Lush Summer Picks

Reeds vanop een kilometer afstand kan ik het Lush-filiaal in de Gentse Langemunt ruiken. Normaal gezien kan ik mezelf in bedwang houden en de winkel niet schreeuwend binnenstormen maar vandaag kon ik de verleiding niet weerstaan en won het heerlijke aroma van pastelkleurige bruisballen. Lush 1-0 Sofie. Bij een bezoekje aan Lush kom je uiteraard niet met lege handen buiten, vandaag opnieuw een kijkje in mijn welruikende ecofriendly Lush shopping bag!

The Comforter Shower Cream (€8,50) Wegens het gigantische succes van de Comforter bubble bar ontwikkelde Lush ook een doucheproduct onder dezelfde naam, handig voor bijvoorbeeld kotstudenten die niet over een bad beschikken. De geur van cassis en bergamotolie zorgt voor een mierzoet feestje onder de douche. Gezien dit een shower cream is en geen shower gel (what’s in a name?) schuimt the Comforter een tikkeltje minder maar verzorgt ie je huid des te meer.

Mask of Magnaminty (€8,45) Een diepreinigend masker voor je gezicht maar het kan ook prima gebruikt worden voor je nek en zelfs schouders. De heerlijke mintgeur is inmiddels mijn favoriete wake-up callgeworden ’s ochtends onder de douche. Een ware transformatie moet je niet verwachten van dit masker, wel zorgt het voor een schoon en fris gevoel.

Intergalactic Bath Bomb (€5,95) Al jarenlang aan het sparen voor een ruimtereis maar de nodige centjes nog steeds niet verzameld? Geen probleem, Lush schiet te hulp. Met deze bath bomb haal je het melkwegstelsel naar je eigenste badkuip, heerlijk! Reeds zoveel goeds gehoord over dit product en intussen is het ook uitgegroeid tot mijn eigenste persoonlijke favoriet. Frisse pepermunt en felle kleuren geven je humeur een flinke oppepper, de geur van cederhout kalmeert dan weer. Best of both worlds, ik heb mijn nieuwe favoriete metgezel voor in bad ontdekt!

Yuzu and Cocoa Shower Cream (€8,50) Deze douchegel is sinds jaar en dag mijn Lush staple, er staat quasi altijd wel een flesje te pronken in de badkamer. De geur van chocolade met sinassnippers werd bijzonder verfrissend in de ochtend. Bovendien verzorgt deze de huid ook nog eens prima. Definitely a winner!


7 gedachten over “Lush Summer Picks

 1. About Fashion Life Beantwoorden

  Oh, ik ben dol op The Comforter douchegel! Hij ruikt echt heerlijk naar -inderdaad- cassis. X A

 2. Kristof Beantwoorden

  Die douchegels zien er leuk uit. Staat allicht ook leuk in de badkamer. Is het echt een vrouwelijke geur of kan het voor mannen ook?

 3. Miss K Beantwoorden

  Lush is echt geweldig he! Idd kan je hem ook al van ver ruiken! zalig. als ik er ben ga ik er steeds binnen. x

 4. Andrea Beantwoorden

  We hebben helaas geen lush in de buurt. Ik heb er zoveel goeds over gehoord en zou graag eens de intergalactic bath bomb uitproberen!

 5. Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ze hadden mij bij de tekst: ‘Dit is een knuffel in een fles’. Geweldig gewoon. Want wie kan er nou niet een knuffel gebruiken!

 6. nicole Beantwoorden

  Wat grappig dat je de winkel al van ver kunt ruiken! Dat heb ik altijd met Subway. Wij hebben geen Lush in de buurt helaas. Anders zou ik er graag naar toe gaan.

 7. Liekem Beantwoorden

  Wat heb je een aantal heerlijke producten meegenomen uit de Lush! Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *