CADEAU ALERT | Schenk gegraveerde glaasjes met hilarische quotes

Ik denk dat het behoorlijk veilig is om te verkondigen dat de meesten wel te verblijden vallen met een glaasje rosé of een sprankelende mojito. Wat zou je er echter van vinden, mocht een lekkere cocktail geserveerd worden in een glaasje met een hilarische quote op? Jep, je zou nog een stuk blijer worden! Glazen zijn altijd een fijn geschenk, ze zijn noodzakelijk en hebben de vervelende eigenschap al eens te breken. Onhandig als ik ben, heb ik er in de loop der jaren al meer laten vallen dan ik op één hand kan tellen. Nieuwe soorten zijn altijd welkom, zeker in een leuk jasje! Smartphoto aanhoorde mijn onhandig geschreeuw wanneer er weer al eens een glaasje op de grond viel, en bood me enkele gepersonaliseerde exemplaartjes aan. Joepie!

Ik schreef het eerder al: Smartphoto heeft werkelijk een heel arsenaal aan toffe foto-ideetjes. Een koffiemok met de foto van je favoriete huisdier erop of gepersonaliseerde stickers om te kleven op verscheidene koekjestrommels? Geen probleem, smartphoto.be has got you covered. In het verleden bestelde ik reeds visitekaartjes via smartphoto. Deze keer ging ik aan de slag met twee paar wijnglazen. Aangezien ik een trotse en gepassioneerde leerkracht ben, leek het me leuk om hierop in te spelen. Mijn medeleerkrachten zullen het sowieso kunnen beamen: na een zware werkdag op school, komt een glaasje wijn vaak meer dan geroepen. Ik struinde het wereldwijde web af naar de allergrappigste (en relatable) quotes. Na een succesvolle zoektocht, koos ik op de website van Smartphoto het design dat het beste bij mij past. Enkele klikjes later, waren de glaasjes klaar om bedrukt te worden en voor ik het wist, stond de postbode aan mijn deur.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BwciJ9RlaIG/ hidecaption=true]

Leuk om weten: naast wijn- en cocktailglazen, kan je ook opteren voor een karaf of zelf een thee-, whisky- of bierglas. Kies het favo drankje van de ontvanger en ga lekker aan de slag. Onthoud: hoe minder serieus, hoe beter (en grappiger). Ook een prima last-minute ideetje voor vaderdag trouwens! Een overzicht van alle mogelijke producten om te graveren vind je hier. Schollekes!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *