Best Luxury Buys

Investeren in een prachtig oogschaduwpalette of een tubetje mascara die je in één oogwenk volle wimpers geeft is totaal acceptabel; soms is dat éne dure product simpelweg effectief  een topper van formaat. High end cosmetica hoeft echter jammer genoeg niet noodzakelijk synoniem te staan voor prima kwaliteit. Meer dan eens werd ik verleid door de pracht en praal van niche merken én de klinkende namen die in het groot op de verpakkingen worden tentoon gespreid. Af en toe zijn duurdere merken wél hun geld waard. Niets mis met jezelf op tijd en stond eens te verwennen met een high-end product dat zijn beloftes nakomt. Ik deel er maar al te graag 5 met jullie!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats in Decadent Pink (€30)- Een lipstick van Franse mode-icoon YSL is een soort van investering. Zéker wanneer het een kleurtje betreft waar iedereen gegarandeerd mee staat. Ik kreeg deze lippenstift voor mijn verjaardag (mijn vriendinnen kennen me duidelijk héél goed) en werd gelijk enthousiast toen ik de prachtige gouden verpakking zag. Decadent Pink is een matte (zoals de naam van de collectie het reeds verraadt) koraalroze, koel kleurtje dat perfect matcht met zalig lente-en zomerweer. Ik ben er alvast klaar voor.

Charlotte Tilbury Legendary Muse Palette (€50,50) Quasi alles wat deze Britse redhead aanraakt verandert in goud. Hoewel ik aardig teleurgesteld was in de Legendary Lashes Mascara, raakte ik instant excited wanneer ik gehoor kreeg van alweer een nieuwe release van het merk. Het Legendary Muse Palette vormt onderdeel van The Dreamy Look, een gehele makeupcollectie geïnspireerd op de aardse en sprankelende natuurlijke schoonheid van supermodellen als Gigi Hadid en Gisele Bündchen. Zoals traditie bij de quadsvan Miss Tilbury bevat ook dit palette een prime, enhance, smoke én pop shade (cosmetica heeft duidelijk effectief een eigen lingo opgebouwd in de loop der jaren!). Met behulp van de vier perfect op elkaar afgestemde kleurtjes kun je een prachtige look creëren die er natuurlijk maar best ook een tikkeltje feestelijk uitziet.

Too Faced Chocolate Bon Bon Palette (€47) Als je bij het aanschouwen van het vorige palette al een kreetje van extase sloeg, zal je nu harder schreeuwen dan ooit. Hoe lief ziet de verpakking van dit Bon Bon Paletteer uit? Vanbinnen wordt het nog beter; hartvormige oogschaduwkleurtjes maken iedere dag gegarandeerd een tikkeltje leuker. Net als het originele Chocolate Bar Palette, ruikt ook dit doosje naar chocolade, can it get any better?

Yves Saint Laurent Parisienne (30ml: €54,83) Yves Saint Laurent slaagt er prima in om de schoonheid, jeugdigheid én elegantie die de stad Parijs omringt te vertalen in een parfumflesje. Alhoewel de topnoten van dit luchtje een fruitige blend van cranberry en blackberry bevatten, zijn het de middelnoten (viooltjes, pioenen, damascus rozen) en hartnoten (patchouli, musk) die je het meeste verleiden. Vrouwen die houden van rozengeur zullen dit flesje zeker en vast weten te appreciëren. Zowel de naam alsook het design van de flacon zijn volledig geïnspireerd door het originele Paris-luchtje, gelanceerd in de vroege jaren tachtig. Parisienne is bijzonder draagbaar en is, wat mij betreft, één van de betere luchtjes die YSL lanceerde de afgelopen jaren.

Too Faced Papa don’t Peach Blush (€29) Groot was mijn blijdschap toen Too Faced besloot hun peach collectie uit te breiden en er ook nog een prachtige blush en enkele lipkleurtjes aan toe te voegen! Deze blush is lekker glanzend en je krijgt er – niet geheel verrassend -perzikkleurige wangetjes van. Bonus: ruikt ook nog eens héérlijk naar perzik.

Wat is jouw favoriete high-end product?


22 gedachten over “Best Luxury Buys

 1. Dhini Beantwoorden

  Wat luxe merken en de verpakkingen zijn al mooi

 2. Eva Beantwoorden

  Dat chocolade palette en die perzik blush staan al zo lang op mijn wishlist 😀 zelf ben ik dol op theBalm 🙂

 3. Florentine Beantwoorden

  Ik begrijp helemaal dat dit je favoriete luxe aankopen zijn, wauw wauw wauw <3 <3
  Ik vind zo'n YSL lipstick nog steeds zo mooi. Ik heb er ook een, maar dan van een andere lijn, en zo zijn zo goed!
  Leuk dat je weer eens een artikel hebt gepost, 🙂
  Liefs Florentine

 4. Marleen Beantwoorden

  Helemaal met je eens. Niet alles van waarde is waardevol en soms moet je het een beetje uitvinden. En dan zijn er van die producten waar je zooo blij van kan worden en nooit meer zonder wilt.
  Ik zweer bij day wear plus van Estee, eight hour cream en blush van Mac. Oh ja en Balmain Silk hair parfum.

 5. Jeroen Beantwoorden

  Een handige cadeautip voor de vriendin. Want als man is het soms moeilijk om de juiste producten te kiezen, niet?

 6. Sabrina Beantwoorden

  De ysl lipstick heb ik ook en is echt top

 7. Willem Meester Beantwoorden

  Wauw, genoeg inspiratie voor veel cadeautjes voor mijn lieve vrouw.

 8. Bianc - dekeukenboef.nl Beantwoorden

  Leuke post. Mijn favo high-end producten zijn de oogschaduw van MAC. Die blijven echt de hele dag mooi zitten.

 9. Bianc Beantwoorden

  Leuk artikel. Mijn favo high-end product zijn de oogschaduw van MAC. Die blijven echt heel de dag mooi zitten

 10. Xenia Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s en de producten zijn al een feestje om te zien..

 11. Mirjam Hart Beantwoorden

  Oooh…de verpakkingen alleen al! Wat een cadeautjes!

 12. Jolanda Beantwoorden

  Wow dat Charlotte Tilbury palette is prachtig!

 13. Gabrielle Beantwoorden

  Jeetje wat maak jij mooie productfoto’s! Zelf draag ik bijna nooit make-up en mijn duurste spullen zijn dus max €10. Wel vind ik het geweldig om dit soort blogs te lezen en de foto’s te bekijken

 14. Haydée Beantwoorden

  Ik kan volledig begrijpen wat je bedoelt: de belofte van het merk, de luxe van de verpakking,… en als dan het product goed is, dan heb je net het gevoel alsof je een schat hebt gevonden! Leuk artikel!

 15. Joyce rdt Beantwoorden

  Die kleur van YSL is inderdaad heel erg mooi! Ik ben even aan het denken wat het duurste is wat ik ooit heb gekocht, maar ik weet het niet zo goed eigenlijk haha. Liefs.x

 16. Daphne Beantwoorden

  Ik heb maar één high-end product, namelijk mijn Morphe 35OM palett. Die vind ik al best high-end hihi

 17. Linda | travellersoftheworld Beantwoorden

  Ik heb helemaal geen make-up high-end producten, mijn duurste oogpotlood was ooit acht euro en dat vond ik al heel veel. De hoeveelheid geld die je voor iets betaald zegt niet altijd iets over de kwaliteit. Leuk dat je deelt waar je wel goed waar krijgt voor je geld!

 18. Tessa Beantwoorden

  Ik ben echt verliefd op elk product dat je toonde! Zo mooi allemaal 🙂 Moest ik een miljonair zijn… 😀

 19. Tania Beantwoorden

  Zowiezo de producten van Charlotte Tilbury. Ik heb er elke en gebruik ze zo graag

 20. Krystle Beantwoorden

  De peach blush, ik ben verliefd! Die zet ik op mijn lijstje!

 21. sherry Beantwoorden

  Leuke blogpost. Ik houd ook van Yves Laurent, Urban Decay & Lancome.

 22. Marloes Beantwoorden

  Ik vind die verpakkingen van Too Faced altijd zo schattig! De spulletjes van de Peach collectie wil ik graag een keerjte proberen, want ik hoor daar bijna alleen maar positieve dingen over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *