BRAND TO WATCH | OLIVIA BURTON

Ben je net als ik helemaal holderdebolder van de bloemetjes en de bijtjes? Dan is een hierop geïnspireerd uurwerk of juweeltje vast geen slecht idee. Ooit al gehoord van een zekere Olivia Burton? Het Britse merk heeft belachelijk veel moois in de aanbieding. Klik verder en ontdek er alles over. 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BfTPljaD8eU hidecaption=true]

Het merk

Olivia Burton is een relatief jong merk, opgericht door beste vrienden Jemma en Lesa, die elkaar ontmoetten in het London College of Fashion. Vernoemd naar de groottante van Lesa, wiens enthousiasme en positieve energie een grote inspiratiebron voor de meiden vormden, debuteerde Olivia Burton in september 2012 met haar allereerste collectie. Ontwerpen worden tot leven gebracht in de mooie studio in East London, waar Jemma en Lesa nauw samenwerken met een relatief klein team om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect er perfect uitziet.

Ikzelf heb één uurwerk van het Britse merk, zoals je kan zien op de foto, en krijg er nog dagelijks complimentjes over. Wat mij betreft maakt een uurwerk van Olivia Burton je outfit en look gewoon af. Net zoals ik dol op mooie, fijne natuurillustraties? Dan is het merk zéker wat voor jou. Voor de niet-uurwerkfanaten: Olivia burton heeft ook juweeltjes (oorbellen, armbandjes en kettingen) in de aanbieding. Sowieso iets wat bij (pun intended) jou past.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/Bkx6t4NltIi hidecaption=true]

Olivia Burton vind je, onder meer, bij ASOS en Zalando.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *