May Beauty Picks

Mei had beautywise heel wat moois in petto; ik testte voor het eerst een product van het Amerikaanse makeupmerk Lime Crime én werd hopeloos verliefd op de producten van de Britse Charlotte Tilbury. Zet je schrap voor mijn beauty picks van de afgelopen maand!

Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Luxury Palette Miss Tilbury is zonder enige twijfel mijn nieuwste crush als het op cosmetica aankomt. De producten die ik tot nu toe van dit merk heb getest zijn een ware dream come true; fantastische pigmentatie én langdurige houdbaarheid, I think I am in love! Dit oogschaduwpalette telt vier warme tinten en is prima draagbaar voor elke dag. Ik heb inmiddels reeds mijn oog laten vallen op nog twintig andere van deze oogschaduw quads

Milani Luminoso Blush NikkieTutorials zweert bij deze blush en wanneer Nikkie enthousiast is, weten we dat het wel goed moet zitten. Luminoso heeft een peachy ondertoon en prachtige gouden glinsters. De glinstering in de blush zorgt voor een prachtig higlight effect en maakt de blush instant multifunctioneel.

Maybelline Lash Sensational Mascara Wat is dit een fijn product! Deze maakt mijn wimpers voller én dikker in no time! Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben als je het mij vraagt. By far één van de beste budget mascara’s out there.

M.A.C.-Cosmetics Amber Lights Mono Eyeshadow Niet alleen in mijn interieur maar ook in mijn makeuptasje hou ik van een stevige portie koper. M.A.C. heeft mijn gebeden verhoord en bracht Amber Lights op de markt. Het merk zelf omschrijft de kleur als peachy bruin met glinsters en hiermee ben ik het roerend eens. Deze mono ziet er prachtig uit op mijn oogleden en blend heel gemakkelijk; zoals we van MAC oogschaduws gewend zijn dus.

Charlotte Tilbury Stoned Rose K.I.S.S.I.N.G.-Lipstick Stoned Rose is een typisch your-lips-but-better kleurtje en heeft momenteel standaard een plaatsje bemachtigd in mijn handtas. Koraalroze met een subtiel, creamy effect én gorgeous as hell.

Lime Crime Teddy Bear Velvetine Een behoorlijk recent uitgebrachte matte lipstick van het Amerikaanse merk en op zich totaal uit mijn comfortzone. Teddy Bear is lila bruin en droogt uiteindelijk matte op. De geur van de liquid lipstick doet denken aan cake batter en laat je je voor eventjes in een bakkerij wanen.

Welke cosmeticaproducten gebruikte jij in mei?

Love

Naamloos-1


11 gedachten over “May Beauty Picks

 1. Evelijn Beantwoorden

  Die blush ziet er heel mooi uit! Ik heb niet veel nieuwe make-up uitgeprobeerd, maar wel een fijne dagcrème gevonden :).
  Liefs, Evelijn

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  Ohh je hebt altijd zo’n leuke producten, ik word er weer hebberig van haha. Liefs.x

 3. Bo Beantwoorden

  Mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar Milani Luminoso Blush, vooral omdat Nikkie er zo enthousiast over is ^^

 4. Saskia Beantwoorden

  Leuk om dit te zien en te lezen! Ik gebruik eigenlijk altijd dezelfde producten, zodra iets werkt blijf ik erin hangen jaar in jaar uit 🙂

 5. Sherry Beantwoorden

  Ik ben wel benieuwd naar die Tilburry make-up. Maybelline heeft altijd gave producten.
  Ik gebruik zelf altijd eye care cosmetics mascara, oogschaduw. Echt zo mijn favoriet.

 6. kristina Beantwoorden

  oeh! ik ben erg benieuwd naar lime crime!

 7. Louise Beantwoorden

  Die MAC oogschaduw is inderdaad heel mooi! En ik snap je Charlotte Tilbury crush! Dat palette ziet er echt prachtig uit 🙂

 8. Kirsty Beantwoorden

  Wat een prachtige producten weer zeg! Ik wil eigenlijk ook wel een keer wat van Charlotte Tilbury en Lime Crime proberen!

 9. jeapiebel Beantwoorden

  Hopeloos verliefd en dream come true, dat is heel wat voor een beschrijving voor de producten. Maybelline Lash Sensational Mascara klinkt goed, blijft hij ook de hele dag zitten zonder panda effect?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Ja hoor, anders zou ik het uiteraard niet in dit artikel plaatsen 🙂

 10. Mjay Beantwoorden

  Oeh ben wel erg benieuwd naar die Lime Crime! Lijkt me een aparte maar mooie kleur.. Ik was deze maand totally in to Colourpop en Urban Decay 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *