Review: Bobbi Brown Lip Color in Sandwash Pink

11791894_10207396494013401_437035643_n

Kate Middleton’s favoriet en naar het schijnt dé lipstick die de Britse kroonprinses droeg op haar huwelijk. Genoeg reden om deze lippenstift onder de loep te nemen wat mij betreft! Wie aandachtig mijn artikel over mijn Beauty Wishlist heeft gelezen, kent dit pareltje al een klein beetje. Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat deze bovenaan mijn verlanglijstje stond en wanneer mijn beste vriendin afgelopen week in Glasgow was, bracht ze deze dan ook mee voor mij. Tijd voor een review!

Bobbi Brown herself, omschrijft de kleur als beige pink en ik kan me hier volledig achter scharen. De kleur deed me in eerste instantie een klein beetje denken aan Mac’s Velvet Teddy, beide zijn in ieder geval 100% hip at the moment en passen volledig in de hype rond de nineties lipcolour.

Sandwash Pink is niet volledig matte maar semi-matte, best of both worlds als je het mij vraagt: matte lipsticks zijn prachtig en geven een gesofisticeerde look maar tegelijkertijd ook vaak uitdrogend. Deze is dit zeker en vast niet! Wat pigmentatie betreft, is deze lipstick dan ook absoluut een aanrader: geen tekenen van fijne lijntjes en na een paar uur zit alles nog perfect op zijn plaats.

11778979_10153385462000485_882956215_o    Naamloos (2)

Sandwash Pink heeft een warme ondertoon en is wat mij betreft de perfecte nude kleur; voor iedereen én voor elke gelegenheid draagbaar. Absoluut een kleurtje dat je lippen er beter doet uitzien, dan wel op een subtiele manier.

Conclusie: Hele fijne pigmentatie, blijft goed zitten (zelfs na een maaltijd) maar al vind ik de kleur heel mooi, deze is op zich toch niet enorm vernieuwend of worth the pricetag. Je vindt heus wel een lipkleur die hier dichtbij aansluit, al moet ik wel zeggen dat deze tint helemaal mijn ding is en de verpakking (strak en eenvoudig) doet mijn hart ook een sprongetje maken. Good enough for Kate, good enough for me!

11793354_10207396494093403_1605429662_n

Bobbi Brown Lip Color in Sandwash Pink, Verkrijgbaar bij Bobbi Brown Store te Brussel of bij Parfuma Antwerpen & Wijnegem, +/ €26

Love,

 

Sofie Katelijne


14 gedachten over “Review: Bobbi Brown Lip Color in Sandwash Pink

 1. Valerie Beantwoorden

  Waaaa I WANT! Mooi! Mooi! hebben hebben hahaha! Alles (behalve de prijs!) aan deze lipstick vind ik prachtig, gaat op m’n verlanglijstje 🙂

 2. Charlotte Beantwoorden

  Ik wist niet dat dit merk te koop was in het Wijnegem Shoppingcenter! Dat is voor mij maar om de hoek. Tijd om eens de Parfuma binnen te stappen.

 3. Jenny Beantwoorden

  Waauw wat mooi!

 4. rachel Beantwoorden

  wauw echt een perfecte nude kleur zeg

 5. Eline | Simply Handwritten Beantwoorden

  Wat een prachtige kleur!

 6. Jana Beantwoorden

  Ik moet echt eens iets van Bobbi Brown gaan proberen e.. ik hoor er alleen maar goede dingen over 🙂 Btw het pakje is toegekomen. Ben er erg blij mee ze 😀 Dankjewel voor ’t mooie cadeau 🙂 x

 7. Stephanie Beantwoorden

  Prachtige kleur! Al denk ik inderdaad wel dat je ook genoeg andere (goedkopere) merken kunt vinden met deze kleur, maar ja zo’n Bobbi Brown lipstick, wie wil die nou ook niet? 🙂

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   inderdaad! Geeft ook meteen een luxe gevoel 😀

 8. BeautyblogLaura Beantwoorden

  Super mooie kleur! xx

 9. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Wat een prachtige kleur! En de finish is zo mooi romig ook!

 10. Beautyjuf Beantwoorden

  Oeh al al, wat een prachtige tint! Ik kan me heel goed indenken dat jouw hart een klein sprongetje maakte 😉 Die van mij ook toen ik de eerste foto’s zag, haha!

 11. Louise Beantwoorden

  Weer zo leuk geschreven! 😀

 12. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Mooi!! Ach, een draagbare kleur die je vaak gebruikt, mag je best van een wat duurder merk hebben 😉 x

 13. Hannelore Schauvliege Beantwoorden

  Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *