March Beauty Favourites

Maart. De maand waarin we de koude winter uitzwaaiden en de lente met open armen verwelkomden. Een nieuw seizoen betekent steevast een grote opruiming in mijn kledingkast alsook makeuptasje. Nieuwe producten maken hun intrede, oude getrouwen gaan terug de la in. Benieuwd welke items zich een weg baanden in mijn everyday makeup routine? Lees dan vooral verder.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette in Play it Peach – Verscheidene nieuwe producten deden hun intrede in het schap van budgettopper Essence en dit blushpalette is één van de uitverkorenen. Drie verschillende kleurtjes met elk hun eigen functie: de highlighter gebruik je uiteraard om je jukbeenderen van wat glans te voorzien, de define tint gebruik je dan weer net onder de highlighter én de sculpt kleur is bedoeld voor de appeltjes van je wangen. De poeders geven best wat kleur af (zonder teveel te zijn) en blijven goed zitten. Prima prijs/kwaliteit, leuke kleurtjes voor elke dag!

Catrice All Round Concealer Palette – Nog geïnspireerd door de lessen visagie die ik volgde bij Wellness Academie, besloot ik een veelzijdig concealer palette aan te schaffen. Mijn oog viel onmiddellijk op dit langwerpige doosje van Catrice. Met drie huidkleurige concealers, een groene én een roze variant kom je al een heel eindje. De groene kleur is perfect om rode plekjes te neutraliseren, de zalmkleurige dan weer om donkere kringen te maskeren. Alle vijf de tinten zijn bijzonder romig en werken degelijk, zeker een aanrader.

Iheartmakeup Golden Bar Eyeshadow Palette – Wanneer ik verscheidene lovende reviews over dit palette las, wist ik meteen dat ik dit moést hebben. De pigmentatie is intens, de kleurtjes helemaal mijn ding. Hoewel Kruidvat dit palette (alsook andere spulletjes van het Britse merk) een poosje verkocht, lijkt het erop dat je het nu (opnieuw) online moet bestellen. Totally worth it though, ik gebruik het quasi dagelijks.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation – Op aanraden van menig beautyliefhebber, schafte ik deze foundation aan. Hoewel ik heel erg tevreden was van mijn Rimmel Stay Matte variant, merk ik toch dat deze een tikkeltje te donker is tijdens de donkere wintermaanden. De lichtste kleur van de Catrice foundation is op dit moment dan ook een betere match voor mij. Een matte, natuurlijk en dekkend resultaat is wat je verkrijgt met dit product. Ik weet niet of ik nog zal teruggrijpen naar mijn teerbeminde Rimmel foundation was deze is toch een vijftal euro’s goedkoper. Katsjing!

Max+More Lipgloss and Lipliner – Overduidelijk een dupe van de Kylie Lipkits en wat mij betreft goed geslaagd! Alhoewel de lipgloss (wat trouwens een verraderlijke naam is gezien deze gloss uiteindelijk matte opdroogt) aanvankelijk bijzonder plakkerig is, gaat dit gevoel weg na een poosje. De kleur vind ik alvast prachtig: een oudroze tint die jouw lippen doet stralen – helemaal up my street. Met het lippotlood kan je je lippen iets voller laten lijken en je lippen zien er ook gewoon echt netjes en af uit, ik ben fan! Swatches alsook een review van andere Action makeup vind je trouwens hier terug.

Welke producten gebruik jij dagelijks?

Love

 

 

 


27 thoughts on “March Beauty Favourites

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *