SHOE CRUSH | Deze schoenen wil ik stante pede aan mijn voetjes

Het najaar synoniem voor saai en kleurloos? Absoluut niet het geval ten huize yours truly. Hoewel ik me in de donkerste tijd van het jaar in het algemeen prop in ietwat neutralere outfits, besteed ik net dan des te meer aandacht aan accessoires die opvallen. Mijn go-to look du moment? Grijze knitted cardigan, skinny zwarte jeans en fleurige enkellaarsjes of gekke sneakers. Een donkere decemberdag was nog nooit zo bont. Klaar om jouw najaarsvoetjes naar een fleuriger niveau te tillen? Ontdek samen met mij de leukste damesschoenen die De Bijenkorf in de aanbieding heeft. (Warning: keuzestress gegarandeerd!)

  • Enkellaarsjes

Snakeprint Laarsjes / Studs & Gespen

Neem het van mij aan: enkellaarsjes zijn àltijd goed. Of je nu een chill dagje kuieren langs de Meir op de planning hebt staan of lichtjes gestresseerd op weg bent naar een formeel sollicitatiegesprek. Net als ik dol op een flinke portie fun aan je voeten? Dan zijn de laarsjes met snakeprint van Chloé voor jou misschien wel de uitverkorenen. Het graag een tikkeltje subtieler? Ga voor zwarte enkellaarsjes van het Franse merk met een leuk detail zoals studs en gespen.

  • Sneakers

Sneakers Converse / Sneakers Nike 

Elk gezworen fashion victim heeft gegarandeerd minimum één paar in zijn of haar dressing staan. Liefst nog een wit. Ik heb het natuurlijk over de enige echte sneaker. De liefde tussen mij en de sneaker kwam ietwat traag op gang. Mijn eerste paar waren – niet geheel verrassend, noch origineel – zwarte All Stars. Om mijn emo-zelf trouw te blijven opteerde ik voor een versie met doodshoofdjes op. Het desbetreffende paar staat nog steeds in mijn schoenenkast te blinken. Inmiddels heb ik er een stuk of 10: van poederroze Stan Smiths, tot witte sneakers, bedrukt met gouden bijtjes. Momenteel hoog op mijn wishlist: de Nike Air Force 1 en het liefst van al in het poederroze. Een ander paar sneakers dat schreeuwt om door mij gedragen te worden, zijn de platform sneakers van Converse. Hebben, hebben, hebben!

  • Loafers

Gucci Loafers / Donkergroene Loafers 

Geen enkele schoen die zoveel tijdloze elegantie uitstraalt als de loafer. Toegegeven: ik vond het heel lang een echte ‘damesschoen’ en voelde me er stiekem wat te jong voor. Recentelijk viel ik echter als een blok voor een roze, suède exemplaar van Gucci (oké, op het prijskaartje was ik iets minder tuk). Meer binnen mijn (budget)reach: donkergroene, lederen loafers van L.K. Bennett. Net zo elegant en je hoeft er niet de rest van de maand door op water en brood te leven. Altijd mooi meegenomen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *