August Beauty Favourites

11931704_10207644040521909_1506711320_n

Oh boy, weer een maand voorbij! Alhoewel het tempo waarin het jaar zich ontrolt me slightly verontrust, heb ik in augustus – net als juli – toffe producten (her)ontdekt en deze deel ik dan ook graag met jullie! Juli was een budgetmaand met allemaal favorieten die bij Kruidvat te vinden zijn, augustus is dan weer eerder high end: zet je schrap voor Too Faced, Bobbi Brown en MAC!

11897027_10207644040641912_1508424494_n

Het eerste product waaraan ik vandaag een ode wil brengen, is deze Shimmer Brick van Bobbi Brown in de kleur Nectar. Absoluut niet budgetfriendly maar absoluut worth the pricetag! Aangezien augustus dé zomermaand bij uitstek is, was dit product dan ook mijn holy grail; geeft je mooie blozende wangetjes en jukbeenderen alsook een healthy glow.

Links van de Shimmer Brick, zie je een ander prachtproduct van Bobbi Brown glinsteren; een lipstick in de kleur Sandwash Pink. Deze heb ik aan het begin van de maand gereviewed; hier kan je alle info dan ook terugvinden!

11949780_10207644040801916_1331277153_n

11908213_10207644040321904_1444450065_n

Verdergaan doen we met deze Mineralize Skinfinish (a.k.a. highlighter) van MAC in de kleur Lightscapade. Alhoewel deze niet kan winnen van mijn teergeliefde Mary Lou Manizer van The Balm, is dit toch een heel fijne highlighter. Niet té gepigmenteerd en dus makkelijk op te bouwen.

11897121_10207644040681913_1987804197_n

Een merk dat niet verkrijgbaar is in België of Nederland maar de meest fantastische producten op de markt brengt, is zonder enige twijfel Too Faced. Het Chocolate Bar Palette stond in juli iedere dag op de menu, in augustus was dit vooral mijn go to-doosje; het Romantic Eye Palette. Gekregen voor Kerst van mijn liefste vriendinnetjes en zo blij mee! Met dit doosje kan je alle kanten uit; hou het bescheiden met een matte highlighter en een grijze oogkleur of doe het iets funkier met de glinsterende highlighter en gouden glitter; your call!

11921978_10207644040561910_1691216206_n

Het laatste item is jammer genoeg ook niet verkrijgbaar in de Benelux maar hey, wanneer je eens op vakantie bent in Engeland (ieder excuus telt voor mij) bekijk dan zeker eens Zoella’s nieuwe beautyrange. Voor wie Zoella niet kent: dit Zuid-Engels meisje is inmiddels uitgegroeid tot een van de beroemdste (beauty)youtubers en heeft recent ook een eigen beautygamma op de markt gebracht. Enorm veel beauty is er wel niet aan haar range; deze bestaan voornamelijk uit bodyproducten maar deze lipbalm is echt to die for! Wil je niet over the top gaan, breng dan een heel klein beetje aan (geeft bijna geen kleur af dan), maar voor wie all out wil gaan: met een paar laagjes heb je knalroze lippen, I love!

Wat zijn jullie favorieten van augustus?

Love,

Sofie Katelijne


17 gedachten over “August Beauty Favourites

 1. Valerie Beantwoorden

  Oh mooi man die lipstick, ik heb nog niks van Bobbi Brown, gelijk ff je review bekijken. Leuke favorieten!

 2. kim Beantwoorden

  Prachtige producten! Liefs Kim http://www.kimhofstee.nl

 3. Jana Beantwoorden

  Zulke mooie producten! 😮 In augustus heb ik bitterweinig met beauty gedaan dus helaas geen favorieten voor mij deze maand 🙂

 4. Saskia Beantwoorden

  Wauw wat een mooie producten en merken. Lightscapade heb ik ook!

 5. Romy Morgan Beantwoorden

  Jaaa lightscapade <3 En dat To Faced pallette maakt me hebberig!

 6. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Prachtige favorieten! Die shimmer brick is geweldig; staat zeker nog op mijn wensenlijstje!

 7. Hannelore Beantwoorden

  Echt mooie favorieten!

 8. Natascha Beantwoorden

  Wat een prachtige favorieten heb jij, helemaal mijn stijl haha.! De Shimmer Brick van Bobbi Brownl wauw wat een plaatje blijft dit toch.

 9. Beautyjuf Beantwoorden

  Meid, wat een prachtige favorieten! De lipstick van Bobbi Brown vind ik er prachtig uitzien!

 10. bymarlayne Beantwoorden

  Wat een mooie favorieten!

 11. Stephanie Beantwoorden

  Wauw, wat een prachtige producten allemaal! Ik vind de Lightscapade van MAC zo mooi! 🙂

 12. Ismay Beantwoorden

  De producten van Zoella lijken me zo lekker! Waar heb jij hem gekocht (als ik vragen mag??) hihi

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   Superdrug in Engeland! 🙂

 13. debby Beantwoorden

  Wat een heerlijke producten zeg. Ik ben zelf een groot fan van Too faced paletten en ik heb er zelf 3 en een shimmerbrick heb ik ook.

 14. Sas Beantwoorden

  Ik ben erg blij met m’n nieuwe mickey mouse joggingbroek van de primark. Niet echt make-up gerelateerd maar oh zo leuk. Mooie palette trouwens.

 15. Louise Beantwoorden

  Niet echt beauty maar ik heb me onlangs bij primark een setje metallic tattoos aangeschaft en ik kan al niet wachten om ze eens uit te testen!
  Voor de rest heb ik deze maand vooral aandacht geschonken aan huidverzorging, met dit warm en zweterig weer geen overbodige luxe 🙂
  Mijn ontdekking van de maand waren de ready-to-go nails van KIKO, superhandig!

 16. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Oh wauw, jij hebt echt enkele hele leuke producten! Ik heb deze maand amper make-up opgedaan, zelfs op reis bijna niets want met 35 graden was alles te warm 😛 dus ik heb geen nieuwe favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *