April Beauty Picks

13083346_10209450125592907_7631678054604934292_n

Oh boy, de vierde maand van het jaar is inmiddels ook pretty much afgelopen. Het is inmiddels een cliché geworden bij de oplijsting van mijn maandelijkse beauty favourites maar ik blijf het herhalen; het tempo waarin het jaar zich ontrolt blijft me verontrusten! Thank God is er make-up om de paniek te verzachten denk ik dan. In april haalde ik enkele toffe nieuwe spulletjes in huis; welke wisten zich en weg te banen in mijn every day makeup bag?

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette Je hebt het vast en zeker wel al opgemerkt de laatste tijd; dit flesje is hot and happening en lijkt op zowat elke beautyliefhebber haar kaptafel te staan pronken. Niet alleen is de vormgeving briljant, de geur is ook werkelijk een feest in een flesje.  Fresh Couture herbergt de perfecte mix van frisse en vrolijke accenten. Volgepropt met mandarijn, bergamot, framboos en witte pioen is dit geurtje perfect voor deze tijd van het jaar.

Too Faced Chocolate Bon Bon Palette Hoe lief ziet de verpakking van dit Bon Bon Palette er uit? Too Faced weet als geen ander cosmeticamerk een beautygirl oprecht blij te maken; hartvormige oogschaduwkleurtjes maken iedere dag gegarandeerd een tikkeltje leuker. Net als het originele Chocolate Bar Palette, ruikt ook dit doosje naar chocolade, can it get any better?

Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar Een ander product vaar ik de afgelopen maand maar naar bleef teruggrijpen, is mijn teerbeminde Shimmer Brick van Bobbi Brown. Absoluut niet lief voor je portemonnee maar wél de investering waard. Dit product geeft je mooie blozende wangetjes en jukbeenderen alsook een healthy glow.

Essence Longlasting Lipstick Nude in Come Naturally Om eerlijk te zijn, liep ik over het algemeen niet meteen warm voor de lipproducten van Essence; weinig pigment leek jarenlang de grootste hindernis voor het budgetmerk. Mijn verbazing was dan ook groot bij het aanbrengen van dit lievertje. Come Naturally is een heel bijzonder kleurtje; nude maar met een duidelijke paarse ondertoon. Heel natuurlijk, heel mooi!

NYX Soft Matte Lip Cream in Milan De Lip Creams van NYX vind je in toto in 35 (!) verschillende kleurtjes, keuze galore dus.  Eigen aan deze producten is dat ze noch lipgloss, noch lipstick zijn en zich ergens in het midden hiervan bevinden. De Lip Creams kunnen heel gemakkelijk aangebracht worden, drogen uiteindelijk matte op en zien er heel gesofisticeerd uit op de lippen. Milan is een zacht roze kleurtje, subtiel maar toch speciaal. Wist je trouwens dat NYX eind juni zijn eerste winkel opent in Gent?! Hell, yes!

Welke cosmeticaproducten wisten jou te bekoren de afgelopen maand?

Love

Naamloos-1

 


12 gedachten over “April Beauty Picks

 1. Eline Beantwoorden

  Mooie favorieten! Dat parfum van Moschino is inderdaad superlekker!

 2. Nesrin Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar het geurtje van Moschino. Leuke april beauty picks!

 3. Kirsty Beantwoorden

  Mooie favorieten! Ik moet zeggen dat Milan van NYX en het Too Faced Chocolate Bon Bons Palette hier ook wel echt favoriet zijn!

 4. Rebecca Beantwoorden

  Wat een prachtige favorieten! Ik ben nog steeds onwijs benieuwd naar het parfum van moschino..

 5. Mjay Beantwoorden

  Leuke gevarieerde favorieten! Die lipstick van Essence ziet er wel erg mooi uit. Ben toch wel eens benieuwd om de parfum in dat lelijke flesje te rieken 😀

 6. Ina Beantwoorden

  Ik zie de parfum echt overal opduiken, misschien wordt het eens tijd om deze te kopen. 🙂

 7. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Buiten die vreeeeeeeeeeeselijke Moschino Fresh Couture Eau de Toilette flacon vind ik het allemaal geweldige picks! 🙂

 8. Nilou Beantwoorden

  Ik loop volgens mij achter want die Moshino geurtje ken ik niet, vormgeving is echt heel gaaf -x-

 9. Melike Beantwoorden

  Fresh lijkt me zo leuk. Ik wil hem zo graag ruiken. Hij ziet er echt geniaal uit! Ik heb een nieuwe chanel lipstick en nog wat andere producten waar ik heel blij mee ben!

 10. jeapiebel Beantwoorden

  Moschino Fresh Couture Eau de Toilette is echt een geinige uitvinding. Ik zou niet eens verwachten dat het heerlijk is. 😉

 11. Louise Beantwoorden

  Dat flesje van Moschino is echt leuk! En die shimmer brick zit er echt leuk uit 🙂 misschien wel een beetje duur voor mijn budget

 12. gea Beantwoorden

  De essence lipsticks vind ik zo mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *