Designer Lust: My Wishlist

Wat ik doe als ik me verveel? Nee hoor, geen gezelschapsspelletjes spelen of een bad laten vollopen. Ik hou ervan om kleurrijke post-its te kleven op talrijke pagina’s van de laatste editie van Vogue Paris of ELLE. Dergelijke modeblaadjes maken steeds reclame voor de prachtigste designer spulletjes. Van een verrukkelijke handtas van Chanel tot stoere laarsjes van Chloé: Vogue weet me steeds te charmeren (mijn portemonnee een tikkeltje minder) en doet mijn designer wishlist iedere maand serieus aandikken. Designer spulletjes hebben, wat mij betreft, iets magisch. Je weet dat je het je nooit of te nimmer zal kunnen veroorloven maar toch kan je er uren verwonderd naar blijven staren. Ik ben een kei in mezelf ervan te overtuigen dat die éne handtas van Gucci een absolute meerwaarde zou betekenen in mijn garderobe. De rest van de maand op water en brood leven neem ik dan maar voor lief. Vandaag toon ik jullie maar al te graag opnieuw de designer items die hoog op mijn verlanglijstje staan. De items komen allemaal van Zalando.be, zij verkopen namelijk vele designer artikelen! Wil je toch nog wat besparen op deze geweldige, maar dure items? Dan kun je hier eens kijken voor fijne kortingen van Zalando.

Tommy Hilfiger Sweater / Furla Handtas / Pinko Handtas / Miu Miu Sunnies / Kenzo Armband / Pinko Heels / Cluse Watch

Mocht er een afkickcentrum voor sjakossen bestaan, mijn naaste omgeving zou me gegarandeerd inschrijven. Stiekem heb ik véél te véél handtassen en ik kan er maar geen afstand van doen. Het is voor mij een koud kunstje om bij elke outfit een geschikte handtas te vinden in mijn persoonlijke collectie: feestelijk, ingetogen, met een kwinkslag.. You name it and yours truly probably has it. Momenteel hoog op mijn wishlist: een klassieke Furla Metropolitan. Speels, toch stijlvol en bovendien nog redelijk betaalbaar (toch zeker in vergelijking met designerreuzen als Chanel of Dior). Een andere Italiaanse topper: Pinko. De roze Love Bag zou perfect passen in mijn uit de hand gelopen collectie. Ook hoog op mijn verlanglijstje maar iets wat ik hoogstwaarschijnlijk nooit effectief zou kopen: de hoge glitter heels. Perfect voor tijdens een zomers feestje. Zoals ik in de vorige versies van deze serie vermeldde: Miu Miu is en blijft één van mijn favoriete designermerken. Oké: ik bezit stiekem helemaal niks van dit jongere zusje van Prada maar ik kan uren zoet zijn met de website af te struinen. Miu Miu houdt net als ik van een flinke portie fun en slaagt er steevast in haar flirty en innovatieve imago kracht bij te zetten. De zonnebril die je in de collage terugvindt, is echt wat voor mij en ademt mijn visie op mode: iets wat zeker niet altijd zo serieus moet zijn. Een andere grote liefde van mij: Tommy Hilfiger. Hoewel ik het merk vroeger wat tuttig vond, is mijn mening hieromtrent het laatste jaar helemaal veranderd (ik vermoed dat de geslaagde reclame met Miss Gigi Hadid hier wel voor iets tussen zit). De nineties sweaters zijn helemaal in en niet geheel zonder reden: comfort above all! De juwelen met de iconische tijger van Kenzo staan ook al sinds jaar en dag hoog op mijn verlanglijstje. Dit armbandje zou vast en zeker perfect passen rond mijn pols. Als laatste het meest betaalbare van heel deze wishlist: een horloge van Cluse. Of het een designermerk pur sang is valt te betwisten maar de uurwerken van het Nederlandse merk kunnen al snel oplopen tot ietsje onder de €200. Het perfecte excuus om nooit of te nimmer nog ergens te laat te komen.

Welke designer items houden jullie ’s nachts wakker?

 


28 gedachten over “Designer Lust: My Wishlist

 1. gea Beantwoorden

  Een leuke wishlist! Vooral de horloge vind ik heel mooi uit het lijstje.

 2. Emma Beantwoorden

  Ik heb zo het idee dat wij met de smaak van merken prima op een lijn zitten haha. Prachtige merken zijn dit.

 3. Eva Beantwoorden

  Ohh jaa heel herkenbaar dit! Ik kan ook uren in tijdschriften en op webshops kijken naar mooie designer items en dromen van het dragen ervan <3 (dat herinnert mij eraan om binnenkort ook weer eens een designer wishlist te maken). Dat tasje van PINKO is echt liefde! Zo perfect voor de zomer en de MiuMiu zonnebril ook trouwens. Ik droom nog van een paar Kenzo instappers en de Prada Cahier astrology bag. Ik ga je trouwens volgen op Bloglovin want vind dat je een leuke blog hebt 🙂

 4. Malou | Blonde Blossom Beantwoorden

  Ohhhhh die roze heels! Die zijn echt prachtig! En het roze tasje vind ik ook heel erg mooi. Malou x

 5. Joyce rdt Beantwoorden

  Jaaa! Het Furla tasje staat ook heel heel heel hoog op mijn lijstje! Liefs.x

 6. Miryam Beantwoorden

  Ik heb niks met merken, maar leuke items selecteerde je. Ik zou best wel graag de roze Tommy Hilgifer sweater willen hebben.

 7. Eline Beantwoorden

  Leuke wishlist! Ik vind die horloges ook supermooi!

 8. Daphne Beantwoorden

  Zo leuk allemaal! Jammer dat je niet in een keer alles kan kopen. 😉

 9. Dhini Beantwoorden

  Wat gave items staan op je wishlist. die sweater en zonnebril is leuk!

 10. Blog & Beauty Beantwoorden

  Die zonnebril is echt super super gaaf, alleen een beetje te veel boven mijn budget. Anders dan ging ik daar echt voor.

 11. TessaC Beantwoorden

  Wat een prachtige spullen heb je op je wishlist staan zeg. Ik ben niet echt van designer kleding, maar meubeldesign, dat vind ik nu weer te gek. Helaas zit het er nu even niet in, maar ik herken je gevoel helemaal. Lekker rondsneupen naar leuke spullen en dan kopen op het moment dat het soms net nog niet past. Ach je leeft maar 1 keer en dan moet je je omringen met spullen of kleding waar je blij van wordt!

 12. Dyonne Bakker Beantwoorden

  Die sweater wil ik ook nog heel graag! Zalando is heel fijn om te winkelen. Ik verlang ook al een poos naar een Daniël Wellington horloge! Hopelijk krijg ik die voor m’n verjaardag bij elkaar gesprokkeld haha

 13. Tessa | Daily Inception Beantwoorden

  Ik vind dat horloge wel heel er g gaaf!

 14. Marion Beantwoorden

  Het tasje heeft wel een handig formaat al vin dik die ketting dan weer niet zo mooi

 15. femketje Beantwoorden

  Die sweater is cool!

 16. Krystle Beantwoorden

  Leuke bezigheid voor als je je verveelt! Mooie wishlist heb je hoor!

 17. Kevin Beantwoorden

  Wat een heerlijke wish list! Ik vind die tommy trui en het pinko tasje erg leuk! Ik zelf heb nog louboutins heel hoog op mijn verlanglijstje 😉

 18. Kim Beantwoorden

  Wat een mooie wishlist zeg! Daar zou ik ook wel wat items van willen hebben 🙂

 19. Thomas Beantwoorden

  Een mooie wishlist heb je samengesteld, nu nog even sparen haha 😉

 20. Danella Beantwoorden

  Mooie wishlist! Ik vind dat horloge ook erg mooi.

 21. Tessa Beantwoorden

  Wat een toffe wishlist! Ikzelf heb geen lijstje voor deze categorie omdat ik er geen geld voor heb. Michael Kors en Cluse vind ik wel mooie merken 🙂

 22. Amylia Beantwoorden

  Eerijk gezegd houden dat soort dingen niet wakker, al kan ik er natuurlijk wel erg gelukkig van worden 😉

 23. alexa Beantwoorden

  Die trui is echt heel leuk! De andere items wil ik overigens ook wel hebben.

 24. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik vind die roze schoenen superleuk! Alleen zou ik er denk ik niet goed op kunnen lopen moet ik bekennen.

 25. Emma Beantwoorden

  Leuk lijstje! Ik hou niet echt een lijstje bij, omdat ik er geen geld voor heb. Maar de klassiek Furla Metropolitan wil ik ook wel :p x

 26. Sofie Beantwoorden

  Het horloge zou ik zelf ook nog graag willen hebben en die sweater is leuk!

 27. Susan | susanblogt.nl Beantwoorden

  Ik word niet echt wakkergehouden door designer items, ahha. Die kan ik namelijk toch niet betalen :p Maar je hebt een mooi lijstje aan items gemaakt!

 28. Sammie Beantwoorden

  De tasjes vind ik allebei erg leuk! Ik vind Zalando ook een erg fijne winkel, bestel er regelmatig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *