Caudalie Vine[Activ]

Pendelen naar Antwerpen om lessen bij te wonen, tussentijds thesissen, mijn stage regelen en de dagdagelijkse dingen: de vermoeidheid laat zich af en toe zeker eens voelen. Stress en moeheid stralen quasi onmiddellijk af op mijn huid die er de jongste tijd niet prima uitziet. Groot was mijn blijheid dan ook wanneer ik las over de nieuwste lijn van Franse huidspecialist Caudalie: Vine[Activ]. Caudalie wil de mallemolen waarvoor het leven van vrouwen tussen de 25 en 35 jaar vaak synoniem voor staat eventjes halt toeroepen. Hun collectie, die zich in totaal uitstrekt over vier items, heeft als doelstelling om de afweermechanismen van de huid dag na dag te versterken. Op die manier kan je huid en dus ook jij een pak meer aan. Benieuwd!

Deze lijn is vers van de pers en vervangt in feite de oude Polyphenol C15-collectie. Een enorm wetenschappelijke uitleg ga ik jou (én mezelf besparen) maar wat deze Vine[Activ]-lijn zo bijzonder maakt, is de toevoeging van het anti cell burn-out complex. De collectie bevat met andere woorden de – voor Caudalie gebruikelijke – druivenpit polyphenols, Vitamine E en C alsook een behoorlijk sterke anti oxidant. Wat betekent dit nou concreet voor onze huid? Wel, het anti cell burn-out complex gaat de dood van onze huidcellen tegen waardoor onze huid steviger en stralender wordt. Het fijne aan Caudalie vind ik de wetenschappelijke research die ze voeren vooraleer een nieuwe lijn op ons los te laten. Geeft een betrouwbaar én optimistisch gevoel.

Antirimpel Glow Booster Serum (€42,24)

Dit is de meest geconcentreerde verzorging uit het gamma die je zowel ’s ochtends als ’s avonds dient aan te brengen (onder je dag-/nachtcrème). Het serum zou functioneren als een soort van schild om de schadelijke gevolgen van de dagelijkse aanvallen op te vangen. Wat ik aangenaam vind aan dit serum is dat het bijzonder snel intrekt, totaal niet plakkerig is én heerlijk fris geurt. Mijn huid voelde na een week reeds een pak gehydrateerder en simpelweg gezonder aan. Score!

3-in-1 Moisturizer (€37,84)

De voornaamste doelstelling van dit product is om je huid een gezonde gloed te geven alsook om rimpels tegen te gaan. Twee vliegen in één klap, mij hoor je niet klagen. Deze lichte crème wordt één met de huid, corrigeert én biedt de hele dag lang de ideale bescherming. Een klein laagje is reeds genoeg, het is dan ook vrij zuinig in gebruik en laat een fijn laagje verzorging achter.

Energizing and smoothing eye cream (€30,80)

De zone rond de ogen is teer en gevoelig; een aangepaste crème is dan ook nodig. Dit product is eigenlijk ook multifunctioneel, je kan het ook prima gebruiken op de lipcontour alsook op de zone van de neus naar de kin toe: stuk voor stuk tere zones. Opnieuw: helemaal niet plakkerig en trekt bijzonder goed in.

Overnight Detox Oil (€35,20) Ligt het aan mij of zijn producten met een pipetje er altijd instant fancy uit? Van deze olie breng je iedere avond 6 druppels aan. Tegen de ochtend is de huid fris én klaar om aan een nieuwe dag te beginnen. Extra fijn: deze olie is 100% natuurlijk en ruikt het heerlijk naar lavendel en sandelhout: alsof je een spa binnenwandelt voor een zalig verwenmoment. Van alle vier de producten zag ik bij deze het meeste effect: hoewel mijn huid soms de neiging heeft er ietwat grauw en grijs uit te zien, zorgde deze olie voor de nodige opkikker.

Heb jij ervaring met producten van Caudalie?

Love

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


17 gedachten over “Caudalie Vine[Activ]

 1. Daphne Beantwoorden

  Ik kende het merk nog niet! Ben vooral benieuwd naar de olie

 2. Miriam Mamazijn Beantwoorden

  Ik ken het merk nog niet, maar ik ben nieuwsgierig. Ik pas perfect ik de doelgroep 30 en vermoeid

 3. Neeltje | Thoughts in Style Beantwoorden

  De moisturizer zou ik wel willen proberen! Je hebt echt mooie foto’s gemaakt btw. X

 4. Nicole de Witte Beantwoorden

  Wow, ziet er mooi uit! Ik ben alleen niet zo weg van lavendel, dus dat is wel jammer. Kende het merk nog niet overigens.

 5. Tiffany Beantwoorden

  Ik kende het merk nog helemaal niet, maar zou wel graag de overnight detox oil eens willen proberen.

 6. Stephanie - stephaniesmolders.com Beantwoorden

  Oeh, mooie verpakking. Ik moet mezelf echt weer eens bijschaven in beauty producten & zoeken naar een goede anti-rimpel creme / moisterizer. Het reizen zorgt alleen voor veel tegenwerking. Hi!

 7. Joyce rdt Beantwoorden

  Nog nooit van Caudalie gehoord, maar ze lijken me echt heel prettig!
  Ik denk elke keer dat ik goede producten heb gevonden en dan begint mijn huid weer vervelend te doen, ik ga deze eens even in gedachten houden. Liefs.x

 8. Kirsty Beantwoorden

  De producten zien er alleen al heel chic uit! Als ik dan kijk naar jouw ervaring ben ik nu eigenlijk ook wel benieuwd. Vermoeidheid is iets waar ik ook best veel mee te maken heb en mijn huid dus ook haha.

 9. Florentine Beantwoorden

  Je hebt ook mij super nieuwsgierig gemaakt!! Wat een prachtige foto’s!

 10. jeapiebel Beantwoorden

  De rimpels tegen gaan, dat kan ik heel goed gebruiken. Wat fijn dat Energizing and smoothing eye cream op de lipcontour en andere tere zones. Het lijkt mij een erg fijne collectie die de huid flink oppept en verwent.

 11. Daniëlle Beantwoorden

  Wat een prachtige producten. Ze lijken me erg fijn ! Mooie foto’s trouwens 🙂

 12. MamaIssues Beantwoorden

  Lijkt mij een erg fijne lijn
  Vooral voor rondom de ogen.. Inderdaad voor de momenten dat je gewoon veeeeelte moe bent en echt wel wat hulp van een creme of serum nodig hebt 😉

 13. Wendy Beantwoorden

  Klinkt goed. En ze zien er in elk geval prachtig uit. Mooi om in je badkamer te hebben staan. Bij mooie flesjes ben ik ook altijd meer geneigd om het effectief te gebruiken.

 14. Tania Beantwoorden

  Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt. De hele lijn klinkt fijn

 15. Anouk Beantwoorden

  Wat een leuke verpakkingen! Deze lijn wil ik zeker eens proberen, wel jammer dat het zo duur is!

 16. Malou | Blonde Blossom Beantwoorden

  Hahah, ik vind producten met een pipetje inderdaad ook gelijk perfect! Echt nooit een goedkope look. Wat klinken deze producten trouwens fijn zeg! Wel een hoge prijs, overigens. Malou x

 17. Jana Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar deze lijn, vooral naar de moisturizer 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *