Handbag Crushing

14962407_10211175399883686_289526515_n

Wat vele vrouwen hebben met schoenen heb ik met handtassen. Een exemplaar waar je hele hebben en houden – inclusief appartement – in past of eerder een mini-formaat waar je met moeite een pen in kwijt kan. You name it and I probably have it. Dit tot grote wanhoop van mijn moeder die me telkens geïrriteerd aanstaart als ik weer eens voor het raam van een bepaalde handtassenketen sta te gapen; kwijlend naar al dat moois. Over het algemeen bezit ik voornamelijk grote formaten; aangezien ik nog steeds school loop en hiervoor bijna dagelijks pendel, moét ik een tas hebben die het één en het ander kan herbergen (op z’n minst een laptop en notitieboekje).

Kleine handtassen koop ik de laatste tijd dan ook niet snel; puur uit praktische overwegingen. Wanneer ik echter tijdens het weekend een stapje in de wereld zet, zijn dergelijke tassen eerder een vloek dan een zegen. Een formaat dat zich ergens bevindt in het spectrum tussen ‘ik pas er zelf in’ en ‘hier past enkel een pen in’ is dan ook enorm welkom. Duifhuizen tassen en koffers aanhoorde mijn gebeden (hallelujah!) en deed me het ge-wel-dige voorstel om dé perfecte ‘weekend’ tas uit te kiezen. Na enkele uren browsen op hun webshop (ze hebben zoveel keuze!), besloot ik te gaan voor een lederen exemplaar van Duifhuizen zelf – een look-a-like van de Chloé Drew bag. Absoluut een geval van coup de foudre; de combinatie van poederroze en gebroken wit oogt bijzonder chique en stijlvol en zou mijn outfits instant upgraden. Ook handig om weten; door middel van de musketon haken is de tas ook als schoudertas te dragen. Wanneer de tas als handtas wordt gebruikt, is de schouderband in de tas op te bergen.

14997162_10211146280595722_105874764_n

Mij en enorm vele andere meiden kan je steeds een enorm plezier doen met een mooie handtas. Met Sinterklaas én de feestdagen in het verschiet, kan dit dan ook dienen als de perfecte cadeautip. Op ieder potje past een dekseltje en bij iedere meid pas een handtas (of tien). Ga jij de zoektocht aan naar dé geknipte tas voor je BFF, moeder of zus?

Love

Naamloos-1

Duifhuizen handtas Pink/Beige: €69.95

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


12 gedachten over “Handbag Crushing

 1. Esmay Beantwoorden

  Ik kan ook altijd uren spenderen aan het uitzoeken van een goede tas. Ik heb een paar ‘stoere’ tassen, maar meestal ga ik toch wat meer voor de klassieke modellen. Ik vind dit soort tasjes bijvoorbeeld heel leuk! Spijtig dat ik er niemand anders blij mee kan maken.

 2. Marjolein Beantwoorden

  Perfecte keuze!!

 3. Sheila Beantwoorden

  Dit is totaal niet mijn smaak :). Ik houd van stoere tassen. Het liefst ook katoenen tassen die lekker tegen een stootje kunnen. Plus als het een beetje slijt, het nog past bij de looks ook. Wel heb ik tassen in verschillende kleuren, zodat ik wel kan afwisselen.

 4. DisneyChicks.nl Beantwoorden

  Wat een prachtige tas heb je gekozen! Ik vind de kleuren erg mooi. 🙂

 5. Angelique Beantwoorden

  Ik ben nog steeds opzoek naar een mooi exemplaar! Ik zou zelf in plaats van goud, zilver kiezen.

 6. Elisa Beantwoorden

  Heel leuke tas heb je uitgekozen! Ik vind die combinatie van poederroze en wit echt gorgeous <3

 7. sherry Beantwoorden

  Mooie tas meid.Ìk denk dat ik ook zo eentje ga kopen.

 8. Rebecca Beantwoorden

  Ohmyyy dit is echt een prachtige tas!
  Heel erg mooi uitgekozen.

 9. Kirsty Beantwoorden

  Mooie tas zeg! Ik houd zelf ook wel van mooie tassen, maar ik probeer ze niet te vaak te kopen haha.

 10. Floor Beantwoorden

  Super mooi!

 11. jeapiebel Beantwoorden

  Leuke handtas zowel de maat als de kleur, ik ben al lang fan van een grotere handtas waar alles en bijna mijzelf ook in past. 😉

 12. Hannelore Beantwoorden

  Super mooie tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *