My new Favourite Plant

Nu de kalkoen al een heel poosje verteerd is en de kerstboom inmiddels quasi al z’n naalden heeft verloren, begint het bij mij te kriebelen om opnieuw wat meer groen in huis te halen. Enter hetbestevandekweker.nl, een webshop die werkelijk alles in huis heeft om van jouw huis een frisse jungle te maken. Klaar om het nieuwe jaar in te duiken en de lente tegemoet te zien?

Over Het Beste van de Kweker

Met een ruim gamma aan lieverdjes om je huis van een groen accent te voorzien en wat op te leuken is deze webshop een walhalla voor plantenliefhebbers allerhande. Ook zij die eerder te vinden zijn voor bloemen worden niet vergeten en kunnen opteren voor een prachtige orchidee. Het Beste van de Kweker is in feite een pak meer dan enkel een virtuele webshop. Door hun persoonlijke werkwijze zijn ze bijzonder betrokken met zowel mens en natuur. Ook belangrijk om te vermelden: op hun site staan verscheidene tips and tricks in verband met verzorging en styling. Alle producten worden steeds dagvers én binnen de 24 uur bezorgd, nu ook in ons Belgenlandje! Ikzelf ging – als plantenliefhebber pur sang – voor de befaamde dracaena plant. De dracaenafamilie omvat een hele reeks verschillende soorten gewassen en enkele hiervan zijn voorradig bij Het Beste van de Kweke. Keuze galore en voor ieder wat wil(d)s! Zoals je kan opmaken uit de foto’s opteerde ik voor de Mass Coast-variant.

Over de plant

De Dracaenaplant is een prima huisgenoot die aanvankelijk moeilijk te temmen lijkt maar in principe weinig tot geen zorg nodig heeft. Met voldoende licht zal deze plant je belonen met haar magnifieke bladeren en exotische uitstraling en een prima aanwinst vormen op je dressoir of vensterbank. Af en toe eens de plantenspuit gebruiken en je dracaenavriendje overleeft zonder problemen. Let wel op: net zoals de meeste mensen houdt ook deze plant niet van natte voeten. Geef ze dan ook zeker en vast niet té veel water.

https://www.instagram.com/p/BV32CU6js7S/?taken-by=hetbestevandekweker

Ook zin gekregen om een Dracaena Mass Coast plant in huis te halen? Hier vind je alle info die je nodig hebt.

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Mijn relaas is echter steeds oprecht.