My Pamper Routine

13183204_10209481422215303_835578174_n

Wat is er aangenamer dan een uurtje in een zuurstokroze Lush bad te dobberen? Iedereen heeft op tijd en stond behoefte aan een flinke portie me-time. Het verlengde weekend is alvast de gelegenheid bij uitstek om de komkommers en bruisballen tevoorschijn te toveren. Wanneer ik de behoefte heb om eventjes te ontstressen, zijn er enkele producten waarnaar ik steeds blijf teruggrijpen. I present to thee, my pamper routine!

Een relaxerende avond staat ten huize yours truly standaard synoniem voor een bad. Zoals de introductie reeds verraadt, gooi ik steevast een product van Lush in de badkuip. Favorieten zijn de Twilight Bath Bomb alsook The Comforter. Twilight brengt door z’n extracten van lavendel en tonka zowel lichaam als geest tot rust én tovert het badwater om in een kosmisch spektakel. Een halfuurtje dobberen en je zorgen glijden van je af, pinky promise! The Comforter moet niet onderdoen voor Twilight. Deze bruisbal geurt heerlijk naar fruitige snoepjes en doet je heel eventjes al je zorgen vergeten.

Na een uurtje te weken in bad, maak ik steeds gebruik van een voedende body lotion. Zoella’s Creamy Madly Dreamy Body Lotion  is een echte aanrader; fris en fruitig zoals Zoella zelf én prima betaalbaar. Geef deze kanjer zeker eens een sniff wanneer je in Groot-Brittannië vertoeft. Smoothie Star Body Milk van Soap and Glory draait hier ook overuren. Dit hydraterend product bevat extracten van amandel, kokosnoot, honing en yoghurt. Ja hoor, het Britse merk weet als geen ander welke ingrediënten er thuis horen in een heerlijk ruikende smoothie. Het product is creamy in gebruik en de geur blijft urenlang hangen. Hallo, babyvelletje!

Last but not least maak ik werk van mijn skincare routine. Mask of Magnaminty van Lush is voor mij de perfecte gezichtsscrub. Bedoeld als een diepreinigend masker voor je gezicht maar dit masker kan ook prima gebruikt worden voor je nek en zelfs schouders. Afsluiten doe ik met een vleugje Tea Tree Water van Lush. Deze toner voelt heerlijk fris aan en is lekker handig in gebruik.

Wat zijn jouw pamper musthaves?

Love

Naamloos-1

 


11 gedachten over “My Pamper Routine

 1. Sheila Beantwoorden

  Ik ben gewoon fan van Rituals. Dus als ik mezelf echt wil verwennen, neem ik een bad met hun heerlijk ruikende geur. En natuurlijk ga ik daarna met dezelfde lijn verder met scrubben en insmeren 🙂

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  Oh klinkt heerlijk. Nu moet ik bekennen dat ik niks heb met Lush producten, maar je maakt me nu wel nieuwsgierig naar het kosmische spektakel ;). Wanneer ik echt even zen wil worden in bad gebruik ik de badschuim van Kneipp en dan de eucalyptus variant, ik hou ervan! Liefs.x

 3. Angelique Beantwoorden

  Wat een fijne producten noem je zeg! Ik probeer elke week ook zo’n momentje te hebben, jammer genoeg heb ik geen bad!

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Gelukkig hebben merken als Lush en Soap & Glory ook vele heerlijke doucheproducten! 🙂

 4. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Een goeie dikke rijke body butter mag zeker niet ontbreken voor mij! En LUSH doet ’t natuurlijk ook altijd goed met zijn lekkere geurtjes en kleurrijke producten.

 5. jeapiebel Beantwoorden

  Wat allemaal schattige producten heb je hier. Tea Tree Water van Lush heb ik zelf van de week net gekocht. Ik moet het nog wel gaan gebruiken. Smoothie Star Body Milk van Soap and Glory lijkt mij heerlijk.

 6. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Oeh! Ik ben zo nieuwsgierig naar de producten van Zoella!

 7. Melike Beantwoorden

  Wat een heerlijke pamper producten! Ik heb niet echt een vaste routine. Een masker van honing of een ander zelfgemaakt masker vind ik altijd heerlijk!

 8. Louise Beantwoorden

  Die body lotion van Zoella is inderdaad echt hemels, en ik hou ook echt van het tea tree water van Lush. Die bruisbalken klinken ook echt zalig!

 9. VeerlePlume Beantwoorden

  Dit klinkt dus echt als heaven! Het is zo heerlijk om jezelf te verwennen met een bad en iets van Lush 🙂

 10. Kirsty Beantwoorden

  Wat heb je een heerlijke pamper routine zeg! Ik zou ook wel graag een bad willen, lijkt mij heerlijk om dan met Lush in bad te gaan. Voor nu hebben we alleen een douche, maar ook zo kan ik er wel een fijne ontspannende routine van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *