March Beauty Favourites

Maart. De maand waarin we de koude winter uitzwaaiden en de lente met open armen verwelkomden. Een nieuw seizoen betekent steevast een grote opruiming in mijn kledingkast alsook makeuptasje. Nieuwe producten maken hun intrede, oude getrouwen gaan terug de la in. Benieuwd welke items zich een weg baanden in mijn everyday makeup routine? Lees dan vooral verder.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette in Play it Peach – Verscheidene nieuwe producten deden hun intrede in het schap van budgettopper Essence en dit blushpalette is één van de uitverkorenen. Drie verschillende kleurtjes met elk hun eigen functie: de highlighter gebruik je uiteraard om je jukbeenderen van wat glans te voorzien, de define tint gebruik je dan weer net onder de highlighter én de sculpt kleur is bedoeld voor de appeltjes van je wangen. De poeders geven best wat kleur af (zonder teveel te zijn) en blijven goed zitten. Prima prijs/kwaliteit, leuke kleurtjes voor elke dag!

Catrice All Round Concealer Palette – Nog geïnspireerd door de lessen visagie die ik volgde bij Wellness Academie, besloot ik een veelzijdig concealer palette aan te schaffen. Mijn oog viel onmiddellijk op dit langwerpige doosje van Catrice. Met drie huidkleurige concealers, een groene én een roze variant kom je al een heel eindje. De groene kleur is perfect om rode plekjes te neutraliseren, de zalmkleurige dan weer om donkere kringen te maskeren. Alle vijf de tinten zijn bijzonder romig en werken degelijk, zeker een aanrader.

Iheartmakeup Golden Bar Eyeshadow Palette – Wanneer ik verscheidene lovende reviews over dit palette las, wist ik meteen dat ik dit moést hebben. De pigmentatie is intens, de kleurtjes helemaal mijn ding. Hoewel Kruidvat dit palette (alsook andere spulletjes van het Britse merk) een poosje verkocht, lijkt het erop dat je het nu (opnieuw) online moet bestellen. Totally worth it though, ik gebruik het quasi dagelijks.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation – Op aanraden van menig beautyliefhebber, schafte ik deze foundation aan. Hoewel ik heel erg tevreden was van mijn Rimmel Stay Matte variant, merk ik toch dat deze een tikkeltje te donker is tijdens de donkere wintermaanden. De lichtste kleur van de Catrice foundation is op dit moment dan ook een betere match voor mij. Een matte, natuurlijk en dekkend resultaat is wat je verkrijgt met dit product. Ik weet niet of ik nog zal teruggrijpen naar mijn teerbeminde Rimmel foundation was deze is toch een vijftal euro’s goedkoper. Katsjing!

Max+More Lipgloss and Lipliner – Overduidelijk een dupe van de Kylie Lipkits en wat mij betreft goed geslaagd! Alhoewel de lipgloss (wat trouwens een verraderlijke naam is gezien deze gloss uiteindelijk matte opdroogt) aanvankelijk bijzonder plakkerig is, gaat dit gevoel weg na een poosje. De kleur vind ik alvast prachtig: een oudroze tint die jouw lippen doet stralen – helemaal up my street. Met het lippotlood kan je je lippen iets voller laten lijken en je lippen zien er ook gewoon echt netjes en af uit, ik ben fan! Swatches alsook een review van andere Action makeup vind je trouwens hier terug.

Welke producten gebruik jij dagelijks?

Love

 

 

 


27 gedachten over “March Beauty Favourites

 1. hillybillybeauty Beantwoorden

  Mooie favorieten! Die macarons vind ik overigens ook erg favoriet! hihi. Ik ben zelf qua make-up heel blij met mijn Zoeva palettes, ook de foundations van Catrice zijn favoriet bij mij.

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  Lijken me allemaal hele fijne producten, mooi lijstje! De Essence Blushplay Sculpting Blush Palette ga ik op mijn lijstje zetten, mooie kleuren. Zelf heb ik sinds kort ook groene concealer ontdekt, zo fijn! Ik gebruik mijn foundation van L’oreal elke dag wel! Liefs.x

 3. Sanne Beantwoorden

  Mooie favorieten!

 4. Kirsty Beantwoorden

  Mooie favorieten! Naar de foundation van Catrice ben ik nog wel nieuwsgierig.

 5. Jannike Beantwoorden

  De kleuren van het pallet zijn echt super mooi!

 6. jeapiebel Beantwoorden

  Essence Blushplay Sculpting Blush Palette in Play it Peach is heel mooi. Fijn om te kunnen gebruiken voor dagelijkse look. Max & More Lipgloss and Lipliner daar ben ik ook zo onder de indruk van zeker voor die prijs.

 7. Beauty Treasures Beantwoorden

  Ik heb onlangs ook 5 I Heart Make Up paletten getest & gereviewd op mijn blog. Ze zijn super van kwaliteit zeker voor die kleine prijs.

 8. Rachel Kromdijk Beantwoorden

  Prachtige foto’s en dat palette ziet er prachtig uit zeg, ik heb de andere variant ervan!

 9. Sabrina Beantwoorden

  Mooie kleuren. Ik gebruik enkel fond de teint en in het weekend wel eens iets meer. Jammer genoeg nt voldoende tijd s morgens

 10. Manouk Beantwoorden

  Wat een mooie en serene kleuren! En prachtige foto’s!

 11. Margon Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s! Ik draag nagenoeg nooit make-up, dus over de producten kan ik niet oordelen, maar met jouw foto’s trekken ze toch mijn aandacht.

 12. Ezra Beantwoorden

  Het concealer palet van Catrice gebruik ik zelf ook dagelijks! De overige producten lijken me ook fijn. Ik gebruik zelf veel producten van miss sporty, catrice en essence, (budget, haha).

 13. lana Beantwoorden

  da max and more lipgloss en lipliner heb ik ook maar in het roos en rood 🙂

 14. Daphne Beantwoorden

  Fijne producten! Ik draag niet zo heel veel make-up. Alleen m’n ogen en soms een lippenstift. Maar draag me weg bij (dag)crèmes hoor!!

 15. Chantal Beantwoorden

  Mooie producten! Ik gebruik zelf dagelijks de bb Cream van San Soucis, een brow pencil van Catrice en een zwarte mascara van Looks.

 16. Florentine Beantwoorden

  Wauw wat een prachtige producten!!! Ik wil dat palette ook, zo mooi <3
  Liefs, FLorentine

 17. elke Beantwoorden

  Dat blush palette ziet er enorm leuk uit! Want it 😉

 18. Dhini Beantwoorden

  wat mooi producten. Essence blush palette zie ik nog niet hier bij Kruidvat

 19. Jennifer Beantwoorden

  Via jou leer ik altijd wel leuke lanceringen kennen of een oprechte mening over een bepaald (beauty)product. Echte fan! Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch tegenover die concealer palletjes, maar als ik dit zo lees moet ik het toch eens kans geven! En het Iheartmakeup Golden Bar Eyeshadow Palette is to die for! Zo mooi!!
  Groetjes!X

 20. Daniëlle Beantwoorden

  Wat een mooie producten. Dat I heart make-up palette vind ik heel gaaf !

 21. Tania Beantwoorden

  Mooie favorieten. Die foundation van Catrice is 1 van mijn favoriete foundations

 22. mieke | mieksmind Beantwoorden

  Het oogschaduw palette is ook groot favoriet bij mij! super prijs en goed pgiment.

 23. Girls-things Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooie foto’s heb je bij het artikel gemaakt!
  Ik gebruik dagelijks mijn Kiko mascara. De fijnste mascara in de wereld! Haha.

 24. Kim Beantwoorden

  Wat een mooi oogschaduwpalette! En ik ben erg benieuwd naar de lipproducten van de Action, de deep nude lijkt me prachtig.

 25. Amanda Beantwoorden

  Zo fijn dat het warmere seizoen zich nu aandient en wat een mooie items! Ik denk dat ik ook maar eens mijn make-uptasje induik om te kijken of het nog past bij dit seizoen, of dat ik items kan vervangen door een aantal andere mooie producten.

 26. Anouk Beantwoorden

  Klinkt allemaal super goed! Toch maar eens in mijn achterhoofd houden voor als ik weer in de winkel kom!

 27. Evelien Beantwoorden

  Naar die Action lip kit ben ik ook best benieuwd! Ben de laatste enorm into liquid lipsticks hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *