholm. Maandenlang besteedde ik er weinig tot geen aandacht aan tot ik op een gegeven moment afscheid moest nemen van mijn teergeliefde Stay Matte Foundation van Rimmel. Een back-up van mijn favo fond de teint had ik toen nog niet in huis gehaald, enige oplossing was dus op zoektocht gaan naar een (tijdelijke?) vervanger. De Sheer Glow Foundation keek me verlangend aan en zo kwam ik er begin september toe deze aan een onderzoek te onderwerpen. Excellent product voor een good face day; de foundation is niet enorm dekkend (zoals de naam reeds verraadt) maar zorgt voor een prachtige natuurlijke glans. Perfect voor tijdens hete zomermaanden óf voor de lucky ones die van onzuiverheden minimale last hebben maar zich naakt voelen zonder een laagje foundation. Minpuntje: een pompje dien je apart aan te kopen (+/ €4), de foundation loopt dus letterlijk uit het flesje, niet zo énorm handig.

Charlotte Tilbury Legendary Muse Palette Quasi alles wat deze Britse redhead aanraakt verandert in goud. Hoewel ik aardig teleurgesteld was in de Legendary Lashes Mascara, raakte ik instant excited wanneer ik gehoor kreeg van alweer een nieuwe release van het merk. Het Legendary Muse Palette vormt onderdeel van The Dreamy Look, een gehele makeupcollectie geinspireerd op de aardse en sprankelende natuurlijke schoonheid van supermodellen als Gigi Hadid en Gisele Bündchen. Zoals traditie bij de quads van Miss Tilbury bevat ook dit palette een prime, enhance, smoke én pop shade (cosmetica heeft duidelijk effectief een eigen lingo opgebouwd in de loop der jaren!). Met behulp van de vier perfect op elkaar afgestemde kleurtjes kun je een prachtige look creëren die er natuurlijk maar best ook een tikkeltje feestelijk uitziet.

Maybelline Lash Sensational Mascara Wat is dit een fijne mascara! Deze kanjer maakt mijn wimpers voller én dikker in no time! Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben als je het mij vraagt. Het geheim achter het succes van dit item? Een speciaal  borsteltje die verschillende soorten rubberen haartjes bevat waardoor je  volgens Maybelline al je wimpers kan bereiken. Maybelline liegt niet, zero klontjes of spinnenpoten, véél volume.

Naar welke producten greep jij steeds terug in september?

Love

Naamloos-1


10 gedachten over “September Beauty Picks

 1. R&R Beantwoorden

  Mooie producten allemaal! De foundation van Nars klinkt goed, fijn dat hij niet zo dekkend is.

 2. Sandra Beantwoorden

  Die Maybelline mascara klinkt goed! Zolang het maar niet klonterd en spinnenpoten geeft, haha. Vind dat zo vervelend aan heel veel mascara’s! Ik ben zelf al jaren fan van de MaxFactor Masterpiece Max, echt mijn favoriet. 🙂

 3. Kirsty Beantwoorden

  Het palette van Charlotte Tilbury lijkt mij prachtig, hele mooie kleuren voor de herfst ook!

 4. MJay Beantwoorden

  Pretty products girl! De mascara heb ik ook heel lang gebruikt, moet ik mss terug eens doen 🙂

 5. Joyce rdt Beantwoorden

  Wat een mooie kleuren, heel erg mijn stijl! Liefs.x

 6. jeapiebel Beantwoorden

  Een hele mooie Charlotte Tilbury Legendary Muse Palette heb je hier. Ik denk ook wel dat de temperatuur onze stemming bepaalt van welke kleur wij kiezen om op te maken.

 7. Hannelore Beantwoorden

  Het oogschaduwpalette ziet er echt mooi uit!

 8. Louise Beantwoorden

  Dat palette van Charlotte Tilbury ziet er werkelijk prachtig uit!

 9. marleen@burgertrutjes Beantwoorden

  Mooie producten! Mijn favo foundation is de Estee Lauder doublewear <3

 10. Mariska Beantwoorden

  Die mono’s van H&M schijnen echt zo goed te zijn! Dat oogschaduw palette vind ik ook zoo mooi eruit zien :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *