On a Budget: 9 x oorbellen onder de €2!

Laatst deed ik een heuse clear out van mijn juwelencollectie. Wat me het meest opviel? Mijn overduidelijke liefde voor minimalistische sieraden. Ik had het er een paar blogposts terug al over: eenvoudige juweeltjes laten mijn hart ogenblikkelijk een sprongetje slaan. Hoewel ik in het algemeen voornamelijk te vinden ben voor sieraden van degelijke kwaliteit (denk exemplaren die niet na een paar keer dragen al beginnen verkleuren), browse ik zo af en toe weleens naar Aliexpress, op jacht naar oorbellen of armbandjes die zo goedkoop zijn dat je ze simpelweg niet kan laten liggen. Net als ik dol op minimalistische sierraadjes en goede koopjes? Vandaag deel ik mijn favoriete 9 paar oorbellen met jou. Happy shopping!

Aliexpress quoi?!

Nog nooit van Aliexpress gehoord? Dit e-commerce platform is het dochtertje van de alom bekende webshop Alibaba en werd speciaal opgericht om Chinese particulieren of kleine bedrijfjes hun spulletjes te laten verlopen aan buitenlandse consumenten. Hét grote voordeel aan de webstek? Als consument koop je rechtstreeks van de fabrikant waardoor de prijzen op z’n zachtst gezegd aantrekkelijk zijn. Mijn virtuele Chinese winkelmandje is op dit moment weer gevuld met een heuse lading aan gouden en zilveren lieverdjes, stuk voor stuk onder de €2. Ja hoor, voor dit bedrag kan je op Aliexpress magnifieke spulletjes vinden. Juwelen die zo goedkoop zijn, kunnen kwalitatief niet veel voorstellen denk je? Wrong. Ik heb tot op heden écht niet te klagen over mijn aankopen. Oké, een leven lang gaan de spulletjes uiteraard niet mee maar wanneer je net als ik graag inspeelt op modetrends is dat niet zo’n probleem. Zeker niet wanneer je de extreme bodemprijzen in acht neemt. Naast juwelen koop ik er ook trouwens ook geregeld telefoonhoesjes of stickers voor in mijn scrapbook.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9


18 gedachten over “On a Budget: 9 x oorbellen onder de €2!

 1. Louise Beantwoorden

  AliExpress is echt een zalige site, voor die prijzen kan je bijna niet mis gaan!

 2. Annie Nachtergaele Beantwoorden

  Zoals ik reeds wist: duur is niet noodzakelijk beter! Een uitschuiver bij de bestelling kost je (bijna) niets…

 3. Natalie Beantwoorden

  Super leuke tips, zitten er mooie tussen! Alleen verdraag ik goedkopere oorbellen nooit goed!

 4. Cynthia Beantwoorden

  Mijn favoriete oorbellen zijn op dit moment zilveren veertjes van Aliexpress. Voor maar 39 cent!

 5. Eva Beantwoorden

  Ik heb nog nooit iets bij alie besteld! De oorbellen zien er super cute uit!

 6. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Goed om te horen dat de kwaliteit van zulke goedkope oorbellen nog goed is ook!

 7. Eva Beantwoorden

  Nr. 2 is echt geweldig! <3 ik twijfel alleen wel een beetje over het materiaal. Wil niet zomaar van alles in mijn oren hangen. Maar ik ga zeker even op de link klikken om het te bekijken

 8. Manon Beantwoorden

  Er zitten leuke oorbellen tussen. Altijd leuk als je oorbellen goedkoop kan scoren. Vaak kies ik voor een goedkopere variant, omdat ik niet vaak oorbellen draag

 9. Marsha Beantwoorden

  Er zitten er echt hele leuke tussen! 😀 Doe maar nmr 1,3 en 9!

 10. Armande Beantwoorden

  Oorbellen zijn ook perfect voor als je restjes kralen of bedeltjes hebt. Met een paar kleine onderdelen maak je ook zelf een paar oorbelletjes.

 11. Daisy Beantwoorden

  Ik heb nog nooit geshopt op alie. Waarom? Ik weet het niet, het super goedkope spreekt me niet zo aan. Want ik vraag me dan af of het wel kwaliteit is.

 12. Alex Beantwoorden

  Ik ben niet helemaal de doelgroep, maar zeker leuk geschreven!

 13. Lodi Beantwoorden

  Ik heb er nog nooit wat besteld maar het kost natuurljk niks en er zal gerust wel eens een misser inzitten maar ja. Doe oorbellen zijn gaaf .

 14. joanne Beantwoorden

  Gaaf ! Ik herken het. Zulke sites zijn ideaal ! Maar ik gebruik tegenwoordig ‘Wish’ meer dan AliExpress moet ik eerlijk zeggen.

 15. Lindsey Beljaars Beantwoorden

  Wat een leuke tips allemaal!! Ik vind nummer 9 de leukste!

 16. The lemon kitchen Beantwoorden

  Bedankt voor de tip! Ik ben er ook erg nieuwschierig naar 🙂

 17. Frederique Beantwoorden

  Zo dat is echt geen geld. Mijn gaatjes zijn dichtgegroeid maar ik vind 2 en 4 echt superleuk!

 18. CustÒdia Chineva Beantwoorden

  Wat gaaf oorbellen, helemaal gelijk heb je Aliexpress is the place to be for budget…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *