Little Lush Haul

12625828_10208615574769658_1100314062_n

Reeds vanop een kilometer afstand kan ik het Lush-filiaal in de Gentse Langemunt ruiken. Normaal gezien kan ik mezelf in bedwang houden en de winkel niet schreeuwend binnenstormen maar vandaag kon ik de verleiding niet weerstaan en won het heerlijke aroma van pastelkleurige bruisballen. Lush 1-0 Sofie. Bij een bezoekje aan Lush kom je uiteraard niet met lege handen buiten, vandaag een kijkje in mijn welruikende ecofriendly Lush shopping bag!

Prince Charming Shower Gel Lush heeft z’n droomprins gevonden (ruimschoots op tijd voor Valentijn) en zet er vaart achter door er meteen mee onder de douche te springen. Ikzelf ben niet zó snel overtuigd en ben van plan deze Prince Charming eerst aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Met een combinatie van romige Fair Trade cacaoboter, vers grapefruitsap, vanille en sandelhoutolie klinkt (én ruikt!) deze shower gel alvast veelbelovend! This Prince Charming might be a keeper!

Twilight Bath Bomb Eén van mijn all time favourite bath bombs van Lush. Twilight brengt door z’n extracten van lavendel en tonka zowel lichaam als geest tot rust én tovert je badwater om in een cosmisch spektakel. Een halfuurtje dobberen en je zorgen glijden, wat Lush betreft, gegarandeerd van je af!

Unicorn Horn Bubble Bar Het is voor mij persoonlijk simpelweg onmogelijk om Lush deze tijd van het jaar buiten te wandelen zónder Unicorn Horn. Niet alleen het uiterlijk van deze bubble bar bezorgt me een instant gevoel van gelukzaligheid, dit product bevat ook nog eens neroli, een natuurlijk olie die ervoor zorgt dat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen stijgt. Who els wants to get high on unicorns?!

Mask of Magnaminty Een diepreinigend masker voor je gezicht maar het kan ook prima gebruikt worden voor je nek en zelfs schouders. De heerlijke mintgeur is inmiddels mijn favoriete wake-up call geworden ’s ochtends onder de douche. Een ware transformatie moet je niet verwachten van dit masker, wel zorgt het voor een schoon en fris gevoel.

Don’t Look at Me Het kleurtje van dit masker is een ware eyecatcher. Werd me aangeraden door een Lush-verkoopster en is ideaal voor de ietwat vettigere huid.  Verse biologisch citroensap en zijdetofu beloven je teint te verhelderen en je huid te verzachten.

The Rough with the Smooth Met behulp van deze bodyscrub kan je van twee walletjes eten; de verzorgende murumuruboter geeft het een zacht kantje terwijl de suikerextracten en de geur van zwarte peper en patchouli verantwoordelijk zijn voor the rough side. Deze scrub ruikt heerlijk en is perfect om dode huidcellen te verwijderen!

Wat zijn jouw favoriete producten van Lush?

Love

Sofie Katelijne

 

 

 


21 gedachten over “Little Lush Haul

 1. Resaarcle Beantwoorden

  Ik ben ook een grote Lushfan. Ik koop er graag de shampoo bars omdat ik ze zonder verpakking mee naar huis kan nemen. Scheelt hem weer wat in afval.

 2. Astrid Beantwoorden

  Ik heb ook pas de bekende Unicorn Horn gekocht! Schattige blogpost! Lush is always a good idea.

 3. Marlies Beantwoorden

  Ik vind lush heel leuk maar zo duur!
  Als ik er iets koop is het meestal de haar masker Marilyn.

 4. peggy Beantwoorden

  Ik durf niet meer naar Lush te gaan. Ik heb geen bad meer en ik vind dat zo ongelooflijk jammer!

 5. Marushi Beantwoorden

  Wat een leuke lush producten heb je gekocht zeg! *jaloers*! -x-

 6. Miss Paperfection Beantwoorden

  Leuke aankoopjes! Echt spijtig dat ik de Prince Charming ook niet meegenomen heb maar ik heb toch maar lekker mijn handen kunnen leggen op de Unicorn horn. Het was trouwens de allerlaatste. Lucky me!

 7. Josien Beantwoorden

  Die twilight bath bomb lijkt me echt heeeerlijk 🙂

 8. Florentine Beantwoorden

  Oh heerlijk! Ik houd van Lush, het is zo’n heerlijk merk 🙂

 9. Anna Beantwoorden

  Oooh, Lush is té verleidelijk. Ik moet mezelf daar altijd zo inhouden om niet alles te kopen, haha! Ik ben heel benieuwd naar de Unicorn Horn Bubble Bar :)!

 10. heidi Beantwoorden

  Ziet der best heerlijke producten uit.

 11. Kirsty Beantwoorden

  Wat heb je een heerlijke producten ingeslagen zeg!

 12. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Mooie haul! Prince Charming ruikt lekker eh!

 13. Sandra Beantwoorden

  Oeeeh wat een verwennerij! Heerlijk hoor! De Prince Charming douchegel lijkt mij heel lekker ruiken, als ik de ingrediënten zo lees. Mijn favoriete product van Lush is de lipscrub. 🙂

 14. Bettie Beantwoorden

  De twilight bathbomb is denk ik echt een van mijn favorieten! Die ruikt echt zo lekker.

 15. Galina Beantwoorden

  Zo, jij hebt flink geshopt! Zelf ben ik fan van de maskers van Lush en hun creamy highlighter vind ik fijn.

 16. Louise Beantwoorden

  Leuk geschreven! Ik ben ook al een tijdje van plan om Lush nog eens binnen te springen, goeie tips alvast!

 17. Iris Beantwoorden

  De unicorn horn is zoooo heerlijk!

 18. Nesrin Beantwoorden

  Het klinkt allemaal ontzettend goed en lekker. Ik heb nog geen Lush favoriet want ik heb nog maar heel weinig producten gebruikt.

 19. Mariska Beantwoorden

  Ik vind het nog best veel! Die maskers zien er altijd zo leuk uit in die bakjes 😀 Prince charming is zo lekker <3

 20. Nilou Beantwoorden

  Die twee maskers lijken mij echt goed voor mijn vettige huid!

 21. Hannelore Beantwoorden

  Die unicorn horen bubble bar ziet er zo leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *