Minimalistische Sieraden van Lucardi

De afgelopen tijd deed ik een heuse clear-out wat mijn juwelencollectie betreft. Enkel sieraden en horloges die ik vaak draag, hadden de eer in het mooie koperkleurige juwelenkistje te blijven. Mijn voorkeur gaat tegenwoordig duidelijk uit naar minimalistische sieraadjes: denk aan een eenvoudig zilveren armbandje met een sterretje of een horloge zonder al te veel franjes. Wanneer juwelenshop Lucardi me een poosje terug een mailtje stuurde met de vraag of ik wat wilde uitzoeken, schreeuwde ik meteen ‘Ja!’. Zij staan immers bekend om tijdloze stijl alsook om betaalbare luxe. Twee sleutelbegrippen die ik bijzonder belangrijk acht in mijn zoektocht naar passende sieraden.

Over Lucardi

Lucardi bestaat dit jaar exact 30 jaar en bezit winkel doorheen heel Nederland. Belgen kunnen zich dan weer tegoed doen aan de sieraden via de webshop. Het merk volgt nauwgezet de trends en probeert het prijskaartje steeds zo laag mogelijk te houden. Lucardi is dan ook the place to be wanneer je op zoek bent naar een brede collectie sieraden in goud, zilver of staal. Ook vind je er bekende merken terug zoals Casio, Esprit en Pulsar. Absoluut voor elk wat wils dus!

Over mijn keuzes

Aangezien ik een ware horlogejunkie ben te noemen, opteerde ik logischerwijs voor een uurwerk. Een klassiek zilver model met meshbandjes deed mijn hart ogenblikkelijk een sprongetje maken. Het dameshorloge voelt kwalitatief bijzonder sterk aan. Ook kan je het heel eenvoudig op de juiste lengte stellen met de sluiting. Dit pareltje is trouwens ook verkrijgbaar in (rosé)goud. Om het geheel mooi af te werken koos ik ook nog een zilveren maanarmbandje uit dat er perfect bij past.

Nog op zoek naar een tof Valentijnscadeautje of gewoon zin gekregen om jezelf te verwennen met iets moois? Momenteel zijn er heel wat artikelen in solden, sla je slag nu het nog kan!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Mijn relaas is echter steeds oprecht.

 

 


6 gedachten over “Minimalistische Sieraden van Lucardi

 1. Nele | pizzapartyfridaynight Beantwoorden

  Heel mooi! 🙂 Het armbandje zou ik ook wel willen 😀

 2. Amy Beantwoorden

  Ik haal ook veel van m’n sieraden bij Lucardi, het is inderdaad de moeite. Mijn favoriet uit deze selectie is het horloge!

 3. Mieke | mieksmind Beantwoorden

  ik heb ook eens wat besteld bij lucardi en er over geschreven! leuke watch heb je mooi zilverkleurig

 4. Bianca Schrijft Beantwoorden

  Wat een mooi armbandje. Die doet me direkt denken aan een boekenserie waar ik gek op ben. Het zou een mooi fandom artikel zijn voor iedereen die gek is op The Lunar Chronicles.

 5. Marlies Beantwoorden

  Erg mooi hoor! Ik vind vooral het maanarmbandje erg lief, al zou ik hem liever in rose goud willen hebben 😉

 6. Patricia Schmitz-Heres Beantwoorden

  Mooie sieraden! Ik hou van Lucardi, die hebben vaak hele leuke spullen voor een betaalbare prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *