EAR CANDY | Dit zijn de allerleukste sieradenmerken om jouw earparty te vervolledigen

Wanneer ik een kijkje neem naar mijn juwelencollectie, is één ding redelijk snel duidelijk. Ik heb een zwak voor gouden oorbelletjes met een knipoog. Vroeger durfde ik zo af en toe weleens naar Aliexpress te surfen om niet veel later enkele oorhangers- of stekers in mijn Chinese winkelmandje te gooien. Nu ik iets ouder ben, ga ik eerder voor kwaliteit en besteed ik bijgevolg iets meer aan mijn earparty. Net als ik altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten om aan je oor te laten bengelen? Dan zijn deze merken zeker iets voor jou.

ANNA + NINA

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B1isYltFuEK/ hidecaption=true]    

Zonder twijfel mijn all time favourite. Anna + Nina is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door Anna de Lanoy Meijer en Nina Ploot. Inspiratie zochten en vonden de dames tijdens talrijke exotische reizen richting Azië. In de aanbieding? Juweeltjes uit verscheidene prijsklassen: van €20 tot twee nulletjes erachter. Zowel minimalistisch als iets gewaagder maar steeds kwalitatief hoogstaand. Naast oorbellen en andere sieraden, bestaat hun gamma ook uit een home collectie met, onder andere, servies.

MY JEWELLERY 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B3q50A8n2ab/ hidecaption=true]    

My Jewellery heeft intussen reeds 13 boetieks en is ook aanwezig in enkele partnershops, verspreidt over Nederland, België en Duitsland. Ik ging reeds langs in de filialen in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven en kom (jammer voor mijn portemonnee) zelden tot nooit met lege handen naar buiten. Hier vind je naast juwelen ook andere leuke accessoires zoals, bijvoorbeeld, telefoonhoesjes. Naast een upgrade van jouw juwelencollectie ook goesting om jouw kledingkast wat te vernieuwen? Ook hiervoor ben je bij ‘My Jewellery’ aan het juiste adres.

IMAGIN JEWELS

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B3_1TdMlErA/ hidecaption=true]    

Ook wij Vlamingen kunnen prima prachtige juwelen fabriceren! Imagin is van Belgische makelij en zit onder andere in Antwerpen, Gent en Amsterdam. De juweeltjes zijn vaak iets duurder (toch zeker in vergelijking met, bijvoorbeeld, My Jewellery) maar zijn het zeker waard. 

4EVER WITH EVERYONE

[instagram url=https://www.instagram.com/p/B4nCFZjligT/ hidecaption=true]    

Opgericht door powerlady en creatief duizendpoot Kae Sutherland, verkoopt webshop ‘4EVER WITH EVERYONE’ alles om je leven een stuk modieuzer te maken. Van spulletjes voor je mini me tot kettinkjes én – uiteraard – oorbellen. Uiterst betaalbaar, veel variatie en vaak nieuwe stuks. Zeker de moeite om af en toe eens naar te surfen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *