CUDDLE SEASON | Deze 5 mantels zijn extreem knuffelbaar

Ben je nog op zoek naar een fijne winterjas voor dames of een mantel voor dames en zegt een knuffelbaar exemplaar je wel wat? Als er één trend is waar ik volledig holderdebolder van ben, is het wel de teddy coat. De jasjes en mantels met een wel heel hoge aaibaarheidsfactor zijn momenteel niet weg te slaan van je instagram feed of het straatbeeld. Het succes van deze trend is simpel te verklaren: teddy coats zijn stiekem gewoon heerlijk zachte dekentjes die je helpen om op een fashionable manier de winterse kou te trotseren.

Wat?

Toegegeven: sinds de aankoop van mijn eerste teddymantel bij De Bijenkorf (intussen een jaartje geleden), ben ik tot het inzicht gekomen dat een dergelijke investering in een mode item financieel eigenlijk bijzonder voordelig is. Het liefst van al zou ik immers in mijn teddyjas wonen. Bye, dure hypotheek! Ik denk niet dat een teddy coat (nog) veel geheimen herbergt: het is in feite niets meer en niets minder dan een jas die eruit ziet als een teddybeertje. De teddies komen in allerlei varianten, zowel wat kleur als wat lengte betreft. Zin om eruit te zien als een échte teddybeer? Ga dan voor een diepbruine optie. Mag het een tikkeltje subtieler? Dan kan je opteren voor een wat blekere variant. De trend op zich wel fijn maar iets te minimalistisch naar jouw smaak? Ga voor eentje met, bijvoorbeeld, een beestig motief op gedrukt.

Hoe te dragen?

Een teddy coat kun je perfect integreren in om het even welke kledingkast. Bij een eerder minimalistische stijl, kan je de knuffelbare jas dragen net zoals een simpel leren vestje: tot net op je broeksriem. Lekker nonchalant en een tikkeltje minder opvallend dan de lange variant. Voor zij bij wie het wat opvallender mag, kiezen beter voor een enkellange versie. De gure winterperiode was nog nooit zo warm en gezellig, pinky promise!

Ik verzamelde de fijnste (en stiekem de meest knuffelbare) teddycoats die De Bijenkorf in de aanbieding heeft. Shop erop los en laat me weten welke letterlijk jouw voorkeur draagt!

 (v.l.n.r en v.b.n.o.: Biker Teddy/ Lange Bruine Teddy/ Korte Bruine Teddy Teddy Monkey Print/ Witte Teddy)


2 gedachten over “CUDDLE SEASON | Deze 5 mantels zijn extreem knuffelbaar

  1. Tamara Beantwoorden

    Wat een leuke teddy coats ik heb er nu eindelijk ook eentje gekocht

  2. kiki hasselton Beantwoorden

    ik vind die bruine lange teddy echt te gek, lekker warm en je kunt er helemaal in verdwijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *