My Vanity Table

11994280_10207774974195169_673550109_n51

Ben je net als ik op zoek naar een origineel tafeltje dat je ernaar doet verlangen om ‘s morgens je bed uit te springen en je op je dooie gemakje wat op te frissen? Meet Mister Arkelstorp (a.k.a. de Zweedse catalogusnaam van dit meubelstuk). Voor mij was het absoluut een geval van Love at first sight met dit tafeltje. Toen ik het een jaartje geleden zag fonkelen in de catalogus van IKEA, wist ik meteen dat ik dit mosgroene prachtstuk in huis moést halen. Traditionele vanity tables wisten me nooit zo te bekoren, ik vond de meeste nogal bombastisch en onorigineel.

IKEA zelf omschrijft dit meubelstuk als een ‘raamtafeltje’, de rebel in mij wist echter dat ik dit tafeltje met een veel zwaardere taak zou  belasten dan simpelweg schoon te staan wezen tussen twee ramen. In mijn daily make-uproutine is ie inmiddels onmisbaar geworden; het is een waar genoegen om iedere ochtend in het koperkleurig spiegeltje op het tafeltje te checken of die wing na tienmaal proberen ein-delijk gelukt is.

Gezien het tafeltje onderaan ook een plankje heeft, kan je hier helemaal pinterestproof modemagazines op etaleren, ook je collectie parfumflesjes kunnen gehuisvest worden op deze plank; niet alleen handig maar het ziet er ook prachtig uit.

hu

Ikea: Arkelstorp Raamtafel, €79.90

Hoe ziet jouw vanity table eruit?

Love

Sofie Katelijne

 

 


23 thoughts on “My Vanity Table

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *