Review: Tony Moly Petite Bunny Gloss Bars

12047503_10207876982065302_727032817_n

Een mix tussen cosmetica en dieren is voor mij meestal sowieso a winning combination. Toen ik me vorige maand verdiepte in de Zuid-Koreaanse make-up, sprong één product er wat mij betreft absoluut uit: deze überschattige lipglossjes, inclusief konijnenhoofdjes. Wanneer ik deze voor een prikje vond op Ebay, besloot ik ze dan ook meteen in mijn virtuele winkelmandje te smijten. Vandaag een eerlijke review van vier verschillende kleurtjes!

12029177_10207876940824271_175548063_n

De kleurtjes die de strijd voor een reis naar het verre België wonnen, zijn  Juicy Strawberry (bovenste), Juicy Apple (rechts), Juicy Grape (onder) en last but not least wist ook Juicy Peach (links) een vliegtuigticket te bemachtigen.

12041921_10207876941584290_1567257296_n

Hier zie je de kleurtjes ietsje meer van dichtbij. Je kunt door middel van een draai-effect onderaan de stick het glossje langer of korter maken. Om eerlijk te zijn, had ik vrij lage verwachtingen over de pigmentatie van deze glossjes. Niet alleen kosten ze bitter weinig (reken €3.5 per stuk), Juicy Strawberry (boven) en Juicy Peach (links) zien er allebei vrij licht uit, wat volgens mij sowieso moeilijk vertaalbaar zou worden op de lippen.

12043818_10207877086107903_1120141603_o

Van links naar rechts: Juicy Peach, Juicy Strawberry, Juicy Grape, Juicy Apple

De swatches bewijzen gedeeltelijk mijn ongelijk. Drie van de vier items zijn zeker en vast niet slecht; vooral Juicy Apple is een dikke meevaller. Het enige glossje wat absoluut overeenstemt met mijn eerdere negatieve bedenkingen is Juicy Grape. Zelfs na drie laagjes gloss, is het effect nog steeds minimaal, zonde!

Ik probeerde ook – zoals het een degelijke beautyblogger betaamt – foto’s te maken van het effect op mijn lippen. Dit was echter absoluut niet voor de hand liggend. Niet alleen is het sowieso een kunst op zich om lipgloss in general deftig op de foto te krijgen, de pigmentatie van deze producten  is sowieso niet 100% en het effect op foto is dan ook zodanig minimaal dat ik het heb gehouden op swatches op mijn arm. Zie deze lipglossjes dan ook zeker niet als producten met een hoge wow-factor, beschouw ze eerder als een soort van Zuid-Koreaanse labello maar dan mét een lief kleurtje én een veel leukere verpakking!

Deze glossjes zijn dan ook eerder een aanrader voor meisjes die het liever heel neutraal houden of degene die nog school lopen in het secundair onderwijs en strikt gezien geen make-up mogen dragen volgens het schoolreglement. Het effect is er effectief  in drie van de vier gevallen, maar is – zoals reeds gezegd – eerder subtiel. Laat je lippen er een tikkeltje meer kissable uitzien en maak die schoolvriendinnen maar snel jaloers!

Ik kocht deze producten bij beautynetkorea op Ebay, de prijs lag om en bij de €15 voor de vier glossjes samen. Reken zeker op een dikke twee à drie weken wachttijd na bestelling.

Hebben jullie ervaring met Zuid-Koreaanse cosmetica?

Love,

Sofie Katelijne


21 gedachten over “Review: Tony Moly Petite Bunny Gloss Bars

 1. marjolein Beantwoorden

  Ik was eigenlijk al om bij de eerste foto.

 2. Melisa Beantwoorden

  Ahw, wat zien ze er lief uit! Ik zou ze wel willen kopen voor de verpakking, maar voor die prijs heb ik liever iets met wat meer pigment.

 3. Anne-Sterre Beantwoorden

  Ik vind ze er leuk uitzien, maar zou het niet snel kopen denk ik.

 4. Romy Morgan Beantwoorden

  Ik zou ze alleen al kopen voor de verpakking, wat een cuties <3

 5. Hannelore Beantwoorden

  Oh ze zijn mega schattig!

 6. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een schattige verpakkingen zeg! De swatches zien er goed uit inderdaad! Toch jammer dat de kleur op je lippen niet zo goed te zien is.

 7. Florentine Beantwoorden

  Wauw, wat een onwijs schattige verpakkingen, en prachtige foto’s!! Heel leuk! En dat ze dan een beetje tegenvallen, tja.. niks aan te doen 😉

 8. saskia Beantwoorden

  Echt een 10+ voor de verpakking, erg leuk! Jammer dat het verder niet zo veel is haha. Alleen om de verpakking zou ik het nog wel kunnen kopen als ik het in de winkel zie liggen.

 9. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Wat een schattige, mooie dingen! De kleurtjes zijn ook super leuk haha

 10. Angèlique Beantwoorden

  Wat zien ze er toch schattig uit!

 11. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Die Gloss Bars zijn echt cute eh! Heb er lang geleden ook eens eentje gehad.

 12. Sas Beantwoorden

  Ze zien er erg schattig uit!

 13. Michaela Beantwoorden

  Aaaah, ze zijn wel super schattig! 😉

 14. debby Beantwoorden

  Hoe schattig zijn deze zeg. Ik zou dat zelf ook zo kunnen kopen.

 15. Nilou Beantwoorden

  How very cute!!!!

 16. Jana Beantwoorden

  Zo’n gloss in stick vorm had ik nog niet gezien maar ze zien er echt heel schattig uit 🙂

 17. Louise Beantwoorden

  Echt leuke glossjes! Voor die prijs vind ik het miet zo’n probleem dat het gewoon labello’s met een kleurtje zijn 😀

 18. FLoor Beantwoorden

  Awhh, alleen al de verpakking is te cute<3

 19. Celine Beantwoorden

  Alleen om de verpakking wil ik ze hebben! Super cute!
  Liefs, Celine

 20. Kirsty Beantwoorden

  Wat jammer dat ze niet zoveel kleur afgeven op de lippen, verder vind ik de verpakkingen wel heel schattig!

 21. Elena Beantwoorden

  De kleurtjes zijn niet alleen mooi, maar langs de buitenkant zien ze er ook nog eens superleuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *