Boho Chique & Fabulous: Natural Life

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik ben al volop kerstcadeautjes aan het inslaan. De afgelopen jaren herhaalde zich steeds hetzelfde tafereel: midden december was ik tot laat in de nacht angstig tientallen webshops aan het afstruinen: ik had last minute nog geen geschenken en kocht dan maar halsoverkop een paar unicorn-slippers voor m’n beste vriendin of een streepjespyjama voor m’n opa. Veelal waren tegen de tijd dat ik in actie schoot, alle leuke dingen uitverkocht. Dit jaar pak ik het veel georganiseerder aan: wanneer ik een leuk winkeltje en een hele resem leuke hebbedingetjes spot, gaan ze onmiddellijk mee richting huis. Deze items moeten maar een poosje geduld hebben en rustig afwachten in mijn kamer tot het eindelijk tijd is ze te overhandigen aan de lucky one in kwestie.

Dit jaar liggen er, wat mij betreft, eens geen unicorn-slippers of gestreepte pyjama’s onder de kerstboom. Afgelopen donderdag ontdekte ik immers een winkeltje dat (letterlijk) alles in huis heeft om iedereen binnen je familie-en vriendenkring blij te maken met de feestdagen: Miss Boho. Dit winkeltje bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van de Antwerpse stadsfeestzaal en is de grootste Vlaamse (én Nederlandse!) distributeur van het merk Natural Life. Wat vrij kleinschalig begon (denk aan lokale arts markets) is inmiddels uitgegroeid tot een duurzaam merk met een heel uitgebreid gamma voor groot en klein.

Portemonnee egel: €8

Natural Life zag het levenslicht in de jaren ’90 en achter de inspirerende filosofie zit een vrouw met ballen aan haar lijf; Patti Hughes. Deze Amerikaanse kanjer ging voluit voor haar passie en hier ben ik absoluut niet malig om: het merk spreekt absoluut tot m’n verbeelding en gaat er prat op iedereen met een instant gevoel van happiness naar huis te sturen. Centraal staat, uiteraard, het gevoel van gelukzaligheid en van je eigen leven te leiden the way you want it. Tikkeltje cliché, akkoord, maar op een manier ook zó waar. Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel; mooie spulletjes shoppen én een goed doel steunen?! Yes, please!

Mok met initiaal: €16.50

De dames van Bubble Trouble nodigden mij uit om mijn favoriete items te shoppen én aan jullie te tonen. Als lichtjes shopverslaafd en always up for an adventure, moest ik hier uiteraard geen milliseconde over nadenken. Op de foto’s zien jullie dan ook een selectie van het uitgebreide aanbod waaraan je je kan tegoed doen in de Stadsfeestzaal. Als echte thee-en koffie-addict werd ik helemaal blij van alle mokken die het merk te bieden heeft: bedrukt met initialen, met inspirerende boodschappen voor je mama of oma of gewoon een mok in de vorm van een uil? Natural Life has it all! Ook voor toffe kaartjes en spulletjes die je iedere dag nodig hebt (portefeuilles, toilettasjes, notitieboekjes etc), kan je bij Natural Life terecht.

Mok met quote (inclusief houten doosje): €26

Portefeuille egel: €15

Kaartjes: €3/stuk

Thermal Mok: €18.90

Natural Life vind je bij de Miss Boho Pop-upstore in de Stadsfeestzaal Antwerpen. Treuzel niet te lang want aangezien het om een pop-up gaat, zal deze niet eeuwig gevestigd blijven op de Meir (strikt genomen tot 31 december maar dit wordt normaal gesproken wel verlengd!).

Gaan jullie eens een kijkje nemen?

Love

Sofie Katelijne

(Big thanks to Inge & Yentl van Bubble Trouble én Natural Life!)


19 thoughts on “Boho Chique & Fabulous: Natural Life

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *