MY PICKS | Deze mascara’s doen wat ze beloven

Mascara is een onmisbaar item in velen hun dagelijkse make-uproutine. Een vleugje kan je er (letterlijk) in één oogopslag een pak frisser en opgewekter doen uitzien. Door de jaren heen heb ik al heel wat tubetjes versleten. De éne gaf de gevreesde  spinnenpoten, de andere slaagde dan wél weer in zijn opzet en bezorgde me lange, gekrulde wimpers. Om jullie wat tijd te besparen, deel ik mijn favorieten maar al te graag. Klaar om naar je plaatselijke drogisterij te hollen?

  • Total Temptation - Maybelline (€14,99)

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BkYQNG-FHOT hidecaption=true]

Een prima, basic mascara die zijn job serieus neemt. Een extreem wauw-effect moet je niet verwachten maar hierdoor is ie wel perfect draagbaar voor elke dag. Ook leuk: hij kost je geen rib uit je lijf. Tof extraatje: de mascara is verrijkt met kokosboter. Oké, je merkt hier in principe niet veel van maar je kan je bij het klaarmaken wel steeds eventjes op een tropisch strand wanen. Hello, Maledives.

  • Lash Princess - Essence (€3,39)

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BjDb5lbAlWi hidecaption=true]

Hét bewijs dat je voor volumineuze wimpers geen tientallen euro’s hoeft neer te tellen. Essence doet het even goed als mijn teergeliefde Babydoll mascara van Yves Saint Laurent en dat voor bijna een tiende (!) van de prijs. Ook de verpakking is enorm lief en oogt leuk op jouw dressoir. Je moet’m gewoon proberen!

  • Lash Sensational - Maybelline (€14,99)

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BiunpdUF43A hidecaption=true]

Wat is dit een fijne mascara! Deze kanjer maakt mijn wimpers voller én dikker in no time! Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben als je het mij vraagt. Het geheim achter het succes van dit item? Een speciaal  borsteltje die verschillende soorten rubberen haartjes bevat waardoor je volgens Maybelline al je wimpers kan bereiken. Maybelline liegt niet: zero klontjes of spinnenpoten, véél volume.

  • Badgal Bang Mascara - Benefit (€27,60)

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BfEOukngbmH/?utm_source=ig_embed hidecaption=true]

De grootste belofte van de mascara? Je wimpers er maar liefst 36 (!) uur tiptop doen uitzien. Het geheim van deze mascara zit’m volgens Benefit zelf in het gebruik van ‘aeroparticles’ die een superfluffy en volumineus effect creëren zonder je wimpers te verzwaren. Enige ‘nadeel’ is het best pittige prijskaartje: je rekent de mascara af voor zo’n €28. Natuurlijk: wie eruit wil zien als Bambi moet er iets voor over hebben.


Een gedachte over “MY PICKS | Deze mascara’s doen wat ze beloven

  1. Nicole Orriëns Beantwoorden

    Ik houd van producten die hun beloftes waar maken. Bij masacara lijkt me dat inderdaad zeker belangrijk! Ook omdat je anders net een panda lijkt soms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *