My Vanity Table

11994280_10207774974195169_673550109_n51

Ben je net als ik op zoek naar een origineel tafeltje dat je ernaar doet verlangen om ’s morgens je bed uit te springen en je op je dooie gemakje wat op te frissen? Meet Mister Arkelstorp (a.k.a. de Zweedse catalogusnaam van dit meubelstuk). Voor mij was het absoluut een geval van Love at first sight met dit tafeltje. Toen ik het een jaartje geleden zag fonkelen in de catalogus van IKEA, wist ik meteen dat ik dit mosgroene prachtstuk in huis moést halen. Traditionele vanity tables wisten me nooit zo te bekoren, ik vond de meeste nogal bombastisch en onorigineel.

IKEA zelf omschrijft dit meubelstuk als een ‘raamtafeltje’, de rebel in mij wist echter dat ik dit tafeltje met een veel zwaardere taak zou  belasten dan simpelweg schoon te staan wezen tussen twee ramen. In mijn daily make-uproutine is ie inmiddels onmisbaar geworden; het is een waar genoegen om iedere ochtend in het koperkleurig spiegeltje op het tafeltje te checken of die wing na tienmaal proberen ein-delijk gelukt is.

Gezien het tafeltje onderaan ook een plankje heeft, kan je hier helemaal pinterestproof modemagazines op etaleren, ook je collectie parfumflesjes kunnen gehuisvest worden op deze plank; niet alleen handig maar het ziet er ook prachtig uit.

hu

Ikea: Arkelstorp Raamtafel, €79.90

Hoe ziet jouw vanity table eruit?

Love

Sofie Katelijne

 

 


23 gedachten over “My Vanity Table

 1. Alyssa Beantwoorden

  Ziet er uit als een fijn hoekje! Wat een tof tafeltje is dat zeg!

 2. saskia Beantwoorden

  Dat ziet er onwijs lief en gezellig uit. Ik maak mij tegenwoordig op bij het raam zodat ik voldoende licht heb maar zo’n tafeltje vind ik ook wel onwijs leuk 🙂

 3. peggy Beantwoorden

  Super leuk gedaan! Een heel schattig tafeltje vind ik!

 4. Carolien - On a Healthy Adventure Beantwoorden

  Oh zo’n mooi tafeltje! Misschien maar goed dat ik die nog niet heb zien staan in Ikea 😉

 5. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Jaaaaa, dit wil ik ook! Lijkt me heerlijk om aan dit tafeltje te zitten! X

 6. Kirsty Beantwoorden

  Wat een mooi en schattig tafeltje! Ik maak mijzelf meestal op in de badkamer, maar ik wil uiteindelijk nog wel echt een vanity table in de beautykamer.

 7. Joyce rdt Beantwoorden

  Oh wat geweldig leuk, I love the colour!

  Liefs.x

 8. Nilou Beantwoorden

  Dat is een heel mooi handig tafeltje vooral ook dat het in een halve cirkel loopt. Ik heb een witte kaptafel met spiegel.

 9. Angelique Beantwoorden

  Wat een schattig hoekje zo, heel leuk! Ik zie mij daar ook wel makeuppen.

 10. BRUNETTEONTREND Beantwoorden

  Oh zo leuk en gezellig!

 11. Anna Beantwoorden

  Oeh, die is leuk <3. Mooie kleur ook! Had 'm nog niet gezien in de collectie, maar eens snel een kijkje nemen :).

 12. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik heb er geen maar deze zou ik zo willen hebben. Ik vind hem echt prachtig!

 13. Anne-Sterre Beantwoorden

  Oh ja, dit is helemaal mijn ding! Ziet er leuk uit, inderdaad een stuk frisser dan de standaard zwarte tafeltjes.

 14. Miss Paperfection Beantwoorden

  Een ware eyecatcher en dan nog in lieflijk mintgroen, mijn aller aller allerlievelingskleur.

 15. Mariska Beantwoorden

  Wat een geweldige tafeltje! De kleur ben ik ook helemaal weg van. Mijn make up hoekje bestaat uit een bureautje en een een paar kastjes, stoel en spiegel. Zou eigenlijk ook wel zo’n mooie tafel willen!

 16. jeapiebel Beantwoorden

  Love at first sight met dit tafeltje die heb ik ook met mijn eettafel. Leuk dat hij je onmisbaar maakt voor je make-up routine. Hij is zeker perfect ervoor.

 17. Bodi Beantwoorden

  Heel leuk, ziet er echt mooi uit zo!

 18. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Mooi plekje heb je daar 🙂 Zelf heb ik geen vanity table.

 19. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat leuk, en wat een lekker fris kleurtje!

 20. Galina Beantwoorden

  Wat een plaatje! En die spiegel is trouwens ook heel mooi, past er goed bij. Mijn vanity table is zo een bombastische, ook van de Ikea, maar ben er gek op. Elke dag even een me-momentje daar voor ik naar kantoor ga: <3.

 21. Sas Beantwoorden

  Dit ziet er erg gezellig en fris uit. Oogt heel erg leuk

 22. Annemieke Beantwoorden

  Oo wat een mooitje! Ik heb er zelf één van mijn oma, hij lijkt wel een beetje op de jouwe alleen dan met twee laadjes links en rechts en geen plankje onderaan. Van donkerbruin hout, lekker vintage 🙂

 23. Louise Beantwoorden

  Ziet er inderdaad veel leuker en frisser uit dan die traditionele zware tafels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *