ZIEN | Bij deze webshop scoor je de mooiste muurdecoratie

Degene die me al een poosje volgen, weten het intussen wel: ik hou ervan om mijn interieur af en toe een flinke (seizoens)boost te geven. Tijdens de zomermaanden mag het allemaal wat bonter en uitbundiger. Ik beperk me hierbij niet enkel tot het verwisselen van kussenslopen en bloemenvaasjes maar geef zo nu en dan ook mijn muren een stevige oppepper. Jouw ruimte krijgt instant een volledig ander gevoel wanneer je nieuwe kadertjes en prints ophangt of wanneer je jouw muren van een nieuw likje verf voorziet. Ik ging alvast aan de slag met de eerste stap, ging op zoek naar nieuwe muurdecoratie en kwam uit bij Poster Store. Ik vertel er jullie heel graag meer over.

Wat?

Poster Store is een online webshop die wanddecoratie verkoopt geïnspireerd door Scandinavisch design. Wat ik persoonlijk fijn vind aan deze winkel, is dat je er een hele resem aan stijlen terugvindt. Keuze is er uit natuurposters, leuke illustraties, kaarten van steden, vleesdiagrammen voor in de keuken, wereldkaarten en nog vele andere posters. Voor ieder wat wils: ook voor mij! Bovendien kan je ook frames bestellen om jouw prints in op te hangen. Extra handig: iedere poster is beschikbaar in verscheidene afmetingen. 

Mijn keuze

In een (niet zo heel) ver verleden, studeerde ik Zweeds aan de Universiteit van Gent. Scandinavië – en Zweden in het bijzonder – zal op die manier altijd een speciale rol spelen in mijn leven. Ik bezocht reeds een heleboel plekjes in het noorden van Europa en hoewel ze me quasi allemaal bevielen, viel ik holderdebolder voor Stockholm. Toen ik zag dat er op posterstore.be ook plattegronden van deze stad te vinden waren, was mijn keuze bijzonder snel gemaakt. Ik besloot deze poster te combineren met iets wat er op het eerste gezicht niet veel mee te maken heeft maar ik ook heel mooi vind: planeten. Ik gooide een prachtige poster met onze aardbol en eentje met de maan ook in mijn virtuele winkelmandje. Op de één of andere manier vormen deze drie muurdecoraties toch een heel mooi geheel. Ik kan jammer genoeg pas gaatjes in mijn muren boren nà het schilderen maar photoshop geeft reeds een prima idee van het resultaat! Oordeel vooral zelf aan de hand van de foto hierboven.

Shoppen kan via posterstore.be! Bestel t.e.m. 13/06/2019 met 30% korting door de code ‘sofiekatelijne30’ in te voeren bij het betaalproces. You’re welcome!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *