4 x Beach Books

Het ideale zomerscenario: zon op je bol, strawberry daiquri in de éne hand, goed boek in de andere. Met vakantiemaanden juli en augustus die nu letterlijk om de hoek loeren, deel ik maar al te graag vier boeken die perfect zouden zijn voor een dagje lekker luieren op het strand. Wat inspiratie kan nooit kwaad, toch?

Tiany Kiriloff – Tiany Kirilove

Tiany doet maar al te graag een boekje open over haar leven als fashionista en als moeder. Naast persoonlijke verhalen vind je in dit boek stijladvies alsook haar favoriete shopadresjes in binnen- én buitenland terug. Prachtig vormgegeven met kleurrijke foto’s is dit boek alles wat je nodig hebt om eventjes alle zorgen van je schouders te laten rollen.

Christel Vatasso & Pascal Loperena – Get Gorgeous

Wanneer een boek belooft me er in slechts 21 dagen oogverblindend uit te laten zien, gooi ik het gegarandeerd in mijn winkelmandje. Baat het niet dan schaadt het niet, denk ik zo. Het brein achter dit stappenplan naar de beste versie van jezelf? Een pittig duo van mode conoisseurs: Christel Vatasso en Pascal Loperna. Get Gorgeous staat boor-de-vol. Zo leer je, onder andere, ’s ochtends wat tijd te besparen in de badkamer. De twee auteurs zijn net als yours truly géén ochtendmens en drukken bij het ochtendgloren nu en dan ook eens graag op die felbegeerde snooze button. Je make-up klaren in tien minuten en je haar in een kwartiertje? No biggie! Iedere dag een nieuwe challenge, dat is de insteek van het boek. Maak je eigen moodboard dat kenmerkend wordt voor jouw stijl en ga hiermee in gedachten door je kledingkast om de juiste garderobes samen te stellen. Lees de vele tips over haarverzorging en kapsels, make-up en huidverzorging. Maak foto’s van jezelf en leer hoe je een goede selfie maakt. Zelfs de inrichting van je huis zal onderdeel zijn van je transformatie.

Elise De Rijck – Het bucketlist boek: op reis

Elise De Rijck heeft zich intussen ontpopt tot prinses van de bucketlist. Naast een algemeen boek met dingen die je ooit eens moét gedaan hebben, bleef ze niet stilzitten en bracht ze intussen ook een bucketlist voor koppels, ouders en zelfs grootouders uit. In het bucketlist boek: op reis lijst de bezige bij 250 dingen op die je moet ondernemen op reis. Van onschuldig een ijsje eten met zes bollen tot aan een willekeurige toerist een handtekening vragen en met hem/haar op de foto gaan. Op reis gaan is dankzij Elise nooit meer hetzelfde.

Sofie Valkiers – Mood of the day

Miss Valkiers – Belgisch modeblogster bij uitstek – weet het als geen ander: mode en stijl draaien niet rondom regeltjes volgen. Sofie vertrouwt eerder haar intuïtie en helpt je maar al te graag op weg om je garderobe op je eigen mood of the day af te stemmen. Dé belangrijkste vraag die je je ’s ochtends voor de spiegel moet stellen? ‘Waar heb ik vandaag zin in?’. Heb je een off-day? Ben je in een romantische bui en is het date night? Of wil je gewoon chillen? Ook geeft ze tips over hoe je bepaalde trends kunt omvormen naar draagbare mode voor elke dag en verklapt ze haar signature beauty looks. Must read! 

Welke boeken staan op jouw must read-lijstje?


14 gedachten over “4 x Beach Books

 1. Andrea Beantwoorden

  Het bucketlist boek reis editie staat ook nog op mijn lijstje! Lijkt me een heel leuk boek!

 2. Elien Beantwoorden

  Vroeger was een vakantie hier ook het ideale moment om te lezen. Vroeger is drie jaar geleden. Sinds peuterlief erbij is gekomen, heb ik het nog een aantal keer geprobeerd om een boek uit te krijgen… Tevergeefs. Nu hou ik het bij een goed tijdschrift en ben ik al blij als ik er een paar goede artikels kan lezen 😉 Al moet ik toegeven dat deze blog wel goesting geeft om komende zomer toch nog eens een poging te wagen om één van deze boeken in huis te halen!

 3. Lyanne Beantwoorden

  Wat leuk! Ik had deze boeken allemaal nog niet op mijn leeslijsje staan, dus dat ga ik snel eens doen. Lezen in de vakantie is inderdaad de ideale combi. 😉

 4. Xenia Beantwoorden

  Op vakantie (probeer ik ) lees ik graag. Ik zou het bucketlist boek graag eens lezen

 5. Girls-things Beantwoorden

  Ik wil echt meer boeken gaan lezen op vakantie.
  Dit zijn goede tips.
  En hele mooie foto’s!

 6. Pascalle Johanna Beantwoorden

  Nu heb ik zin gekregen in een lekkere dag op het strand met een boekje erbij!

 7. Madelon Beantwoorden

  Ik lees eigenlijk te weinig, maar je hebt er leuke boeken bij. Ik denk dat ik er maar weer wat aanschaf dan ga ik wel weer lezen

 8. Mylou Beantwoorden

  Ik lees bijna nooit boeken, maar Mood of the day en Get Gorgeous lijken me echt boeken voor mij!

 9. Sangita Paltansing Beantwoorden

  Heerlijk om tijdens de vakantie lekker aan het zwembad te kunnen wegzakken met een boek! Voor mij zijn die tijden helaas voorbij….nu snel wachten tot de kids groot genoeg zijn om zichzelf te kunnen vermaken 🙂

 10. About Fashion Life Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar het boek ‘mood of the day’! Ik lees maar al te graag op vakantie, ik vind het heerlijk. Normaal heb ik er niet heel veel tijd voor, dus op vakantie voelt het dan echt als een feestje als ik een boek kan lezen! x A

 11. Eva Beantwoorden

  Jaaa ik kan ook echt niet wachten om weer lekker op het strand te chillen!
  Get Gorgeous lijkt me echt een handig en leuk boek! Vooral ook voor die ochtend ritueeltjes 😉
  Ik ben zelf nu net begonnen Babe, You Got This. en in de zomer wil ik ook nog graag Capture Your Style van Aimee Song gaan lezen.

 12. nicole Beantwoorden

  Ik heb in zin in een boek van Sophie Kinsella. Misschien ga ik Shopaholic nog een keer lezen. Die vind ik altijd weer leuk.

  Boeken over bucketlists vind ik vreselijk, dus die sla ik over.

 13. Krystle Beantwoorden

  Ik lees de laatste paar jaar helemaal niet meer. Vind ik wel jammer, want was er echt aan verslaafd.

 14. Blog & Beauty Beantwoorden

  Ik lees veel en veel te weinig. Hier gun ik mezelf de tijd gewoon niet voor. En zelfs voor de vakantie heb ik het veel te druk met dingen ondernemen en doen. Maar de boeken lijken me allemaal erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *