4 x Books you’ll love

Lezen is en blijft één van mijn favoriete activiteiten. Vroeger was ik verslingerd aan auteurs als Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl; de avonturen van Pluk en de Petteflet, Minoes of Mathilda ken ik dan ook tot in de kleinste details. Tegenwoordig beperkt het oeuvre dat me aanspreekt zich gelukkig niet tot fantasierijke kinderverhalen. Ook lifestyle boeken of goede Engelstalige romans lees ik met plezier tot er hier en daar enkele ezelsoren verschijnen. Book lovers united, vandaag deel ik opnieuw 4 boeken die ik worth the read vind!

Anna Nooshin – On Top Anna is al een poosje hot and happening, naast het beheren van een succesvol YouTube-kanaal, was deze Amsterdamse met Iraanse roots één van de deelnemers van Expeditie Robinson, lanceerde ze vorige maand een prachtige badmodecollectie (in samenwerking met Hunkemöller) én was ze één van de juryleden bij Holland’s next topmodel. Miss Nooshin heeft een overvolle agenda (zoveel is duidelijk) en toch vond ze nog de tijd om ook nog een schrijverscarrière te ambiëren. On Top was haar eerste boek en handelt over haar carrièrepad, een jaar later kreeg het een vervolg met On Life, twee dikke aanraders. Anna schrijft bijzonder goed, met de nodige humor en een kwinkslag her en der. Must read!

Jack Botermans & Wim van Grinsven – De Jaren 60 Wie heeft er soms geen zin om een reisje terug te maken in de tijd en te dansen op The Beatles, gehuld in een kitscherige, knaloranje outfit? Door dit boek heb je geen raket naar het verleden nodig maar kan je op je gemakje de swingende sixties vanuit je luie zeten herbeleven. Honderden illustraties en foto’s, voorzien van een verhelderende uitleg bezorgen je een ware trip down memory lane. Ook een fijn cadeautje voor je moeder of oma, succes gegarandeerd!

Audrey Diwan & Caroline de Maigret – How to be Parisian Wherever you are Parijse vrouwen zijn effortlessly chic en cool, dat is alvast het beeld dat we ervan hebben. Dit boek zet deze stereotypering kracht bij en laat je als het ware in de geest van een echte Parisienne kruipen. Wat trekken ze aan, hoe handelen ze wanneer ze worden afgewezen, hoe krullen ze hun haar? Alle geheimen worden onthuld in dit prachtig vormgegeven boek. Aangezien ik komend weekend naar Parijs ga, heb ik deze in een sneltempo uitgelezen. Hopelijk denken de Parisiennes dat ik one of them ben, fingers crossed!

Irene Schampaert – Insta Grammar City Ik weet niet hoe het bij jou zit maar Instagram is wat yours truly betreft de beste app ooit. Ik kan intens genieten van tientallen foto’s te trekken, vervolgens de beste te selecteren en te uploaden op mijn profiel. Dit na enkele effectjes te hebben gebruikt natuurlijk. Dit boek is perfect voor op je koffietafel en bundelt de beste/meest fascinerende instagramfoto’s rond het thema ‘stad’. Het enige jammere vind ik dat er niet bijstaat over welke stad het precies gaat bij elke foto. Toch een aanrader: het bezorgt je gegarandeerd tonnen inspiratie om je eigen Instagram op te leuken wanneer je er nog eens op uittrekt.

Wat is jouw favoriete boek van het moment?

Love

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.


23 gedachten over “4 x Books you’ll love

 1. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik lees op het moment een spannende psychologische thriller. ‘Don’t you cry’ heet het boek en het is echt boeiend.

 2. Kirsten Beantwoorden

  Dat instagram boek klinkt goed, ben ik wel benieuwd naar! 🙂

 3. Tiffany Beantwoorden

  Leuk leuk! Weer een paar om aan mijn lijstje toe te voegen vooral die van Anna Nooshin; super inspirerend lijkt me thanks :)!

 4. Sanne Beantwoorden

  Toffe boeken!

 5. Girls-things Beantwoorden

  Dat boek van Anna Nooshin wil ik ook nog steeds een keer lezen. Lijkt mij erg leuk!

 6. Eke Beantwoorden

  Ik heb sinds mijn zwangerschapsverlof, ruim 3 jaar geleden, helaas geen boek meer fatsoenlijk gelezen. Het lijkt me zo heerlijk om me weer eens middagen lang te verliezen in een boek!

 7. Ezra Beantwoorden

  Leuk dat alle ruggen van de boeken wit zijn! Dat staat ook heel leuk op de foto’s zo, haha. 🙂 ik ken alle vier de boeken niet en ik lees om eerlijk te zijn vrij weinig. Ik zou het eens meer moeten doen!! Misschien beginnen met één van deze boeken 😀

 8. Cindel Beantwoorden

  Ook ik ben dol op lezen! Het laatste boek wat ik heb uitgelezen was judas van Astrid holleerder wat een intrigerend boek is dat zeg! Ik zou wel wat meer boeken willen gaan lezen over bloggen. Heb je nog leuke tips hiervoor?

  1. Sofie Katelijne Beantwoorden

   How blogs work van Stéphanie Duval vond ik een aanrader!

   1. cindel Beantwoorden

    Okee, ik ga hem opzoeken! Ben benieuwd of ik er ook veel uit kan leren 🙂

 9. mama Beantwoorden

  Wat een goede boeken tips!!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel vaak lees, gewoon omdat ik de tijd en rust er niet voor kan vinden. Maar de zomer komt er weer aan, dat betekend lekker in het zonnetje met een boek!
  Deze tips ga ik dus onthouden!

 10. Irma Beantwoorden

  Wat leuk! Sinds ons dochtertje geboren is kan ik niet meer de rust vinden om te lezen, wel regelmatig magazines

 11. Kirsty Beantwoorden

  How To Be Parisian Wherever You Are klinkt wel heel interessant en eigenlijk wil ik ook nog steeds wel wat van Anna Nooshin gaan lezen.

 12. Florentine Beantwoorden

  Super leuk! Ik wil ze allemaal graag lezen. Ik denk dat ik ga beginnen met die van Anna 🙂
  Liefs, Florentine

 13. jeapiebel Beantwoorden

  Anna Nooshin – On Top ken ik haar pas en toen ik die boek kocht. Ik moet me schamen haha, maar dat was 1.5 jaar geleden.

 14. Joandi Loes Tholen Beantwoorden

  Leuke boeken! On Top heb ik zelf al een tijdje en de rest staat toevallig allemaal al op mijn wishlist! Ik ben dus zeker niet slecht bezig :)!

 15. Mrskuiperij Beantwoorden

  Heb deze boeken nog niet echt aangeschaft maar wie weet ! Ik ga kijken of ze toevallig in de bieb liggen !

 16. Amy Beantwoorden

  How to be Parisian Wherever you are staat al een tijdje op mijn wishlist!

 17. Susan | susanblogt.nl Beantwoorden

  On Top heb ikzelf ook en vind ik een leuk boek 🙂 En Insta Grammar City lijkt mij leuk om te hebben. De andere twee spreken mij wat minder aan. Maar leuk lijstje in ieder geval <3
  Liefs, Susan

 18. Carrière-impuls Beantwoorden

  Leuke tips! ‘On Top’ en ‘How to be Parisian Wherever you are’ komen op mijn lijstje te staan. Dankje!

 19. nicoleswereld Beantwoorden

  Wat een leuk artikel, ik kende geeen van de boeken nog maar lijken me zeker leuk om een keer te lezen

 20. Anouk Beantwoorden

  Oew dat boek van Anna Nooshin komt zeker ook op mijn lijstje! Dankjewel 😀

 21. Lana Beantwoorden

  Leuk artikel, leuk geschreven ook :)! Ik heb zelf het boek van Anna Nooshin in een ruk uitgelezen, heel inspirerend! Ook heb ik How To Be Parisian Wherever You Are, maar die blader ik eens in de zoveel tijd lekker door. Leuk dat je binnenkort naar Parijs gaat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *