Blogaversary Giveaway: Zoella Beauty!

14269768_10154310470565485_337517034_n

De die hard bloglezers onder jullie herinneren het zich wellicht nog; begin juli mocht mijn blog één kaarsje uitblazen. Omdat ik dol ben op verjaardagen én stiekem nog meer op alles wat er bij komt kijken (lees: allerlei zoetigheden, vrolijke slingers én de nodige cadeautjes) leek het me meer dan logisch mijn blogverjaardag niet zomaar aan me voorbij te laten gaan!

Eind vorige week vertoefde ik voor enkele dagen in het prachtige Londen; niet alleen ben ik geobsedeerd door de vele kleurrijke gevels die de Britse hoofdstad rijk is (wie zou er nog in Notting Hill willen wonen?!), Londen heeft ook de meest magnifieke drugstores ter wereld. Mijn liefde voor zowel pamper producten als voor macarons gecombineerd, leidde me naar dé ideale goodies om aan één van jullie te schenken; Zoella’s Sweet Inspiration collectie! De gehele lijn is geinspireerd op de typische French patisserie stijl, de geur van versgebakken macarons incluis. Letterlijk en figuurlijk om van te smullen dus, bon appétit!

Wat kan je winnen?

1 x Bath Latte (Bath & Shower Gel), 400 ml

1 x Double Cream (Body Cream), 186 gram

1 x Fragranced Body Mist, 45 ml

Wat moet je doen?

  1. Volg me op Instagram.
  2. Volg me op Facebook.
  3. Laat op Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 20/9.

Good luck!

Love

Naamloos-1

 


2 gedachten over “Blogaversary Giveaway: Zoella Beauty!

  1. Sherry Beantwoorden

    Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik doe mee en heb de facebookpagina geliked onder de naam Sherry Masters. Op instagram onder de naam Beautyandbooksmagazine.

  2. Kirsty Beantwoorden

    Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *