Designer Lust: My Wishlist

12729182_10208819557909109_480861581991001682_n

Ik ben een liefhebber van mooie dingen. Niet moeilijk dan ook dat designer clutches, sandaaltjes en cardigans mijn hartje ogenblikkelijk een sprongetje doen maken. Celebrities krijgen talloze Prada en Fendi handtassen simpelweg in hun schoot geworpen. Yours truly, echter,  kan enkel en alleen maar dromen over een dressing vol Miu Miu en YSL. Gelukkig is dromen geen probleem voor mij. Al van kleins af aan, hield ik ervan om kledingstukken en andere toffe spulletjes zorgvuldig uit te knippen en in een groot plakboek samen te brengen. Een soort van wishlist avant la lettre dus. Vandaag maak ik mijn wishlist niet meer in retro plakboeken maar struin ik af en toe fancy websites af. Vervolgens prop ik van alles en nog wat in mijn virtuele winkelmandje om een halfuurtje later alles weg te klikken. Het was dat of €8456 neertellen. Het laatste was not an option.

Louis Vuitton Oorbellen / Maison Kitsuné Sweatshirt / Acne Studios Leren Jasje / YSL Handtas / Miu Miu Wedges  / Miu Miu Handtas / Dior Sunnies /

Mijn favoriete designermerk is zonder enige twijfel Miu Miu. Het jongere zusje van Prada houdt net als ik van een flinke portie fun en slaagt er steevast in haar flirty en innovatieve imago kracht bij te zetten. Wedges bedrukt met een kattenpatroon? Sure, why not! Ook de handtassen van dit Italiaanse merk zijn voor mij een bewijs dat de hemel bestaat. Naast Miu Miu ben ik ook een fervent supporter van Acne Studios. Dit Zweedse merk is, wat mij betreft, dé autoriteit wanneer het aankomt op leather jackets. Mijn oog liet ik onlangs vallen op een poederroze exemplaar; tijdloos én een streling voor het oog. YSL vervaardigt naast cosmetica en heerlijke luchtjes ook nog eens verrukkelijke handtassen. Een praktisch model met een lipstick-patroon is, niet al te verrassend, made for me. Wanneer ik Anna Nooshin laatst zag paraderen met deze prachtige Louis Vuitton-oorbellen, was mijn initiële reactie bliksemsnel surfen naar de website van de Franse modemaker. Op z’n zachtst gezegd; de prijs van deze oorhangers is slightly above my budget maar fantaseren kan alvast geen kwaad. Een trui van Maison Kitsuné staat ook hoog op het verlanglijstje, net als deze zilverkleurige sunnies van Dior.

Welke designer items houden jullie ’s nachts wakker?

Love

Sofie Katelijne


21 gedachten over “Designer Lust: My Wishlist

 1. Tinakore Beantwoorden

  die oorbellen van louis vuitton vind ik prachtig ! momenteel doe ik het met een replica ervan haha

 2. Minke Beantwoorden

  Die YSL tas is echt geweldig! <3

 3. Marion Beantwoorden

  Hi ik heb je genomineerd voor de liebster award, op mijn blog lees je hierover meer!!

 4. Angelique Beantwoorden

  Dat leren jasje is ZO GAAF! Ik wil het ook haha.

 5. Joyce rdt Beantwoorden

  Wauw wat een mooi lijstje! I like! Vooral de zonnebril : liefde!
  Ik heb geen designer voorkeur eigenlijk, al is mijn droom nog altijd een Chanel tas, maargoed.. Dat zal ook wel bij dromen blijven want het kreng wat ik op het oog heb kost meer dan een gemiddeld maandloon, grmbl.

  Liefs.x

 6. jeapiebel Beantwoorden

  Ik ga voor de tas en oorbellen. Volledig begrijpelijk dat je liefde hebt voor mooi spullen. Al lig ik ’s nachts niet echt wakker van welke designer item er ook is. Ik vind ik vaak hun kwaliteit erg goed.

 7. Iris Beantwoorden

  Ooooh die oorbellen! Die staan ook op mijn wishlist, ze zijn zo ontzettend mooi! Gave wishlist heb je, ik kan wel uren dromen van alle mooie items. <3

 8. saskia Beantwoorden

  Ik houd wel van mooie merken maar ga dan meer voor tommy hilfiger enzo. Dat is ook redelijk betaalbaar en zo kunnen wij onze kledingkast er redelijk mee vullen 🙂

 9. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Coole oorbellen!

 10. Sas Beantwoorden

  Wat leuk dat je je wishlist met ons deelt! Ik vind vooral het jasje erg leuk

 11. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een onwijs leuke wishlist! De zonnebril is echt heel stoer!

 12. VeerlePlume Beantwoorden

  Dat leren jackje van Acne vind ik echt ontzettend tof, stoer maar toch vrouwelijk!

 13. heidi Beantwoorden

  Wat leuke wislist is het meid

 14. Astrid Beantwoorden

  Wat een leuke producten. Ik heb zelf helemaal niks van designermerken en mij doet het merkje ook niet zoveel. Toch lijken deze me wel leuk.

 15. Marushi Beantwoorden

  Dat jasje is echt geweldig!! -x-

 16. Nikki | The Ginger Diaries Beantwoorden

  Die Parisienne sweaters en t-shirts van Maison Kitsuné zijn Zo leuk he? Ik had ze ook al gespot. Spijtig dat ik geen shopbudget meer heb, haha.

 17. Louise Beantwoorden

  Ziet er allemaal heel leuk uit! Spijtig van het prijskaartje 🙂 maar dromen mag!

 18. laura Beantwoorden

  Wat een fijne wishlist zeg! Vind alle items stuk voor stuk leuk:) X Laura http://www.mixtfashion.com

 19. Hannelore Beantwoorden

  Die oorbellen zijn echt wel mooi 😮

 20. Kim Beantwoorden

  Haha ook hier iemand die niet zoveel van designers weet! Dat tasje van Miu Miu vind ik wel erg mooi 🙂

 21. Mariska Beantwoorden

  Blijkbaar ben ik niet zo’n designer kenner, alleen de echt super bekende obvious designers ken ik. Dat jasje van Acne Studios vind ik wel echt heeeel gaaf !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *