Moederdag Inspiratie via WebPrint.be

12980527_10209330128953066_1037852797_n

Hoe verzot ik ook ben op het posten van foto’s via Instagram of talloze andere sociale media, er gaat wat mij betreft niks boven tastbare herinneringen. Foto’s printen om aan een Pinterestproof prikbord te hangen of een fotoboekje samenstellen ter gelegenheid van special occasions zoals moederdag? I am all about it! Mijn mama is absoluut niet de gemakkelijkste wat cadeautjes betreft (ik heb het van geen vreemden vrees ik). Wanneer ik als kind trots met een cadeautje kwam aanzetten, deed ze heel hard haar best om een enthousiaste blik tevoorschijn te toveren. Aangezien ze echter absoluut geen pro is in toneelspelen en mijn mensenkennis best goed is, had ik al snel door dat ik volgende keer moest aanzetten met iets creatiever.

Er is sowieso één ding waarmee je zal scoren op moederdag (take it from me!); foto’s uit jouw kindertijd gebundeld in een mooi boekje. De meeste mensen hebben op zolder dozen en dozen vol nineties pictures liggen, I know I do! Na een selectieproces dat uren in beslag nam, koos ik de best of the best om vervolgens in te scannen.

WebPrint.be was zo vriendelijk me gebruik te laten maken van hun onklopbare service. Ik opteerde voor het Magini-fotoboekje; dit boekje kan tot wel 100 van je beste baby pictures herbergen en dit op kwalitiatief heel mooi papier – zoals ook zichtbaar op de foto’s. In nog geen kwartiertje waren alle foto’s geupload én doorgestuurd. Een drietal dagen later zat het boekje alreeds in mijn bus. Aangezien ik helemaal geen geduld heb, kon ik het niet laten het boekje reeds te tonen aan la mama, ze was oprecht enthousiast, hallelujah! Thanks WebPrint om me een keertje geen klamme handjes en okselvijvers te bezorgen de periode voor moederdag!

12966604_10209330122712910_705726744_n

12969331_10209330122632908_14081687_n

Meer over het Magini-fotoboekje

Afmetingen: Liggend in formaat 10×15 cm en 18×13 cm

Aantal pagina’s: Minimaal 20 – maximaal 100 pagina’s

Opties: Hoogglans mogelijk (bij te betalen)

Prijs: vanaf €5.95

Wat geef jij je mama voor moederdag?

Love

Naamloos-1

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


17 gedachten over “Moederdag Inspiratie via WebPrint.be

 1. Tessa Beantwoorden

  Echt een handig artikel! Ga ik zeker overwegen om dit jaar te geven aan mijn mama. Het is inderdaad vaak een moeilijke opdracht om een goed cadeautje te vinden voor haar! 🙂

 2. Angelique Beantwoorden

  Heel leuk en heel persoonlijk!

 3. heidi Beantwoorden

  Wat leuk is het.

 4. Louise Beantwoorden

  Leuk idee! En zo’n schattige foto’s! 😀

 5. Anna Beantwoorden

  Jaaa, wat leuk! Ik houd inderdaad ook nog altijd het meest van geprinte foto’s. Zoveel ‘echter’ dan op Instagram. Mooi <3!

 6. Saskia Beantwoorden

  Wat een leuk idee, ook om cadeau te doen! Altijd tof, tastbare herinneringen.

 7. VeerlePlume Beantwoorden

  Ooh wat tof! Ik denk dat elke moeder wel blij is met zo’n mooi, persoonlijk cadeau!

 8. Joyce rdt Beantwoorden

  Ahh wat een geweldig leuk idee!
  Ik geef mijn moeder altijd cadeaus die ik zelf ook leuk vind om te krijgen en gelukkig valt dat wel in de smaak haha (horloge, musicaltickets, high tea etc.). Voor dit jaar heb ik nog niks gepland, maar dit vind ik wel heel erg tof! Liefs.x

 9. Rebecca Beantwoorden

  Dat is inderdaad een heel leuk idee! Zullen alle moeders leuk vinden denk ik.

 10. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Aw, mooi, lief cadeau.

 11. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een onwijs lief cadeautje! De foto’s zijn ook van een prachtige kwaliteit!

 12. Melike Beantwoorden

  Wat een super lief cadeautje! Die foto’s zijn ook echt te schattig!

 13. Nesrin Beantwoorden

  Mooi cadeau en ik denk dat elke moeder hier enorm blij mee zal zijn. Ik geef mijn moeder een dikke knuffel 😉

 14. Sheila Beantwoorden

  Oooh… ik ben echt nog niet bezig met moederdag! Hahaha.. ik vind het wel heel bijzonder dat ik dit jaar voor de 2e keer zelf als moeder moederdag vier. Ik kijk er juist heel erg naar uit naar de zelf gemaakte dingetjes die zoonlief straks voor me gaat maken (hoop ik).

 15. Kirsty Beantwoorden

  Wat een leuk cadeau idee! Wij vieren eigenlijk niet echt moederdag met cadeautjes.

 16. jeapiebel Beantwoorden

  Tastbare herinneringen dat is het zeker. Ik kan me niet voor stellen dat je moeder dit geen prachtig cadeau vindt. Komt mooi van pas dit cadeau van WebPrint. Leuk.

 17. Hannelore Beantwoorden

  Mooie cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *