IT’S A WRAP! | Geen zin om te koken? Deze wraps bereid je in no time

Een keukenprinses ben ik allerminst. Ik hou er niet van om bijzonder lang in de keuken te staan en om me te verdiepen in recepten met ingrediënten waarvan ik nooit of te nimmer heb gehoord. Mijn lunch (en diner) bestaat normaliter dan ook uit simpel te bereiden kost zoals salades én wraps. Met deze laatste categorie heb je oneindig veel mogelijkheden, net daarom kies ik er graag voor. Een koude wrap op een hete zomerdag of een wrap uit de oven tijdens de barre wintermaanden? All is possible! Hieronder deel ik mijn favoriete recepten voor wraps. Get cookin’ en geniet!

Pinterest is en blijft een heerlijke plek om inspiratie op te doen. Of het nu gaat over het zoeken naar toffe ideetjes wat huisdecoratie betreft of je plotseling zin hebt gekregen om jouw make-uplook over een compleet andere boeg te gooien: Pinterest barst van de creatieve vondsten en zorgt ervoor dat je af en toe eens iets out of the box durft creëren, perfect voor gewoontedieren zoals yours truly. Ik ging op jacht naar de allerlekkerste wraps en botste op een he-le-boel lekkers waar je maagje spontaan van zal gaan knorren. Klassieke wraps met gerookte zalm en kruidenkaas, eentje besprenkeld met kalkoen en hummus of een wrap met kip en spinazie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je iets meer tijd hebt, steek je wrap dan lekker in de oven en strooi er wat gemalen kaas overheen. 

Check mijn onderstaande Pinterestbord en ga lekker aan de slag! De receptjes verschijnen vanzelf als je op de foto klikt. Scroll naar beneden in het bord zelf voor een hele resem aan inspiratie voor de lekkerste wraps!

Wat zijn jouw favoriete recepten voor wraps? Laat zeker weten in de commentsectie.

Fan van avocado? Deze heerlijke vrucht kan je kwijt in quasi iedere wrapbereiding! Naast wraps, kan je er ook tal van andere zaken mee doen. Check dit artikel over de origineelste avocado gerechtjes!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *