Søstrene Grene opent in Antwerpen

Liefhebbers van Scandinavisch design kunnen een vreugdekreetje slaan: de hyperpopulaire Deense designgigant Søstrene Grene opent vandaag zijn eerste vestiging in ons land, fi-na-lly! Stijlvolle stoelen, elegante glazen vazen, houten keukenaccessoires, en nog veel meer. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat we binnenkort kunnen ontdekken in onze eigenste Koekenstad. Met budgetvriendelijke prijzen en een steeds veranderend assortiment komt de retailketen gegarandeerd bovenaan je must visit-lijstje.

Wat?

Søstrene Grene is een Deense retailketen, die ernaar streeft om het dagelijkse leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en warmte. De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis en interieur maar zet tegelijk ook in op feestartikelen, stationery, en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Het familiebedrijf wenst een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd. Sounds good to me!

Het merk draait rond het verhaal van de Grene familie, die het in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezit en runt. Søstrene Grene heeft meer dan 180 winkels in 15 landen en er worden steeds meer winkels geopend, nu dus ook in ons Belgenlandje.

Praktisch?

Open vanaf vrijdag 18/5 in de Shopping Stadsfeestzaal, Antwerpen. Shop ze!


20 thoughts on “Søstrene Grene opent in Antwerpen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *