Drugstore Beauty Haul

imageNa een bezoekje aan mijn lokale Kruidvat voel ik me altijd een heel stuk beter; er is iets very satisfying aan het rustig snuisteren tussen al die budget friendly make-upsnoepjes. Na een kwartiertje slenteren tussen de schappen van Catrice en Essence begaf ik me met een tevreden gevoel richting check-out; lees verder en ontdek welke spulletjes ik mee nam naar huis!

Essence touch up to go! One-for all palette Essence sloeg de handen in elkaar met de beau monde van de bloggerwereld en ontwikkelde de Bloggers’ beauty secrets-collectie. Het touch up to go palette werd gecreëerd in samenspraak met de Duitse Diana en bevat twee prachtige blushkleurtjes, drie oogschaduws in lichtpaars, bruin en nude en een verzorgende lipbalsem. De prachtige vormgeving én het handig meeneemformaat overtuigden me in a jiffy!

Essence the glow must go on palette Diana zorgt voor blozende wangetjes en fonkelende oogleden, de Nederlandse blogster Serena wordt verantwoordelijk gesteld voor een perfecte contour.Over dit palette is duidelijk goed nagedacht; drie verschillende bronzers bieden voor ieder huidtype wat wils. Ook bevat het palette een highlighter én twee oogschaduwkleurtjes; dit wordt hopelijk mijn new BFF de komende zomermaanden.

Catrice Prime and Fine Beautifying Primer Met (hopelijk) een hete zomer in het verschiet, zal deze nieuwe primer van Catrice  vaak van pas komen. Ik hoorde al meerdere lovende reviewen over dit product en ben reuzebenieuwd hoe deze me zal bevallen!

Essence Lashes to Impress in 02 De individual lashes van Essence komen in verscheidene varianten; mijn keuze viel op 02. In tegenstelling tot variant 01  bevat deze individuele wimpers in verschillende formaten, wat voor een veel natuurlijker ogend effect zorgt.

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour in Peony Star Leuk om te zien dat meer en meer goedkope cosmeticamerken met matte lipproducten op de proppen komen. De Velvet sticks zijn verpakt als echte potloden en ieder potlood geeft duidelijk aan welk kleurtje erin verscholen zit. Peony Star is een dusty mauve en behoorlijk neutraal; ik ben alvast fan van deze lijn!

 Word jij ook zo extatisch na een bezoekje aan Kruidvat?
Love
Naamloos-1


18 gedachten over “Drugstore Beauty Haul

 1. Beautyjuf Beantwoorden

  Wat een leuke items heb je gekocht! Ik ben benieuwd hoe de primer van Catrice je bevalt.

 2. Mariëlle Beantwoorden

  Leuke items heb je gekocht! Ik kocht laatst eindelijk de Catrice highlighter die ik al lang wilde! 🙂

 3. De Dotties Beantwoorden

  De Velvet Stick van Essence heb ik ook en vond ik nog wel fijn!

 4. Annabel Beantwoorden

  Die primer van de Catrice is echt heel fijn! Ik kom eigenlijk een beetje te vaak bij de Kruidvat en ik moet me ook echt inhouden als ik er ben haha, dus heel erg herkenbaar haha.
  X Annabel

 5. Astrid Beantwoorden

  Ik ga altijd heel graag naar de Kruidvat. Heerlijk om even te neuzen bij de make-up aanbiedingen!

 6. Mariska Beantwoorden

  Aah zo mooi allemaal! Ik ben helemaal gek op the glow must go on. Ik kan me bij Kruidvat ook moeilijk inhouden 😛

 7. niesca Beantwoorden

  Leuke aankopen! ja als ik in de kruidvat kom dan moet ik echt inhouden want dan zie ik zoveel wat ik zou willen proberen :3

 8. Babs Beantwoorden

  Ik ben al een tijdje niet meer bij et Kruidvat geweest…volgende week dan maar weer. Die primer wil ik heel graag proberen, heel benieuwd!

 9. Hilde Beantwoorden

  Hele leuke spullen heb je gekocht!! Altijd leuk zulke aankoopjes 🙂

 10. Kirsty Beantwoorden

  Leuke aankoopjes! Het palletje van Serena zou ik ook nog graag willen!

 11. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Ik mis Kruidvat wel! Telkens wanneer ik weer even in België ben ga ik er langs 🙂

 12. Els Beantwoorden

  Wat een leuke aankoopjes nam je mee naar huis. Ik snap je gevoel wel, ik heb het allemaal meer bij de Action :-).

 13. Louise Beantwoorden

  Ik gebruik normaal nooit bronzen maar dat The glow must go on palette ziet er echt leuk en verzorgd uit! De kleur van het matte lippotlood van Essence ziet er ook heel nooit uit!

 14. jeapiebel Beantwoorden

  Essence touch up to go die heb ik ook gekocht de andere is ook heel mooi maar hij past wat minder bij mij. 🙂 palette van Serena was uitgekocht in mijn dorp.

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Denk dat ze in Vlaanderen wat minder bekend is, gelukkig voor mij 🙂

 15. Janneke | Crafty Time Beantwoorden

  Ik kan ook altijd goed slagen bij de Kruidvat en kom meestal met heel veel leuke dingen thuis. De palletes van de bloggers vind ik ook heel erg leuk, het palette wat ik wou was er helaas al niet meer.. xx

 16. Hannelore Beantwoorden

  Leuke spulletjes! Ik heb de nagellak van Serena; echt een vrolijk zomers kleurtje.

 17. Mjay Beantwoorden

  Ah, het Kruidvat! Een bezoekje kan zo bevredigend zijn haha 😀 Ik wou héél graag het palette van Serena maar ben het nog niet tegen gekomen, meh 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *