Recent Drugstore Buys

12834739_10209000174344407_545618944_nWat mij betreft is er geen leukere tijdsbesteding dan eventjes snel bij Kruidvat binnenwandelen en budgetproof mono oogschaduws en kleurrijke lipsticks te swatchen. Bij een Bobbi Brown store binnengaan, betekent meestal één item scoren. Bij Kruidvat kan je voor hetzelfde geld makkelijk ettelijke make-upitems van jouw lijstje schrappen. Dat laatste is dan ook wat ik deed afgelopen week. Met het zicht op de voorjaarscollecties van merken als Catrice en Essence kon ik me niet langer bedwingen; ik nam een Kruidvatrood winkelmandje in de arm en scoorde enkele toffe nieuwe spulletjes!

Essence – Keep it perfect! Makeup Fixing Spray Menig High End makeup merk heeft een dergelijke fixing spray in z’n assortiment. Essence heeft duidelijk goed afgekeken bij Urban Decay en lanceerde onlangs z’n eigen versie en ik ben razendbenieuwd. Met slechts één spray een langhoudend resultaat? Here’s hoping! Vooral met zwoele zomerdagen in het vooruitzicht kan dit een ware lifesaver zijn.

Maybelline – Baby Skin Instant Pore Eraser Deze tube zou je huid egaliseren alsook je poriën verkleinen. Lijkt op het eerste zicht een aantrekkelijke (hello, cute packaging!) dupe van POREfessional Face Primer van Benefit maar is dit, voor mij persoonlijk, helemaal niet. Na enkele keren gebruiken kan ik alvast zeggen dat dit product mijn huid enorm vettig maakt en me absoluut niet kan bekoren, bummer!

Essence – Mosaic Blush in All You Need is Pink Een klassieke, misschien niet zo enorm bijzondere blush. Zo kan ik All You Need in Pink waarschijnlijk het beste omschrijven. Deze blush is vrij glanzend en wanneer je ook nog eens een highlighter draagt, kan het al snel too much worden, opletten geblazen dus!

MUA – Merged eyeshadow Trio in Legendary Omver gevblazen werd ik zeker niet door dit eyeshadow trio. De gebakken kleurtjes zagen er prachtig uit op zich maar op de oogleden zie ik vooral veel fall out en weinig pigment.

Essence – Shape your Face Contouring Palette in Ready, set, peach! Shaping palettes zijn altijd mooi meegenomen; handig wanneer je op reis gaat en geen zin hebt je makeuptasje vol te proppen met een blush, een highlighter én een bronzer. Aangezien de meeste onder jullie waarschijnlijk geen praktische doeleinden in mind hebben bij het aanschaffen van nieuwe makeup is er ook nog een ander reden om dit palette aan te schaffen; de vormgeving is übercute én (niet geheel onbelangrijk) het product wérkt simpelweg.

Maybelline – The Blushed Nudes What’s not to love? The Blushed Nudes deed me instant denken aan het Naked 3 palette en bezit een perfecte mix van neutrale kleurtjes. Fans van matte oogschaduw zullen ietwat teleurgesteld zijn want dit palette bevat voornamelijk shimmery kleurtjes en slechts één matte variant. Ik ben alvast bijzonder enthousiast; wanneer je net als ik houdt van everything pink moet je deze kanjer zeker en vast eens aan een grondig onderzoek onderwerpen in je lokale drogisterij.

Catrice – Blush Artist Palette in CorALL I Need Van Blush Trio’s word ik steevast dolgelukkig. Wanneer ik vernam dat ook Catrice ermee aan de slag ging, stond ik te popelen om te ontdekken welke kleurtjes ze in store zouden hebben. CorALL I need is een prachtig doosje met drie prima gepigmenteerde blushes, vooral de uiterst rechtse vind ik prachtig!

Heb jij al één van deze producten getest?

Love

Sofie Katelijne

 

 

 


20 gedachten over “Recent Drugstore Buys

 1. Mariska Beantwoorden

  Mooie aankopen! De blushes nudes vind ik zo fijn, die fixing spray vind ik ook interessant!

 2. Sas Beantwoorden

  Wat een super leuke aankoopjes! Heel erg veel plezier ervan

 3. reshma Beantwoorden

  Wat een leuke items heb je gekocht!

 4. heidi Beantwoorden

  Wat leuke make-up is het meid.

 5. Nilou Beantwoorden

  Erg benieuwd naar de Essence spray EN jammer van Maybelline 🙁

 6. debby Beantwoorden

  Oh wat een heerlijkheden. Die blush Nude lijkt mij wel wat

 7. Melissa Beantwoorden

  Leuke producten heb je weer gescoord.

 8. Iris Beantwoorden

  Leuke items heb je gekocht. Ik vind het blushed nudes palette erg mooi. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de fixing spray van Essence!

 9. Joyce rdt Beantwoorden

  Van je lijstje heb ik geen enkel product in mijn bezit, maar ik kan wel genieten van een snuffelrondje in de Kruidvat, met rode winkelmandje :p. Liefs.x

 10. Florentine Beantwoorden

  Super leuk! Ben benieuwd naar de producten, wat een mooie foto heb je ervan gemaakt!!

 11. Nesrin Beantwoorden

  Ik ben vooral benieuwd naar Essence Keep it perfect! Jammer dat de pore eraser zo ontzettend tegenvalt. I need some pore eraser in my life.

 12. Louise Beantwoorden

  The Blushed Nudes ziet er inderdaad echt prachtig uit! Ik heb zelf vorige week een nieuwe rode lippenstift gescoord bij Kruidvat en ik kan niet wachten op een goede gelegenheid om hem een keer uit te testen!

 13. Lisa Beantwoorden

  Hele leuk foto! Nee ik heb hier nog niks van geprobeerd..

 14. jeapiebel Beantwoorden

  Ik snuffel ook graag bij de drogisterij. Ik koop weinig de laatste tijd bij de Kruidvat, omdat ik wil alles eerst opmaken. Je hebt leuk gescoord. De donut balsem heb ik ook bijna gekocht. De Maybelline palette ziet er goed uit.

 15. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Naar dat Maybelline palette was ik zelf ook al een tijdje benieuwd.

 16. Kirsty Beantwoorden

  Het Maybelline The Blushed Nudes palette vind ik ook wel echt een topper! Wel jammer dat de Baby Skin Instant Pore Eraser je huid zo vettig maakt, ik zat laatst ook te kijken of ik die eens zou proberen, maar als je huid er vettig van wordt is het voor mij denk ik niks.

 17. Jana Beantwoorden

  Al die mooie aankoopjes 🙂 Ik ben vooral erg benieuwd naar de fixing spray ^^

 18. VeerlePlume Beantwoorden

  Jammer dat sommige producten tegenvallen! Maar dan weet ik in ieder geval dat ik ze niet moet kopen 😉

 19. Sabrina Beantwoorden

  Leuke items heb je gescoord! Ik ben ook wel benieuwd naar de fixing spray van Essence.. ik ga hem van de week ook even halen!

 20. Mjay Beantwoorden

  Wat een bummer, die zogenaamde pore Eraser! Ik heb donderdag ook nog voor het Blushed Nudes palette gestaan en uiteindelijk niet meegenomen. Wel heb ik hetzelfde Artist palette als jou en daar ben ik heel erg fan van! Een budgettopper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *