Drugstore Beauty Haul

imageNa een bezoekje aan mijn lokale Kruidvat voel ik me altijd een heel stuk beter; er is iets very satisfying aan het rustig snuisteren tussen al die budget friendly make-upsnoepjes. Na een kwartiertje slenteren tussen de schappen van Catrice en Essence begaf ik me met een tevreden gevoel richting check-out; lees verder en ontdek welke spulletjes ik mee nam naar huis!

Essence touch up to go! One-for all palette Essence sloeg de handen in elkaar met de beau monde van de bloggerwereld en ontwikkelde de Bloggers’ beauty secrets-collectie. Het touch up to go palette werd gecreëerd in samenspraak met de Duitse Diana en bevat twee prachtige blushkleurtjes, drie oogschaduws in lichtpaars, bruin en nude en een verzorgende lipbalsem. De prachtige vormgeving én het handig meeneemformaat overtuigden me in a jiffy!

Essence the glow must go on palette Diana zorgt voor blozende wangetjes en fonkelende oogleden, de Nederlandse blogster Serena wordt verantwoordelijk gesteld voor een perfecte contour.Over dit palette is duidelijk goed nagedacht; drie verschillende bronzers bieden voor ieder huidtype wat wils. Ook bevat het palette een highlighter én twee oogschaduwkleurtjes; dit wordt hopelijk mijn new BFF de komende zomermaanden.

Catrice Prime and Fine Beautifying Primer Met (hopelijk) een hete zomer in het verschiet, zal deze nieuwe primer van Catrice  vaak van pas komen. Ik hoorde al meerdere lovende reviewen over dit product en ben reuzebenieuwd hoe deze me zal bevallen!

Essence Lashes to Impress in 02 De individual lashes van Essence komen in verscheidene varianten; mijn keuze viel op 02. In tegenstelling tot variant 01  bevat deze individuele wimpers in verschillende formaten, wat voor een veel natuurlijker ogend effect zorgt.

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour in Peony Star Leuk om te zien dat meer en meer goedkope cosmeticamerken met matte lipproducten op de proppen komen. De Velvet sticks zijn verpakt als echte potloden en ieder potlood geeft duidelijk aan welk kleurtje erin verscholen zit. Peony Star is een dusty mauve en behoorlijk neutraal; ik ben alvast fan van deze lijn!

 Word jij ook zo extatisch na een bezoekje aan Kruidvat?
Love
Naamloos-1