INTERIOR GOALS | Integreer op een creatieve manier cactussen in je interieur

Zoveel diversiteit als er is in de mensenwereld, is er vast en zeker ook in de wonderlijke wereld van cactussen. De éne heeft een funky roze kapsel en een bol lichaam, de andere cactus is dan weer lang en compleet kaal. Veelal hebben ze dan ook enkel hun prikkelbare karakter gemeenschappelijk. Zoveel verscheidenheid en toch betrap ik er mezelf op dat ik mijn dierbare cactussen niet op de origineelste manier etaleer. Tijdens mijn wekelijkse scroll through Pinterest, kwam ik een heleboel leuke ideetjes tegen om je cactussen de behandeling te geven die ze verdienen: een op maat gemaakte star treatment.

Zo zijn niet alle cactussen even graag alleen; sommige verkiezen gezelschap van vrienden en familieleden en vestigen zich liever in een grote schaal, omgeven door hun dierbaren. Anderen zijn dan weer wel lekker zelfstandig en trekken al eens graag een speciaal pakje aan, denk aan een fleurige gieter of een gedistingeerd theekopje. Ook zijn er grote durfals onder de cactussen; sommigen durven zich zelf begeven op ettelijke meters van de grond met enkel een koordje om zich aan vast te klampen. Keuze galore en meestal is het helemaal niet zo moeilijk om zelf wat variatie te creëren in de vormgeving van je prikkelbare vriendjes. Take a look!

 


10 gedachten over “INTERIOR GOALS | Integreer op een creatieve manier cactussen in je interieur

 1. Sherry Beantwoorden

  Ik ben gek op cactussen. Zulke leuke plantjes zijn het.

 2. Neeltje | Thoughts in Style Beantwoorden

  Ah ik ben gek op cactussen! Wat een leuke post. X

 3. Yousra Yasmine Beantwoorden

  Wat leuk! Leuk als versiering in huis. Super mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 4. Danielle Beantwoorden

  Die kleine met felle bloemetjes zijn superleuk! Hier geen groene vingers dus denk ook niet dat het iets voor mij is, maar het ziet er wel altijd zo leuk uit!

 5. Manon Beantwoorden

  Ik heb dus die cactus met die geverfde funky roze pittig kapsel, haha.

 6. Gabrielle Beantwoorden

  Leuke inspiratie, cactussen in huis zijn super leuk (en goed te verzorgen een pluspunt voor mij).

 7. Laura Beantwoorden

  Ik wil al een tijdje een cactus, maar heb niet zo’n groene vingers. Al doen mijn vetplantjes en Sanseveria het eigenlijk wel best goed. Misschien moet ik het toch eens proberen, want vind ze echt geweldig mooi!

 8. ingrid Beantwoorden

  er zijn zoveel mooie en bijzondere cactussen. echt leuk om te zien.

 9. Laura | I scream beauty Beantwoorden

  Leuke ideetjes! Ik vind van die grote cactussen zo tof staan!

 10. Judith Beantwoorden

  Ik ben zo slecht in het verzorgen van planten dat zelfs onze cactussen het begeven hebben. Maar als ik deze foto’s zie, krijg ik toch weer zin om een poging te wagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *