HOLY GUACAMOLE! | ‘The Avocado Show’ komt eindelijk naar België

Tegenwoordig kan je Instagram niet meer openen of je ziet tientallen kiekjes van avocado’s op je timeline passeren. Dat de groene vrucht hipper is dan ooit, bewijst het succes van The Avocado Show, een restaurant volledig gewijd aan het groene goud. Goed nieuws voor avocado minnende Belgen: dit jaar nog opent er in Brussel een vestiging. Hallelujah!

Bij onze noorderburen is The Avocado Show al een poosje een hit. Niet echt moeilijk om te snappen waarom: de prijzen zijn affordable, het interieur volledig instagramproof en de gerechtjes (alsook benamingen!) op z’n zachts gezegd origineel te noemen. Op de menukaart? Avocadoburgers, avocadofrietjes, avocadoroomijs, avocadopannenkoeken, en ga zo maar door. En ja hoor: ook aan de veggies en vegans werd gedacht.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bo8_XyLArgI hidecaption=true]

Overtuigd? I know I am! Gelukkig hoeven we heel binnenkort niet ver meer te reizen om ons gulzig tegoed te doen aan al dat lekkers. Het concept opent binnenkort z’n eerste buitenlandse vestiging en dat in het centrum van Brussel. The Avocado Show opent als alles goed gaat eind november de deuren op de Anspachlaan.


Een gedachte over “HOLY GUACAMOLE! | ‘The Avocado Show’ komt eindelijk naar België

  1. Sheila Beantwoorden

    Serieus. Ik wist niet dat avocado een hype was!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *