Review: Kryolan Lip Stain in Pop

Altijd enthousiast om nieuwe lipproducten te reviewen en kennis te maken met merken waar ik nog niet eerder van gehoord had, c’est moi! Toen ik een poosje geleden een mailtje kreeg van Kryolan met de vraag een product uit te testen, was ik dan ook meteen sold. Ik opteerde voor een Lip Stain in mijn lievelingskleur; hot pink!

Kryolan is een professioneel make-upmerk dat zijn oorsprong vindt in Berlijn. Gespecialiseerd in cosmetica voor film-, theater- alsook TV-producties heeft het in de loop der jaren een prima reputatie opgebouwd. Inmiddels levert Kryolan professionele make-up in meer dan 70 landen en is het een erkend merk voor de professionele make-up artiesten. Pretty impressive, huh? Het Duitse merk heeft een enorm uitgebreid gamma; tal van wenkbrauwpoeders, blushes en zelfs make-up voor special effects. You name it, Kryolan (probably) has it. Aangezien ik nogal tuk ben op matte lipproducten, opteerde ik na het advies van een Kryolan-medewerkster voor een Lip Stain en dit in de kleur Pop.

12910264_10209244660136399_2064001033_n

Lip Stains zijn matte, zeer kleurintensieve vloeibare lipsticks, waterproof én smudgeproof en zijn in toto beschikbaar in acht verschillende kleurtjes. Pop is een felroze shade en zou Miss Barbie meteen roze van jaloezie doen zien. De verpakking is, zoals de foto’s verraden, niet meteen ultraspannend; een cilindervormige, glazen omhulsel herbergt het product. Wél handig is dat het kleurtje onmiddellijk zichtbaar is. Nodeloos minutenlang grabbelen in je make-upcollectie om het juiste kleurtje te vinden is niet nodig. Ook een plus: het kleurtje in de huls is absoluut een waarheidsgetrouwe weergave van wat je uiteindelijk krijgt op de lippen.

12919091_10209245616520308_2027172839_n

12966526_10209245422555459_20292385977_n

Het aanbrengen van het product gebeurt met een soort van kwastje, heel speciaal en eens wat anders dan de typische sponsapplicator die je traditioneel terugvindt bij vloeibare lipproducten. Het kwastje verzekert een handige en precieze applicatie en werkt prima.

Aangezien ik las dat het Duitse merk gespecialiseerd is in cosmetica voor professionele producties, ging ik ervan uit dat deze Lip Stain een enorm lange houdbaardheid zou hebben op de lippen. Hell yes! Zelfs na twee maaltijden is het product nog duidelijk zichtbaar.

12920893_10209245434115748_19791654841_n

Lekker fel van kleur, smudgeproof én matte as hell, ik ben oprecht onder de indruk van dit product.Let er wel op dat je je lippen eventjes scrubt vooraleer de Lip Stain aan te brengen. Matte producten hebben vaak de neiging nogal uitdrogend te zijn, zo ook deze liquid lipstick.

Kryolan Lip Stains zijn verkrijgbaar via de webshop www.kryolan.be en kosten €21.30/stuk.

Heb jij al kennis gemaakt met Kryolan?

Love

Sofie Katelijne

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

 


18 gedachten over “Review: Kryolan Lip Stain in Pop

 1. Mariska Beantwoorden

  Ik ben onder de indruk! Kende dit nog niet maar ziet er heel goed uit! Vind de verpakking ook zo leuk met dat maskertje erop 😀

 2. Bo Beantwoorden

  Wauw wat een toffe kleur!

 3. Florentine Beantwoorden

  Wauw, ik vind hem geweldig!! Wat een mooie foto’s heb je ook gemaakt:-)

 4. Laura Beantwoorden

  Echt gaaf zo’n kleur! Helemaal in de zomer vind ik dit heel mooi

 5. Annelies Beantwoorden

  Wow, wat een kleur! Zalig, maar wel gedurfd!

 6. Sabrina Beantwoorden

  Ik vind de kleur echt mooi en ook echt iets wat ik zou dragen in de zomer, maar ik ben helaas geen fan van een extreem matte finish.

 7. Kirsty Beantwoorden

  Wat een mooi knalkleurtje! Wat goed ook dat hij zo superlang blijft zitten!

 8. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Wowza, wat een knaller!

 9. Astrid Beantwoorden

  Wauw, wat een mooie kleur! I need more pink lipstick in my life. Mooie lippen heb je!

 10. Joyce rdt Beantwoorden

  Kryolan ken ik niet en ben normaal ook niet zo van de opvallende kleuren, maar ik moet zeggen dat ik deze eigenlijk wel heel erg gaaf vind haha. Echt een super kleur voor de zomer!! Liefs.x

 11. reshma Beantwoorden

  Gave felle kleur voor in de zomer !

 12. Anna Beantwoorden

  Wauw, wat een opvallende kleur! Ideaal voor het mooie zomerse weer wat eraan komt :). En ik vind het mooi dat ‘ie mat is. Cool!

 13. Hannelore Beantwoorden

  Super mooi kleurtje

 14. Storia Dolce Beantwoorden

  Ik vind de kleur heel gaaf, lekker zomers! 🙂 Liefs

 15. Saskia Beantwoorden

  Wauw, wat een fel kleurtje zeg!

 16. jeapiebel Beantwoorden

  Dat is wat ik altijd jammer vind van liquid lipstick. Dat ze vaak uitdrogen. Super kleur is dit zeg.

 17. Louise Beantwoorden

  Zelf durf ik nog niet echt zulke felle kleurtjes aan maar het ziet er echt leuk en zomers uit!

 18. VeerlePlume Beantwoorden

  Wat een prachtig kleurtje! Echt perfect voor de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *