SAY WHAT | Deze make-upspulletjes kosten een fortuin

Investeren in een prachtig high-end oogschaduwpalette of een duur tubetje mascara die je in één oogwenk volle wimpers geeft is totaal acceptabel; soms is dat éne dure product simpelweg effectief een topper van formaat. Sommige cosmeticamerken gaan echter wel heel ver in het bepalen van hun prijskaartje. Een blush van €140 of een gezichtsmasker van luttele €300? No biggie! Deze make-up en verzorgingsspulletjes kosten je een fortuin. Of ze effectief zo fantastisch zijn als je zou verwachten bij een dergelijk prijskaartje is nog maar de vraag.

Face Colour Rose - Ladurée

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BaThbuClwsn/ hidecaption=true]

Best inventief: rozenblaadjes om je wangen een mooie glans te geven. Hoe prachtig dit product er ook uit moge zien, je moet een behoorlijk dikke portefeuille hebben wil je het je aanschaffen. Keuze heb je uit 3 kleurtjes. De werkwijze van deze blush is behoorlijk eenvoudig: Ga met een grote kwast zachtjes heen en weer in het doosje met rozenblaadjes en breng dit aan op jouw gezicht. Tadam! Mooie blos, €140 armer. 

'Crema Nuda' Tinted Cream - Giorgio Armani

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BvpLltNFAO1/ hidecaption=true]

Een laagje foundation kan je er in één beweging een pak frisser en jonger doen uitzien. Geen wonder dan ook dat het de holy grail is van menig beauty liefhebber. Voor €180 krijg je een mooie luchtige dekking die je oneffenheden op natuurlijke wijze doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.  

Lipstick - Christian Louboutin 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BhIg5z4FXhx/ hidecaption=true]

Louboutin is vooral bekend vanwege de iconische rode stilettozolen maar heeft ook kaas gegeten van cosmetica. De verpakking is alvast een ware eyecatcher te noemen. Voor een lipstick van het Franse merk tel je zo’n €80 neer.

Soleil Contouring Compact - Tom Ford

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bh1XpFPhgDn/ hidecaption=true]

Dit compacte doosje is (thank God!) multifunctioneel: met een blush, bronzer en een highlighter kom je al een eindje. Tip: je kan de kleurtjes ook perfect als oogschaduw gebruiken. Maakt het prijskaartje van €115 een (heel klein) tikkeltje draaglijker.

Le Soin Noir Lace Face Mask - Givenchy

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BNg5bwDha1L/ hidecaption=true]

Wanneer je de vorige producten al behoorlijk prijzig vond, hou je dan maar vast aan de takken van de bomen. Wie houdt er niet af en toe van een heerlijk gezichtsmaskertje wanneer je thuiskomt van een lange dag op kantoor of op de schoolbanken? Givenchy aanhoorde onze me-time gebeden en brachtLe Soin Noir Lace Face Mask op de markt. Voor een doosje met in toto 4 maskertjes betaal je maar liefst €300. Ziet er wel best cool uit.


Een gedachte over “SAY WHAT | Deze make-upspulletjes kosten een fortuin

  1. Leen - Blog van drie Beantwoorden

    Hele leuke post ! Heb je account nog maar net ontdekt aangezien ik zelf net ben beginnen bloggen. Maar inderdaad sommige make-Up is zo belachelijk duur. Ik vraag me altijd af wie zo’n dingen koopt.

    Liefs Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *